Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, toimitila-/laitoshuoltaja

Koulutus alkaa 29.8.2022

Koulutuksen aikana suoritat puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta tutkinnon osia tai koko tutkinnon. Suuntautua voit laitoshuoltajaksi, toimitilahuoltajaksi tai valita opintoihisi molemmat suuntautumiset. Ensisijainen tavoite on työllistyminen.

  • Toimitilahuoltaja on puhtauspalvelualan ammattilainen, joka työskentelee laitosten ja yritysten puhdistuspalvelutehtävissä. Työympäristöjä ovat erilaiset toimitilat sekä asuin-, teollisuus- ja liikekiinteistöt. Työtehtäviin kuuluu pitää tilat puhtaana ja huolehtia kiinteistön kunnosta.
  • Laitoshuoltaja on osa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluketjua. Työympäristöjä ovat sairaalat, terveyskeskukset ja vanhusten palvelutalot. Laitoshuoltajan tehtävänä on huolehtia kohteen puhtaanapidon lisäksi myös asiakkaiden ja asukkaiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Koulutusesite
Koulutustiedot TE-palvelut sivulla

Koulutuksen sisältö

Pakolliset tutkinnon osat
Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen
Ylläpitosiivouspalvelut tai Laitoshygieniapalvelut

Valinnaiset tutkinnon osat (valitaan kolme)
Valinnaisten tutkinnon osien mukaisesti tutkinnon suorittanut henkilö osaa suunnitella ja toteuttaa puhtauspal-veluja erilaisissa asiakaskohteissa, joita ovat elintarvike- teollisuuslaitokset, erityiskohteet, hotelli- ja majoitustilat, kauppakeskukset ja myymälätilat, kulttuurihistorialliset kohteet, liikennevälineet, oppilaitokset ja päiväkodit, rakennussiivous, teollisuuslaitokset, tai uima-allas- ja kylpylätilat.

Koulutukseen kuuluu lähiopiskelua, itsenäistä opiskelua ja työpaikoilla järjestettäviä koulutusjaksoja.

Koulutuspaikka

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 25, Hämeenlinna

Hakeminen

Työvoimakoulutus (hakuaika 15.3.—10.8.2022)

Hae

Lisätietoja antaa

Tuovi Korkeakoski

Koulutuspäällikkö
Tuovi.Korkeakoski@kktavastia.fi
+358408251775

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500