Iloa ja osaamista VOPista!

Kansalaisopistossa voit opiskella ja harrastaa melkein mitä vain!
Voit uppoutua uusiin asioihin, tutustua uusiin ihmisiin ja ladata akkujasi mieliharrastuksesi parissa.
Vuosittain on tarjolla lähes tuhat kurssia!

Selaa kursseja aihealueittain ja ilmoittaudu

Uusi harrastus vielä ennen kesää!

VOPissa alkaa vielä kevään aikana useita uusia kursseja! Tutki valikoimaa ja tule hakemaan virkeyttä ja valoa kevääseen harrastusten parista.

Monille kursseille, joilla on tilaa, voi hypätä mukaan kesken kaudenkin. Tällöin kannattaa ilmoittautua puhelimitse asiakaspalvelun kautta, jotta kurssin hinta saadaan heti kohdalleen.

Voit tutustua kurssivalikoimaan helposti nettisivuillamme selaamalla Kurssit-sivua tai käyttämällä sivuston hakutyökalua, jolloin voit hakea kurssia hakusanalla tai vaikka opettajan nimellä tai kurssinumerolla. Kurssit-osiossa voit suodattaa kursseja myös paikkakuntakohtaisesti.

Tervetuloa mukaan hakemaan iloa ja energiaa VOPista!

VOPin koronaohjeistus asiakkaille

VOP pyrkii kaikessa toiminnassaan varmistamaan turvallisen opiskelun asiakkailleen. Klikkaa lukemaan toimintaohjeemme koronaviruksen huomioimisesta.

Tutustu koronaohjeisiin

Ajankohtaista

Lukiolaisten kesäkurssit etänä – ilmoittaudu nyt!

Kielet Suomi Abi, Kirjoittamista ja kielenhuoltoa tukeva opintojakso 1106905Ma 13.30–15.45, Ti 8.30–10.45, Ke 13.30–15.45, To 8.30–10.45, Pe 11.00–13.15 Etäopetusta 6.–17.6.2022Hanna […]

Lue lisää

6.5.2022

VOP-festivaali juhlii kevättä ja kurssien päätöstä

Muutaman vuoden tauon jälkeen perinteinen VOP-festivaali on taas täällä ja kokoaa yhteen musiikin, tanssin ja laulun harrastajia. Tule mukaan! VOP-festivaalia […]

Lue lisää

13.4.2022

Kurssille ennen kesää – tule mukaan

VOPissa alkaa huhti-toukokuussa uusia kursseja, joille mahtuu vielä mukaan harrastamaan! Tule kesää odotellessa hakemaan iloa ja inspiraatiota harrastusten parista! Tanssi […]

Lue lisää

12.4.2022

Tulevia tapahtumia

17.9.

Tekstiilit Uusiks -tapahtuma

Tule päivittämään tietosi tekstiilikierron nykytilasta ja kuluttajan vastuullisuudesta sekä vaikutusmahdollisuuksista! Lue lisää tapahtumasta tästä! Vapaa pääsy!

Lue lisää

Sosiaalinen media