Ajankohtaista

VOP-luento: Testamentti ja perintö

ti 9.10. klo 17.30–19 | VOPin auditorio, Jaakonkatu 28 | Vapaa pääsy. Taneli Lallukka käy läpi perintöoikeuteen ja testamenttiin liittyviä … Lue lisää »

Haku musiikin perusopetukseen aikuisille (MUPO) on alkanut

Haluatko perusopetusta musiikissa tai jatkaa tauon jälkeen lapsena ja nuorena aloitettua opiskelua? Olisiko sinulla musiikillista sanottavaa ja halua sitoutua tavoitteelliseen opiskeluun? … Lue lisää »

Kansalaisopisto-opiskelulla positiivisia vaikutuksia sekä yksilölle että yhteiskunnalle

Kansalaisopisto-opiskelulla on merkittäviä suoria ja välillisiä hyötyjä sekä yksilölle että yhteiskunnalle, selviää Kansalaisopistojen liiton tuoreesta tutkimuksesta Kansalaisopiston aikuisopiskelijat luokkakuvassa: kansalaisopiston merkitys … Lue lisää »

Pöhinää Tekstiilit uusiks -tapahtumassa

Kierrätystapahtumassa la 8.9. kävi kova pöhinä. Katso kaikki kuvat galleriasta. Kolmannen kerran järjestettävä tekstiilien kierrätystapahtuma on yleisötapahtuma, jonka tarkoituksena on … Lue lisää »

VOP alkaa järjestää sirkus- ja tanssisynttäreitä

Ilmoittautuminen VOPin kursseille on käynnissä

Vanajaveden Opiston ohjelmassa 2018–2019 on taas liki tuhat kurssia – tuhat mahdollisuutta opiskella ja harrastaa – iloa ja osaamista! Terveellistä … Lue lisää »

VOPin kahvila ja auditorio

Iloisen Jaakon Kahvila Rento kahvila, josta saa kahvia, teetä, pikkupurtavaa, salaatteja ym. Ma–to 10–18, pe 10–14 (Jaakonkatu 28). Tilaukset Marja Hänninen, … Lue lisää »

Uusi aikuisten taiteen perusopetus alkaa: kuvataide + käsityö

Haluatko etsiä luovuuttasi ja vahvistaa identiteettiäsi tekemisen kautta? Kaipaatko samanhenkistä harrastusryhmää? Haluatko saada palautetta työskentelystäsi ja teoksistasi? Jos haluat, niin … Lue lisää »

Tekstiilit uusiks 2018

Kierrätystapahtuma lauantai 8.9. klo 10-14 Vanajaveden Opisto, Jaakonkatu 28, Hämeenlinna Kolmannen kerran järjestettävä tekstiilien kierrätystapahtuma on yleisötapahtuma, jonka tarkoituksena on … Lue lisää »

Etäluento: Home ja terveys – uusinta tietoa hometutkimuksesta ti 11.9.

ti 11.9. 17.30–19 | Etäluento | VOPin auditorio, Jaakonkatu 28 | Professori Tuula Putus HUOM! Voi myös liittyä kotoa käsin … Lue lisää »

123...6
© 2018 Koulutuskuntayhtymä Tavastia