Ajankohtaista

Ohjeita Teamsin käyttöönottoon

VOPin etäopetus toteutetaan suurimmaksi osaksi Microsoft Teamsin välityksellä. Seuraavassa ohjeita Teamsin käyttöönotosta: Teams-kokoukseen liittyminen tietokoneella Teams-kokoukseen liittyminen Android-laitteella

VOPin aikuiset tauolla tai etänä tammikuun loppuun

Vanajaveden Opiston aikuisten harrastustoiminta on tauolla tai toimii etänä tammikuun loppuun saakka. Päätös perustuu Kanta-Hämeen pandemiaryhmän uusimpaan suositukseen. Pandemiaryhmä helpotti … Lue lisää »

Iloa ja osaamista VOPista – keväällä alkaa 200 uutta kurssia!

VOPissa voit opiskella ja harrastaa melkein mitä vain! Voit uppoutua uusiin asioihin, tutustua ihmisiin ja ladata akkujasi mieliharrastuksesi parissa. Keväällä … Lue lisää »

VOPin kurssit etänä tai tauolla 17.1.2021 saakka

Kanta-Hämeen pandemiaryhmä on päättänyt jatkaa aiempia suosituksia epidemian rajoittamiseksi viikolla eteenpäin. Nyt suositukset ulottuvat 17. tammikuuta 2021 asti. Koulutuskuntayhtymä Tavastia … Lue lisää »

Kurssit piristävät ja tuovat tunteen kuulumisesta johonkin

Lukupiiri piristää ankeaa aikaa – On mukavaa keskustella ja tavata samanhenkisiä ihmisiä, lukevia naisia. Olen leski ja kaipaan ihmisiä ympärilleni, … Lue lisää »

VOP-uutiset on ilmestynyt – katso kevään kurssit!

Uudistunut VOP-uutiset jaettiin keskiviikkona 16.12. yli 40 000 kotiin Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Hattulassa. Lehti on luettavissa myös näköislehtenä. Lehdessä voi … Lue lisää »

Liikuntakurssi etänä – onnistuiko?

”Ajatukset kulkevat kirkkaammin ja olen kaikin tavoin energisempi” Taiji ja qigong ovat kehoa ja mieltä tasapainottavia, terveyttä ylläpitäviä ja energiatasoa … Lue lisää »

Tekstiilit uusiks -webinaari

Haluatko tietoa ja ideoita vaatteiden kiertokulusta ja kuluttamisesta? Minkälaista on ekologinen muoti? Miten voit vähentää roskan määrää omassa arjessa? Tekstiilit uusiks  … Lue lisää »

Kurkkaa VOPin joulukalenteriin

Vopinmäen joulu -tapahtuma jäi tänä syksynä väliin. Halusimme tehdä jotain kivaa tilalle, ja tässä teille VOPin joulukalenterin ensimmäinen osa. Kurkkaa … Lue lisää »

VOPin lähiopetus tauolle ma 7.12. alkaen

Vanajaveden Opistossa luovutaan ma 7.12. alkaen lähiopetuksesta. Syynä ovat Kanta-Hämeen pandemiaryhmän antamat uudet suositukset. Syksyn kursseista, jotka vielä ovat toiminnassa, … Lue lisää »

123...6
© 2021 Koulutuskuntayhtymä Tavastia