Ajankohtaista

VOPin kurssiopas 2019–2020 on netissä

Vanajaveden Opiston kurssiopas 2019–2020 on nyt nettisivuillamme. Kurssiopas jaetaan koteihin la 3. elokuuta. Jakelu on sama kuin Hämeenlinnan Kaupunkiuutisilla. Ilmoittautuminen … Lue lisää »

Ilmaiset digiopastukset alkavat syksyllä

Vanajaveden Opiston Arjen digitaidot haltuun -hanke on käynnistynyt hyvin. Joitakin opastuksia on jo järjestetty, ja kunnolla sähköisen asioinnin opastukset alkavat syksyllä. … Lue lisää »

Tutkitusti kannattavaa opiskelua

Outi Itäluoma, rehtori, Vanajaveden Opisto Vapaata sivistystyötä koskeva tutkimus on mukavasti lisääntynyt Suomessa viime vuosina. Nykyisessä valeuutisten maailmassa on hyödyllistä … Lue lisää »

Onko sinulla muistoja opiskelusta kansalaisopistossa?

Kansalais- ja työväenopistotoiminnan aloittamisesta Suomessa on vuonna 2019 kulunut 120 vuotta. Suomalaisen Kirjallisuuden seuran ja Kansalaisopistojen liiton muistitietokeruulla kerätään muistoja … Lue lisää »

Jättiläisen helmet – VOPin kuvataidekoulun näyttely

Kuvataidekoulun näyttely Aulangon kylpylän aulassa VOPin lasten ja nuorten kuvataidekoulun yhteinen aihe 2018–2019 oli suomalaiset uskomusolennot perustuen Eero Ojasen kirjaan … Lue lisää »

Aarrejahti

Tuuli löytää keskeneräisen palapelin kasvimaaltaan ja huomaa sen olevan aarrekartta… Mitä sitten tapahtuu? Se selviää VOPin lasten ja nuorten kuvataidekoulu … Lue lisää »

Kansalaisopisto-opiskelija käyttää vähemmän sote-palveluita

Kansalaisopistoilla on tärkeä rooli kuntalaisten hyvinvoinnin, osaamisen ja aktiivisuuden ylläpitäjänä ja kehittäjänä, mikä näkyy myös sote-palveluiden käytössä. Kansalaisopisto siis tuottaa … Lue lisää »

Kuvia Iittalan tanssinäytöksestä 2019

Kuvagalleriaan tästä.

Taidokkaita esityksiä VOPin kevään sirkusnäytöksessä

Katso kaikki kuvat täältä!

Haluatko digivertaiseksi?

Huonomminkin voisit aikaasi käyttää! Vanajaveden Opistossa on alkanut 2-vuotinen projekti, jossa opastetaan ihmisiä selviytymään digitalisoituvassa yhteiskunnassa. Ilmaiset opastukset alkavat loppukeväästä … Lue lisää »

© 2019 Koulutuskuntayhtymä Tavastia