Ajankohtaista

Kurssit 2020–2021 ovat netissä

Tartu H-hetkeen – löydä satoja syitä ilmoittautua! Selaa VOPin kurssiopasta 2020–2021    Työmme kestävän tulevaisuuden eteen jatkuu, emmekä painata kurssiopastamme … Lue lisää »

Lue opettajiemme kevään etäopetuskokemuksista!

Taru Toppola Laura Valo Terho Asikainen Johanna Laukkanen

Lähiopetukseen palataan aikaisintaan syksyllä

Vanajaveden Opisto on keskeyttänyt lähiopetuksen lukuvuoden loppuun saakka.  Lähiopetusta jatketaan aikaisintaan syksyllä. Tänä aikana ei myöskään järjestetä YKI-tutkintoja. Myös kevään … Lue lisää »

Osallistu kansalaisopistojen valtakunnalliseen kevätnäyttelyyn verkossa!

Kansalaisopistojen liitto KoL haastaa kaikki kansalaisopistot ja niiden opiskelijat rakentamaan yhteistä kevätnäyttelyä (myös) sosiaaliseen mediaan. Ideana on julkaista somessa kuva … Lue lisää »

VOPpilaiset mukana Suomen suurimmassa virtuaalikuorossa

Suomen Suurin Virtuaalikuoro on projekti, jonka laittoi alulle helsinkiläinen Aventur Showkuoro. Maaliskuussa 2020 harrastustoiminta keskeytyi koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi. Aventurissa … Lue lisää »

Tanssiterveiset Julialta ja Katilta

Vanajaveden Opiston tanssinopettajat Julia Venemies ja Kati Mäkelä lähettävät tanssiterveiset Aulangolta.

Preparations for the coronavirus epidemic

Preparations for the coronavirus epidemic in Kanta-Häme Coronavirus COVID-19 – Latest Updates

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta

Kiinassa käynnistyi alkuvuonna uuden koronaviruksen COVID19 aiheuttama epidemia. On tärkeää, että myös Vanajaveden Opistossa noudatetaan ja seurataan terveysviranomaisten ohjeistuksia viruksen … Lue lisää »

Vanajaveden Opisto on kestävän kehityksen kärjessä

OKKA-säätiö on myöntänyt Vanajaveden Opistolle (VOP) Oppilaitosten kestävän kehityksen sertifikaatin. VOP on kestävän kehityksen etujoukoissa, sillä kyseinen sertifikaatti on vasta … Lue lisää »

Kotofoorumin ETKOT – PERUUTETTU

Hämeenlinnaan 18.3.2020 suunniteltu 9. Kotofoorumi, ETKOT – erilaisia teitä kotoutumiseen -seminaari on peruutettu. Seminaarin oli tarkoitus olla osa Hämeenlinnan kotofoorumia. … Lue lisää »

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia