Ajankohtaista

VOPin kurssit keskeytetty 13.5. asti – osa kursseista jatkaa etäopetuksena

Valtioneuvoston linjauksen mukaan myös Vanajaveden Opisto on keskeyttänyt lähiopetuksen 13.5. saakka.  Tänä aikana ei myöskään järjestetä YKI-tutkintoja. Myös kevään kaikki … Lue lisää »

Alkavia etäkursseja

C’est la vie! Selviytymiskurssi ranskan kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille etänä. Kurssi käy myös lukion osasuorituksena! ke 6.–20.5. klo 17–18.30. Lue … Lue lisää »

Preparations for the coronavirus epidemic

Preparations for the coronavirus epidemic in Kanta-Häme Coronavirus COVID-19 – Latest Updates

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta

Kiinassa käynnistyi alkuvuonna uuden koronaviruksen COVID19 aiheuttama epidemia. On tärkeää, että myös Vanajaveden Opistossa noudatetaan ja seurataan terveysviranomaisten ohjeistuksia viruksen … Lue lisää »

Vanajaveden Opisto on kestävän kehityksen kärjessä

OKKA-säätiö on myöntänyt Vanajaveden Opistolle (VOP) Oppilaitosten kestävän kehityksen sertifikaatin. VOP on kestävän kehityksen etujoukoissa, sillä kyseinen sertifikaatti on vasta … Lue lisää »

Kotofoorumin ETKOT – PERUUTETTU

Hämeenlinnaan 18.3.2020 suunniteltu 9. Kotofoorumi, ETKOT – erilaisia teitä kotoutumiseen -seminaari on peruutettu. Seminaarin oli tarkoitus olla osa Hämeenlinnan kotofoorumia. … Lue lisää »

Levyn uusi elämä – VOPin kuvataidekoulun näyttely

VOPille kestävän kehityksen sertifikaatti

Vanajaveden Opistolle myönnettiin Kestävän kehityksen sertifikaatti joulukuussa 2019. Sertifikaatin luovuttaa ti 11.2. OKKA-säätiön johtaja Tuulikki Similä. OKKA-säätiö on Opetus-, kasvatus- … Lue lisää »

Kestävä kehitys: VOPin juhlatunnelmia

OKKA-säätiön johtaja Tuulikki Similä luovutti Vanajaveden Opiston rehtori Outi Itäluomalle henkilökuntineen sertifikaatin, joka kertoo ennen kaikkea systemaattisesta ja pitkäjänteisesti työstä … Lue lisää »

Ilmaisia luentoja: hämäläiset runolaulut ja kävelyretki Pohjois-Englannin luontoon ja historiaan

Ilmaiset luennot Löydä kulttuuriperintösi: hämäläiset runolaulut ke 5. ja 12.2. klo 18–19.30 | VOPin auditorio, Jaakonkatu 28 | Riitta-Liisa Joutsenlahti … Lue lisää »

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia