Ajankohtaista

Ilmoittautuminen VOPin kursseille on käynnissä

Vanajaveden Opiston ohjelmassa 2018–2019 on taas liki tuhat kurssia – tuhat mahdollisuutta opiskella ja harrastaa – iloa ja osaamista! Terveellistä … Lue lisää »

Uusi aikuisten taiteen perusopetus alkaa: kuvataide + käsityö

Haluatko etsiä luovuuttasi ja vahvistaa identiteettiäsi tekemisen kautta? Kaipaatko samanhenkistä harrastusryhmää? Haluatko saada palautetta työskentelystäsi ja teoksistasi? Jos haluat, niin … Lue lisää »

Tekstiilit uusiks 2018

Kierrätystapahtuma lauantai 8.9. klo 10-14 Vanajaveden Opisto, Jaakonkatu 28, Hämeenlinna Kolmannen kerran järjestettävä tekstiilien kierrätystapahtuma on yleisötapahtuma, jonka tarkoituksena on … Lue lisää »

VOPin kahvila ja auditorio

Iloisen Jaakon Kahvila Rento kahvila, josta saa kahvia, teetä, pikkupurtavaa, salaatteja ym. Ma–to 10–18, pe 10–14 (Jaakonkatu 28). Tilaukset Marja Hänninen, … Lue lisää »

Lausunnan lumo vetoaa sekä yleisöön että esiintyjiin

Marjo Ventola: ”Miten te opitte niin pitkiä runoja?” Kysellään lausujilta runoesityksen jälkeen. ”Miten valtavasti energiaa ja keskittymistä tarvitaan?” – hämmästelevät … Lue lisää »

Salainen puutarha -näyttely

VOPin lasten kuvataidekoulu LaKun näyttely Aulangon kylpylässä 9.3.–31.8.2018 Tämä ja muita kuvia kuvagalleriassa.

Osalle kodeista pieni viivästys VOPin kurssioppaan jakelussa

Vanajaveden Opiston kurssioppaan jakeluun tulee osalle kotitalouksista pieni viivästys painoteknisistä syistä. Janakkalaan ja osiin Hattulaakin opas jaetaan koteihin vasta perjantaina 3.8. … Lue lisää »

Kurssit 2018–2019 on netissä, opas koteihin 27.7. Ilmoittautuminen alkaa 8.8.

Vanajaveden Opisto tarjoaa taas syksystä alkaen kukkuroittain iloa ja osaamista Ohjelmassa on lähes 1000 kurssia, joilla voit nautiskella tanssin, käsityön … Lue lisää »

Kuvakavalkadi VOP-festareilta

Tästä kuvagalleriaan! Tästä kuvagalleriaan!

Vanajan laulu goes POP 19.5.

123...6
© 2018 Koulutuskuntayhtymä Tavastia