Sirkus

VOPin sirkuskoulu antaa sirkusopetusta lapsille ja nuorille (6 kk–17-v.) sekä aikuisille. Sirkuskoulussa korostuvat yhdessä tekeminen, ilmaisu ja liikkumisen ilo. Syksyllä aloittaneet sirkuskoululaiset jatkavat kevätlukukauden automaattisesti samalla lukujärjestyksellä. Vauvojen, taaperoiden ja perhesirkuslaisten kursseille ilmoittaudutaan syys- ja kevätlukukausille erikseen.

VOPin sirkus toimii Hattelmalantie 8:ssa olevassa sirkussalissa. Sirkus&tanssi, vauva- ja taaperosirkukset käyvät Jaakonkatu 28:ssa sijaitsevassa tanssisali Pikkolossa. Sirkuskoulun opettajana toimii Jemina Rönkkö ja sirkusohjaaja Kati Mäkelä.

Mitä sirkuskoulussa tehdään

Sirkuskoulussa tutustutaan akrobatiaan, jongleeraukseen, tasapainoiluun sekä ilma-akrobatiaan.

Esiintymiskokemuksen kartuttaminen parantaa itsetuntoa ja tukee näin lapsen/nuoren kehitystä.

Syyskauden viimeinen kokoontumiskerta on lapsilla ja nuorilla avoimet ovet, jolloin vanhemmilla ja sisaruksilla on mahdollisuus tutustua sirkuskoulun toimintaan. Kevätkauden päätteeksi pidetään sirkusnäytökset, jossa jokainen pääsee näyttämään taitojaan. Esitykset valmistetaan aina lasten ja nuorten ehdoilla ja niistä saadaan paljon mukavia ja tärkeitä kokemuksia ja muistoja.

Maksut ja lukukausien kulku

Sirkuskoulussa on lukukausimaksu, joka laskutetaan viikkokertojen mukaan. Laskutus tapahtuu kahdessa erässä, syys- ja tammikuussa. Hinnat Hämeenlinnassa:

  • 1 krt/vk 110 €
  • 2 krt/vk 160 €
  • 3 krt/vk 180 €
  • 4 krt/vk 200 €

Vauva-, taapero- ja perhesirkuksilla sekä Sirkus&tanssi-kurssilla on poikkeavat hinnat.

Sirkuskoulussa lukuvuoden pituus on 14 viikkoa syksyllä ja 14 keväällä. Syysloma on vk 42, hiihtoloma vk 9 ja pääsiäisloma 28.3.–1.4.2024.

Katso vastuullisuuslupauksemme sirkusopetuksessa!

Opiskelijoille keskittymisrauha
Toimintaperiaatteemme sirkuskoulun tunneilla on, etteivät vanhemmat pääse seuraamaan tuntia, sillä se vaikuttaa häiritsevästi keskittymiseen, oppimiseen ja ryhmään sekä opettajaan/tilaan/sääntöihin tutustumiseen. Syyskauden viimeinen opetuskerta on avoimet ovet vanhemmille.

Lisätiedot
Suunnittelijaopettaja Tuija Telén-Setälä, puh. 040 868 6004, tuija.telen-setala@kktavastia.fi.

Kurssit

Kursseja ei löytynyt valitulta paikkakunnalta.