Lasten Liikunnan Tuki tukee päivittäin lähes neljänsadan lapsen oppimisvalmiuksia sekä motorista ja kognitiivista oppimista koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnassa, liikuntaleikkikouluissa sekä PeuhuKahvilassa. Lisäksi Lasten Liikunnan Tuki järjestää vuosittain loma-ajan toimintaa noin 300 lapselle.

Joka kesä Lasten Liikunnan Tuki mahdollistaa 20–25 alle 18-vuotiaalle kesätyön, ja lähes sata koululaista ja opiskelijaa tutustuu työelämään tai suorittaa eri pituisen harjoittelun yhdistyksessä vuosittain. Voittoa tavoittelematon yhdistys on kasvanut vuosien mittaan kaksi henkeä työllistävästä liikuntapäiväkerhosta noin 40 henkeä työllistäväksi monialaiseksi hyvinvoinnin, liikunnan ja oppimisen tukijaksi.

Yhdistyksen missio ”Hyvinvointia ja oppimista liikkuen” on suunnannut yhdistyksen pitkäjänteistä kehittämistyötä mm. Liikkuva koulu, oppimisen tuki ja kestävä elämäntapa -teemojen parissa.

Yhdistys on toiminut yli kymmenen vuoden ajan Aulangolla vaalien ja kehittäen luontoalueen kulttuurihistoriaa ja luontoarvoja. Aulangon Luontoliikuntakeskus tarjoaa lapsille ja nuorille Kestävän elämäntavan oppimispolun varhaiskasvatuksesta peruskoulun loppuun.

Lasten Liikunnan Tuki siirtyi osaksi Koulutuskuntayhtymä Tavastiaa 2022.

Lasten Liikunnan Tuesta on muotoutunut 25 toimintavuotensa aikana osa tuhansien perheiden, alueen kuntien sekä koulujen ja päiväkotien arkea.

Lasten Liikunnan Tuen verkkosivut

Lasten Liikunnan Tuen toiminta on monipuolista ja sisältää niin lasten ja nuorten liikuttamiseen kuin työllistämiseenkin tähtääviä palveluja.

Vieraile sivustolla

Aulangon Luontoliikuntakeskus

Aulangon Luontoliikuntakeskus on osa Lasten Liikunnan Tuen toimintaa.

Vieraile sivustolla

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Juha Liedes, Juha.Liedes@kktavastia.fi, puh. +358400744840

Lisätietoja antaa

Juha Liedes

Toiminnanjohtaja
Juha.Liedes@kktavastia.fi
+358400744840

Sivua päivitetty 20.9.2022 kello 12.37