Tavastiassa tapahtuu

Kaurialan lukioon lisäpaikkoja yleislinjalle

Kevään yhteishaussa Tavastian lukioihin oli hakijoita enemmän kuin aikaisemmin. Kaikki halukkaat eivät päässet lukioon. Varasijoille jäi reilut 60 hakijaa, joista … Lue lisää »

Ohjeita ilman opiskelupaikkaa jääneelle

Jos jäit yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa tai olet kiinnostunut tällä hetkellä tarjolla olevista koulutusmahdollisuuksista, seuraavassa joitakin vaihtoehtoja:  Perusopetuksen jälkeisen valmistavan koulutuksen … Lue lisää »

Tietoa ja taustaa yhteishaun 2020 tuloksista    

Yhteishaun tulokset on julkistettu 11.6. ja valittujen nimet löytyvät kktavastia.fi-sivustolta, jos hakija on antanut luvan nimen julkaisuun. Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitoksista … Lue lisää »

Kevään 2020 yhteishaun valintatulokset

Oppilaitoskohtaiset valintatulokset löydät alla olevista linkeistä. Ammattiopisto Tavastia Hämeenlinnan lyseon lukio Kaurialan lukio Lammin lukio Parolan lukio Onnea opiskelupaikasta ja … Lue lisää »

Kesäkurssit kiinnostavat lukiolaisia

Koulujen kesäloma alkoi melkein pari viikkoa sitten, mutta useat lukiolaiset jatkoivat aherrustaan kesäkuun puolelle. Vanajaveden Opiston järjestämät lukion kesäkurssit ovat … Lue lisää »

Jarkko Savijoki on Urheiluakatemia Tavastian uusi koordinaattori

Urheiluakatemia Tavastian uutena koordinaattorina aloittaa elokuun alussa Jarkko Savijoki. Savijoki työskentelee Ammattiopisto Tavastiassa kaupan ja tietojenkäsittelyn lehtorina, ja jatkossa hän … Lue lisää »

Tavastialaiset etätöissä: Johanna Laukkanen

Koronavirus on pakottanut ja siirtänyt Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitosten opettajat etätyöhön ja etäopetukseen. Moni opettaja on täysin uudessa tilanteessa, eikä opiskelu … Lue lisää »

Yleistä infoa kesää vasten

Todistusten ja stipendien jako Parolan lukiossa todistukset jaetaan perjantaina 29.5. iltapäivällä. Lammilla ja Kaurialassa todistusten jako tapahtuu lauantaina 30.5. Hämeenlinnan … Lue lisää »

Kevään uudet ylioppilaat

Koulutuskuntayhtymä Tavastian lukioiden uudet ylioppilaat löydät alapuolelta koulukohtaisesti. Hämeenlinnan lyseon lukio Hämeenlinnan lyseon aikuislinja Kaurialan lukio Lammin lukio Parolan lukio … Lue lisää »

Tule seuraamaan yhtymäkokousta

Koulutuskuntayhtymä Tavastian yhtymäkokousta voi seurata etäkokouksena Teamsissa 19. toukokuuta 2020 kello 18. Tervetuloa seuraamaan kokousta, linjoille pääset alla olevasta linkistä! … Lue lisää »

Koulutuskuntayhtymä Tavastia päätti opiskelujen jatkosta

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on päättänyt, että opiskelu jatkuu sen toisen asteen oppilaitoksissa etäopetuksena lukuvuoden loppuun saakka. Lain mukaan toisen asteen opiskelijoille … Lue lisää »

Puhtausalan imagoa kiillotetaan

Puhtausala on pitkään kärsinyt työvoimapulasta. Vaihtuvuus alalla on suurta ja työtyytyväisyys melko alhainen. Opetushallituksen ennakointijärjestelmän mukaan alalta poistuu siivoustyöntekijöitä merkittävä … Lue lisää »

123...9
© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia