Tavastiassa tapahtuu

Tavastia jälleen etäopetukseen – muuntovirusta vastaan tiukoin keinoin

Sosiaali- ja terveysministeriö on antanut uudet koronasuosituksensa nopealla aikataululla. Vaikka koronatilanne on pysynyt tasaisena Kanta-Hämeessä, ministeriössä pyritään ennakoimaan ja suojautumaan … Lue lisää »

Lukioiden esittelyillat yseille ja huoltajille verkossa

Tavastian lukioiden virtuaaliset esittelyillat järjestetään tammikuun lopulla 9. luokkalaisille ja heidän huoltajilleen. Tervetuloa tutustumaan lukioihimme ja löytämään se itselle sopivin … Lue lisää »

Tavastian toinen aste palaa lähiopetukseen 18. tammikuuta

Maakunnan pandemiaryhmä suosittaa palaamaan toisen asteen koulutuksen osalta lähiopetukseen. Oppilaitokset päättävät paluusta lähiopetukseen niille parhaiten sopivassa aikataulussa. Koulutuskuntayhtymä Tavastia on … Lue lisää »

Hybridiopetus jatkuu Tavastiassa 17. tammikuuta saakka

Koulutuskuntayhtymä Tavastia noudattaa Kanta-Hämeen pandemiaryhmän uusinta suositusta, jolla päätettiin jatkaa ja tarkentaa aiemmin linjattuja suosituksia epidemian rajoittamiseksi 17. tammikuuta 2021 … Lue lisää »

Koulutuskuntayhtymä Tavastian toimet leviämisvaiheessa

Kaikki Tavastian toisen asteen oppilaitokset eli Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinnan lyseon lukio, Kaurialan lukio, Lammin lukio ja Parolan lukio siirtyvät maanantaina … Lue lisää »

Syksyn uudet ylioppilaat

Koulutuskuntayhtymä Tavastian lukioiden uudet ylioppilaat löydät alapuolelta koulukohtaisesti. Hämeenlinnan lyseon lukio Hämeenlinnan lyseon lukion aikuislinja Kaurialan lukio Lammin lukio Lämpimät … Lue lisää »

Koulutuskuntayhtymä Tavastia siirtyy takaisin lähiopetukseen

Maakunnan pandemiaryhmä on purkanut päätöksellään 29.10. etäopetussuosituksen ja lähiopiskeluun palataan 9. marraskuuta. Kunnilla ja oppilaitoksilla on myös mahdollisuus porrastaa lähiopetukseen … Lue lisää »

Tavastia on mukana alueen kotoutujien kuntakokeilussa

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on aktiivisesti mukana Hämeenlinnan, Janakkalan ja Hattulan työllisyyden kuntakokeilussa. Tavastia on osallistunut kuntakokeilusuunnitteluun ja on nyt mukana kotoutumisen … Lue lisää »

Ruokakassijakelu alkaa viikolla 44

Tavastian toisen asteen etäopiskelussa olevien ruokakassijakelu käynnistetään ensi viikolla. Ruokakassi korvaa koulun tarjoamat ateriat etäopiskelun ajan ja helpottaa perheiden ruokahuoltoa. … Lue lisää »

Tavastia jatkaa etäopetuksessa

Koulutuskuntayhtymä Tavastian toisen asteen oppilaitokset jatkavat etäopetuksessa 8. marraskuuta saakka. Maakunnan pandemiaryhmä on päätöksessään 15. lokakuuta päätynyt suosittelemaan etäopetuksen jatkamista … Lue lisää »

Tavastian lukiot siirtyvät etäopetukseen

Maakunnan pandemiaryhmän niin kutsutun koronanyrkin suosituksen pohjalta Koulutuskuntayhtymä Tavastian lukiot Parolan lukio, Hämeenlinnan lyseon lukio, Kaurialan lukio sekä Lammin lukio … Lue lisää »

Tavastia suosittelee maskien käyttöä

THL:n uusien maskisuositusten vuoksi myös Koulutuskuntayhtymä Tavastia on päivittänyt omia suosituksiaan. Tavastia suosittelee maskin käyttöä sekä henkilökunnalle että opiskelijoille. Henkilökunnan … Lue lisää »

123...10
© 2021 Koulutuskuntayhtymä Tavastia