Tavastiassa tapahtuu

Kansainväliset vieraat vinkkejä hakemassa Ammattiopisto Tavastian toiminnasta

Ammattiopisto Tavastia

Koulutuksen hallinnon ja opinto-ohjauksen asiantuntijoita Hollannista, Belgiasta ja Saksasta vieraili ammattiopistossa 4.10.2017. Heitä kiinnosti erityisesti läpäisyn edistäminen koulutuksessa, Ki... Lue lisää »

Kestävän kehityksen sertifikaatti Ammattiopisto Tavastialle

Ammattiopisto Tavastia

Oppilaitosten kestävän kehityksen sertifiointi on Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiön - OKKA-säätiön ylläpitämä järjestelmä, joka tarjoaa arviointityökaluja, materiaaleja, neuvo... Lue lisää »

Kaurialan lukio rakentamassa EU:n tulevaisuutta

Kaurialan lukio

Kaurialan lukion opiskelijat osallistuivat EU-tulevaisuuskeskusteluun Helsingissä 11.10.  Seminaarissa keskusteltiin siitä, mihin suuntaan EU:ta tulisi kehittää. Keskustelun pääaiheina olivat... Lue lisää »

Ammattiopisto on tyytyväinen järjestämislupapäätökseen - kaksi uutta tutkintojen järjestämislupaa ja 2145 opiskelijavuotta

Ammattiopisto Tavastia

Opetus- ja kulttuuriministeriö päätti uusista ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluvista, jotka tulivat tiedoksi 144 koulutuksen järjestäjälle 10.10.2017. Uusi laki ammatillis... Lue lisää »

Kansainvälinen yrittäjyyskoulutus - Ammattiopiston opiskelijat mukana

Ammattiopisto Tavastia

Central Baltic Enterprise without Borders – CBEwB Faktat Interreg hankekokonaisuuden alla => I... Lue lisää »

Valtakunnallinen oppisopimusviikko 9.-13.10.2017

Ammattiopisto Tavastia

                Työn ja oppilaitosopiskelun yhdistävää oppisopimuskoulutusta juhlistetaan eri tapahtumissa ympäri Suomen. Op... Lue lisää »

Hae nyt sähköalan täydennyskoulutukseen!

Vanaja Koulutus Oy

SÄHKÖTYÖTURVALLISUUS SFS 6002 22.11. klo 8.15-16.00 Kohderyhmä: sähköalan henkilöt, joilla ei ole Sähkötyöturvallisuuskorttia tai se on vanhennut. Yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus... Lue lisää »

Päivitä ammattitaitosi -teräsrakentajakoulutus alkaa 30.10.

Vanaja Koulutus Oy

Teräsrakentajan koulutus on suunnattu rakennus-, metalli- tai talotekniikka-alan tutkinnon suorittaneille, joilla on tarve laajentaa osaamistaan ja työllistyä rakennusalan tai metallirakennusalan t... Lue lisää »

Tilaa Vanajaveden Opiston uutiskirje!

Vanajaveden Opisto

Noin kerran kuussa ilmestyvässä uutiskirjeessä on ajankohtaista asiaa opiston tapahtumista ja mm. uusista, vasta perustetuista kursseista, joita ei ollut kurssioppaassa. Tilaa uutiskirje tästä... Lue lisää »

Tsekkaa uudet POP-UP-kurssit!

Vanajaveden Opisto

VoguingNight – Workshop, Opi ompelemaan lukkokehyskukkaro, Ompeluklinikka – kympillä opastusta, Saumurikoulu, Keppihevosen valmistus yhdessä lapsen kanssa VoguingNight – Workshop 1105... Lue lisää »

Kaurialan, Lyseon, Lammin, Parolan ja Tervakosken lukiolaisten tiedekouluvierailu Cerniin

Hämeenlinnan lyseon lukio

Tiedekouluvierailu Cerniin 30.8.-1.9.2017 ”Jos et osaa selittää asiaa yksinkertaisesti, et tunne sitä tarpeeksi hyvin”. Nämä Albert ... Lue lisää »

Sosiaali- ja terveysalan uudet tilat ovat kohta käytössä

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Elokuun lopussa 2016 alkoi uuden Sosiaali- ja terveysalan koulurakennuksen rakentaminen Hattelmalantien kampusalueelle. Opiskelu alkaa uusissa tiloissa tammikuussa 2018. Tälle sivulle on kerätty k... Lue lisää »

Tavastian lukion aloitus ja keskustan yläkoulujen toiminta lukuvuonna 2018-2019

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Hämeenlinnan kaupunki ja Koulutuskuntayhtymä Tavastia ovat neuvotelleet, miten edetään lukiokoulutuksen ja keskustan yläkoulujen tilojen käytön suhteen lukuvuonna 2018 – 2019, kun Hämeenlinn... Lue lisää »

Muutoksia, korjauksia ja varautumista lukion muuttamiseen Hattelmalantielle

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Opiskelun kesätauolla on hyvää aikaa huoltaa koulutuskuntayhtymän rakennuksia. Tänä kesänä on tehty mittavia remontteja ja muutoksia Ammattiopisto Tavastian tiloissa. Opiskelutiloja muutetaan ... Lue lisää »

Ammattiopistoon ja lukioihin valitut uudet opiskelijat

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Opiskelun kesätauolla on hyvää aikaa huoltaa koulutuskuntayhtymän rakennuksia. Tänä kesänä on tehty mittavia remontteja ja muutoksia Ammattiopisto Tavastian tiloissa. Opiskelutiloja muutetaan ... Lue lisää »

Kurssit 2017–2018 on netissä!

Vanajaveden Opisto

Vanajaveden Opiston kurssiopas 2017-2018 on jo luettavissa täällä.  Koteihin opas jaetaan heinäkuun viimeisellä viikolla. Ilmoittautuminen kursseille alkaa keskiviikkona 9.8. klo 17. La... Lue lisää »

VOPin Jaakonkadun toimipisteen avajaiset

Vanajaveden Opisto

Vanajaveden Opiston uudessa toimipisteessä Jaakonkatu 28:sa vietettiin tiistaina 8.8. avointen ovien iltaa. Yleisöä kävi tutustumassa tiloihin runsaasti. Ohjelmassa oli 25 tanssin näytepuolitunt... Lue lisää »

Muutoksia Koulutuskuntayhtymä Tavastian organisaatiossa

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Koulutuskuntayhtymä Tavastian organisaatiossa tapahtui hallinnollisia ja toiminnallisia muutoksia 1.6.2017 alkaen. Lukioliikelaitos Tavastia ja sen johtokunnan toiminta loppuivat. Samoin loppui Van... Lue lisää »

Parolan lukiolaisten opintomatka Roomaan

Parolan lukio

Opintomatka Roomaan alkoi tutustumisella kaupungin keskeisiin nähtävyyksiin. Toisena päivänä tutustuttiin katakombeihin ja Vatikaanin nähtävyy... Lue lisää »

Erasmus+, yrittäjyystaitojen opiskelu jatkui Halifaxissa

Lammin lukio

Italiassa alkanut yritystaitojen opiskelu jatkui maaliskuussa 2017, kun ryhmä lukiomme opiskelijoita matkasi Halifaxiin,... Lue lisää »

Valokuvia VOP-galleriassa Verkatehtaalla

Vanajaveden Opisto

Näyttelyt avoinna opiston aukioloaikoina ja Elomessuilla. Kolme sanaa ja mysteeri Vanajaveden Opiston Valokuvaustyöpajan näyttely Näyttelyyn ”Kolme sanaa ja mysteeri” on koottu esimerkk... Lue lisää »

Kaurialan lukion uudet yhteistyökoulut Kanadassa

Kaurialan lukio

Koulumme uusiin kanadalaisiin yhteistyökouluihin tutustumaan lähten... Lue lisää »

Kaurialan lukion talviurheilupäivä Sappeessa

Kaurialan lukio

Sää suosi jälleen kerran Kaurialan lukiolaisten talviurheilupäivää Sappeessa. Kuvat: Piritta Malinen, kuvataiteen lehtori [gallery columns="5" ids="1300,1297,1301,1302,1298,1295,1296,1299,1304... Lue lisää »

Lyseon Citylaturi NY voitti lukioiden sarjan Uskalla yrittää -semifinaalissa Lahdessa

Hämeenlinnan lyseon lukio

Kuva: opettaja Tuija Tiala. Vasemmalta kilpailun tuomari sekä opiskelijat Erkka Tuomisto, Claudia Hirvonen, Taneli Elsinen ja Petra Kokko... Lue lisää »

”Ylioppilailla ja itsenäisyydellä on kiinteä yhteys”

Kaurialan lukio

OPH:n uusi pääjohtaja Kaurialan lukion itsenäisyys-/lakkiaisjuhlassa: ”Ylioppilailla ja itsenäisyydellä on kiinteä yhteys” Kaurialan lukiossa järjestettiin perjantaina 2.12. kaksi itsenä... Lue lisää »

Kuvataiteen diplomeita syntyy Kaurialan lukiossa

Kaurialan lukio

Lukiodiplomit ovat yo-koetta vastaavia näyttöjä taito- ja taideaineissa. Kaurialan lukiossa diplomeita voi tehdä musiikissa, liikunnassa, teatteris... Lue lisää »

© 2017 Koulutuskuntayhtymä Tavastia