Tavastiassa tapahtuu

Tavastia suosittelee maskien käyttöä

THL:n uusien maskisuositusten vuoksi myös Koulutuskuntayhtymä Tavastia on päivittänyt omia suosituksiaan. Tavastia suosittelee maskin käyttöä sekä henkilökunnalle että opiskelijoille. Henkilökunnan … Lue lisää »

Yrittäjyystaidot entistä useamman lapsen ja nuoren hyödyksi

Nuori Yrittäjyys ry avaa Kanta-Hämeen aluetoimiston Hämeenlinnan Business Parkkiin. Tavoitteena on tarjota entistä vahvempaa tukea alueen koulutuksen järjestäjille ja opettajille … Lue lisää »

Koronavilkku vähentää tartuntoja

Koulutuskuntayhtymä Tavastia suosittelee, että sen opiskelijat ja henkilökunta ottavat käyttöönsä Koronavilkku-sovelluksen. Se on aiempien muissa maissa saatujen kokemusten mukaan yksi … Lue lisää »

Infoa oppilaitostemme aloitusajoista

Kaurialan lukio: Koulutyö aloitetaan varsinaisesti ti 11.8.2020, mutta aloittavat ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat tulevat tutustumaan lukiolle jo ma 10.8. klo 8.30. … Lue lisää »

Kaurialan lukioon lisäpaikkoja yleislinjalle

Kevään yhteishaussa Tavastian lukioihin oli hakijoita enemmän kuin aikaisemmin. Kaikki halukkaat eivät päässet lukioon. Varasijoille jäi reilut 60 hakijaa, joista … Lue lisää »

Ohjeita ilman opiskelupaikkaa jääneelle

Jos jäit yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa tai olet kiinnostunut tällä hetkellä tarjolla olevista koulutusmahdollisuuksista, seuraavassa joitakin vaihtoehtoja:  Perusopetuksen jälkeisen valmistavan koulutuksen … Lue lisää »

Tietoa ja taustaa yhteishaun 2020 tuloksista    

Yhteishaun tulokset on julkistettu 11.6. ja valittujen nimet löytyvät kktavastia.fi-sivustolta, jos hakija on antanut luvan nimen julkaisuun. Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitoksista … Lue lisää »

Kevään 2020 yhteishaun valintatulokset

Oppilaitoskohtaiset valintatulokset löydät alla olevista linkeistä. Ammattiopisto Tavastia Hämeenlinnan lyseon lukio Kaurialan lukio Lammin lukio Parolan lukio Onnea opiskelupaikasta ja … Lue lisää »

Kesäkurssit kiinnostavat lukiolaisia

Koulujen kesäloma alkoi melkein pari viikkoa sitten, mutta useat lukiolaiset jatkoivat aherrustaan kesäkuun puolelle. Vanajaveden Opiston järjestämät lukion kesäkurssit ovat … Lue lisää »

Jarkko Savijoki on Urheiluakatemia Tavastian uusi koordinaattori

Urheiluakatemia Tavastian uutena koordinaattorina aloittaa elokuun alussa Jarkko Savijoki. Savijoki työskentelee Ammattiopisto Tavastiassa kaupan ja tietojenkäsittelyn lehtorina, ja jatkossa hän … Lue lisää »

Tavastialaiset etätöissä: Johanna Laukkanen

Koronavirus on pakottanut ja siirtänyt Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitosten opettajat etätyöhön ja etäopetukseen. Moni opettaja on täysin uudessa tilanteessa, eikä opiskelu … Lue lisää »

Yleistä infoa kesää vasten

Todistusten ja stipendien jako Parolan lukiossa todistukset jaetaan perjantaina 29.5. iltapäivällä. Lammilla ja Kaurialassa todistusten jako tapahtuu lauantaina 30.5. Hämeenlinnan … Lue lisää »

123...9
© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia