Kouluttaudu ja kehity työelämässä

Tavastiasta löydät monipuoliset koulutusvaihtoehdot työelämässä kehittymistä ja kouluttautumista varten. Voit täydentää osaamistasi työn ohessa lyhytkoulutuksilla ja hankkia tarvittavat lupakortit ja -passit tai suorittaa kokonaan uuden tutkinnon vaikka oppisopimuksella – jatkuva oppiminen on tätä päivää! Tarjonnassamme on jokaiselle jotakin – olet sitten yrittäjä, esimies, työntekijä tai työnhakija.

Tutustu lyhytkoulutuksiimme

Screen-reader -otsikko

Aikuisena oppimaan

Aikuisena voi ja kannattaa opiskella. Työikäinen, tervetuloa opiskelemaan – Tavastia tarjoaa polkuja jatkuvaan oppimiseen!

Jatkuva oppiminen Tavastiassa

Työhyvinvointikortti nyt verkkokoulutuksena

Hyvinvoiva henkilöstö on menestyksen avain! Työhyvinvointikortti-koulutus järjestetään nyt kokonaan verkossa, joten osallistuminen on helppoa.

Tutustu ja ilmoittaudu

Syvennä osaamistasi – suorita ammatti- tai erikoisammattitutkinto

Ammatti- ja erikoisammattitutkintojen suorittamisella osoitetaan työelämän tarpeiden mukaisesti kohdennettua ammattitaitoa. Kehität omaa osaamistasi ja samalla myös organisaatiota. Tutkinnot suoritetaan pääsääntöisesti oppisopimuskoulutuksena tai työn ohessa. Tarjolla on lukuisia tutkintoja eri aloilta.

Katso hakuohjeet tutkintokohtaisesti ja tule oppimaan!

Ajankohtaista

Naisten turvakurssi 2.0 on nyt täällä

Tule jälleen päivittämään tietotaitosi ja oppimaan selkeitä keinoja fyysisen ja henkisen väkivallan torjuntaan. Naisten turvakurssin jatko-osa pidetään lauantaina 22.1.2022 kello […]

Lue lisää

25.10.2021

Uutta! Naisten turvakurssi lokakuussa Hämeenlinnassa

Suuren suosion saavuttanut naisten turvakurssi järjestetään lokakuussa Hämeenlinnassa. Kurssi pidetään lauantaina 2.10.2021 kello 13–16. Osallistua voivat 16–64-vuotiaat naiset. Kurssilla käydään […]

Lue lisää

2.8.2021

Tavastia Koulutuksen kesän aukioloajat

Kesäpäivystys ajalla 28.6.–6.8. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tarjouksen koulutuksista tai haluat kehitellä uutta yhteistyötä! Annemari Suonsivu, puh. 050 3404 […]

Lue lisää

21.6.2021

Uutta osaamista oppisopimuksella

Oppisopimus on loistava keino opiskella työn ohessa. Voit solmia oppisopimuksen oman työpaikkasi kanssa ja saada normaalisti palkkaa työstäsi samalla kun kehität opinnoissasi sekä itseäsi että työpaikkaasi. Oppisopimuksella hankit myös kokonaan uuden ammatin. Oppisopimus sopii kaikenikäisille ja myös yrittäjille!

Lue lisää oppisopimuksesta

Tilaa uutiskirje ja pysyt kartalla

Tilaa itsellesi kerran kuussa ilmestyvä Ammattiopisto Tavastian uutiskirje, joka sisältää myös työelämäpalveluiden ja Tavastia Koulutuksen ajankohtaisia asioita.

Tilaa uutiskirje ja tutustu uutiskirjearkistoon