Saavutettavuusseloste

Koulutuskuntayhtymä Tavastia pyrkii takaamaan kktavastia.fi-sivuston saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (EU) 2016/2102 (1) täytäntöönpanemiseksi annetun kansallisen lainsäädännön mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Koulutuskuntayhtymä Tavastian verkkosivustoa, joka on julkaistu 2015. Olemme laatineet saavutettavuusselosteen itse.

Vaatimustenmukaisuustilanne

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Kaikki kuvat eivät ole alt-merkittyjä. Sivustolta löytyvissä tiedostoissa on puutteita saavutettavuudessa. Kontrastit saattavat joissain kohdin olla puutteellisia. Kaikissa videoissa ei ole tekstityksiä.

Tavastia on uusimassa verkkosivujaan ja saavutettavat sivut julkaistaan alkuvuonna 2021.

Yhteystiedot ja palaute saavutettavuudesta: viestinta@kktavastia.fi

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme Tavastiassa jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.

Tarjoamme myös tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa. Verkkosivuillamme on saatavissa useita chat-palveluja ja voit asioida myös suoraan eri yksiköihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Seloste on laadittu 17.8.2020.

Tulosta
© 2021 Koulutuskuntayhtymä Tavastia