Tavastia on monien mahdollisuuksien työpaikka, joka tuottaa laadukasta ammatillista, yleissivistävää sekä vapaan sivistystyön koulutusta nuorille ja aikuisille. Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa toimitaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaan.  

Koulutuskuntayhtymään kuuluvat Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinnan lyseon lukio ja sen aikuislinja, Kaurialan, Lammin sekä Parolan lukiot, Vanajaveden Opisto, Tavastia Koulutus Oy sekä Lasten Liikunnan Tuki. Opiskelijoita ammattiopistossa ja lukioissa on yhteensä noin 5 000 ja Vanajaveden Opistossa noin 11 000. 

Koulutuskuntayhtymä Tavastia työllistää noin 600 henkilöä. Päätoimista henkilökuntaa on noin 380. Loput työntekijät ovat sivutoimisia, joista osa on Vanajaveden Opiston tuntiopettajia ja osa Lasten Liikunnan Tuen ohjaajia.

Henkilöstö koostuu opetushenkilöstöstä Ammattiopisto Tavastiassa, Tavastian lukioissa ja Vanajaveden Opistossa sekä Lasten Liikunnan Tuen ohjaajista sekä ohjauspalveluiden ja opetuksen tukipalveluhenkilöstöstä. Lisäksi suuri osa henkilöstöä on kuntayhtymän erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä.

Tarjoamme henkilöstölle haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä sekä kattavat henkilöstöedut, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, mahdollisuudet kehittää ja kehittyä, monipuolisen työhyvinvointi- ja virkistystoiminnan sekä henkilökunnan muistamis- ja palkitsemiskäytännöt.

Löydät avoimet työpaikkamme alempaa sivulta. Tervetuloa töihin Tavastiaan!

Tavastiassa me lupaamme kannustaa kehittymään ja kehittämään. Henkilöstömme on sitoutunutta ja urapolut moninaisia. Työilmapiirimme on yhteisöllinen ja autamme sekä arvostamme toisiamme. Yhdessä osaamme ja jaamme osaamista. Teemme merkityksellistä työtä uudistuvissa työympäristöissä.

Koulutuskuntayhtymä Tavastian työnantajalupaus

Avoimet työpaikat Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa

Täältä löydät avoimet työpaikat Koulutuskuntayhtymä Tavastian yksiköissä. Tutustu ja lähetä hakemus!

Avoimet työpaikat Tavastiassa

Tavastia työnantajana – katso videolta, millaista on tavastialainen yhteistyö!

Tarinoita Tavastiasta ja tavastialaisista

Tavastiassa työskentelee noin 600 henkilöä ja monilla on takanaan pitkä ura ja mielenkiintoista koulutustaustaa. Erilaisiin ammatteihin voi olla useita erilaisia reittejä! Näissä tarinoissa tutustutaan Tavastian henkilöstöön ja heidän urapolkuihinsa.

Olli-Pekka Hakala, Urheiluakatemia Tavastian koordinaattori

Olli-Pekka Hakala on Urheiluakatemia Tavastian ensimmäinen täysipäiväinen koordinaattori. Hakala on aloittanut tehtävässään elokuussa 2022 ja haastattelussa hän kertoo tunnelmiaan työn alkumetreiltä ja suunnittelee tulevaa.

Paula Perkkalainen, Kaurialan lukion kemian lehtori

Paula Perkkalainen sai toukokuussa 2022 Suomen Tiedeseuran palkinnon, joka myönnettiin kolmelle opettajalle, joiden oppilaat ovat menestyksekkäästi jatkaneet opintojaan opettajansa aineessa yliopistotasolla. 

Janne Mämmi, Ammattiopisto Tavastian lehtori, vuoden ruotsinopettaja 2022

Vuoden ruotsinopettaja Janne Mämmi istahtaa opiskelijan viereen ja auttaa pyytämättä. Opiskelijat tykkäävät hänen tyylistään opettaa, vaikka vuosien varrella ruotsin opiskelu on vähentynyt ja yksinkertaistunut huomattavasti.

Liisa Virtanen, Kaurialan lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori

Pitkän uran äidinkielen opettajana tehnyt Liisa Virtanen jäi eläkkeelle elokuun 2021 alussa. Haastattelussa hän kertoo, miten ihmisestä, josta ei koskaan pitänyt tulla opettajaa, tuli kuitenkin opettaja yli 30 vuodeksi, ja miten opiskelijoiden taidot ja tiedot ovat tuona aikana muuttuneet.

Sivua päivitetty 14.5.2024 kello 15.26