Tavastia on monien mahdollisuuksien työpaikka, joka tuottaa laadukasta ammatillista, yleissivistävää sekä vapaan sivistystyön koulutusta nuorille ja aikuisille. Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa toimitaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaan.  

Kuntayhtymään kuuluvat Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinnan lyseon lukio ja sen aikuislinja, Kaurialan, Lammin sekä Parolan lukiot, Vanajaveden Opisto ja Tavastia Koulutus Oy. Opiskelijoita ammattiopistossa ja lukioissa on yhteensä 5 000 ja Vanajaveden Opistossa 11 000. 

Koulutuskuntayhtymä Tavastia työllistää noin 550 henkilöä. Päätoimista henkilökuntaa on noin 370. Loput työntekijät ovat sivutoimisia, joista suurin osa on Vanajaveden Opiston tuntiopettajia (125). Henkilöstöstä noin 360 on toistaiseksi voimassa olevassa palvelussuhteessa ja 170 määräaikaisessa.

Henkilöstö koostuu opetushenkilöstöstä Ammattiopisto Tavastiassa, Tavastian lukioissa ja Vanajaveden Opistossa sekä ohjauspalveluiden ja opetuksen tukipalveluhenkilöstöstä. Lisäksi suuri osa henkilöstöä on kuntayhtymän erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä.

Tarjoamme henkilöstölle haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä sekä kattavat henkilöstöedut, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, mahdollisuudet kehittää ja kehittyä, monipuolisen työhyvinvointi- ja virkistystoiminnan sekä henkilökunnan muistamis- ja palkitsemiskäytännöt.

Löydät avoimet työpaikkamme alempaa sivulta. Tervetuloa töihin Tavastiaan!

Tavastiassa me lupaamme kannustaa kehittymään ja kehittämään. Henkilöstömme on sitoutunutta ja urapolut moninaisia. Työilmapiirimme on yhteisöllinen ja autamme sekä arvostamme toisiamme. Yhdessä osaamme ja jaamme osaamista. Teemme merkityksellistä työtä uudistuvissa työympäristöissä.

Koulutuskuntayhtymä Tavastian työnantajalupaus

Avoimet työpaikat Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa

Täältä löydät avoimet työpaikat KK Tavastian yksiköissä. Tutustu ja lähetä hakemus!

Avoimet työpaikat Tavastiassa

Uratarinoita Tavastiasta

Tavastiassa työskentelee noin 550 henkilöä ja monilla on takanaan pitkä ura ja mielenkiintoista koulutustaustaa. Erilaisiin ammatteihin voi olla useita erilaisia reittejä! Uratarinoissa tutustutaan Tavastian henkilöstöön ja heidän urapolkuihinsa.

Liisa Virtanen, Kaurialan lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori

Pitkän uran äidinkielen opettajana tehnyt Liisa Virtanen jää eläkkeelle elokuun 2021 alussa. Haastattelussa hän kertoo, miten ihmisestä, josta ei koskaan pitänyt tulla opettajaa, tuli kuitenkin opettaja yli 30 vuodeksi, ja miten opiskelijoiden taidot ja tiedot ovat tuona aikana muuttuneet.

Sivua päivitetty 27.5.2021 kello 09.38