Tervetuloa opiskelemaan Tavastian lukioon!

Koulutuskuntayhtymä Tavastiaan kuuluu neljä lukiota: Hämeenlinnan lyseon lukio ja sen aikuislinja, Kaurialan lukio, Lammin lukio sekä Parolan lukio. Haluat sitten yleislinjalle tai painottaa opintojasi tiettyyn suuntaan, löydät lukioistamme juuri sinulle sopivan. Tutustu monipuoliseen tarjontaamme ja tule tulevaisuuden tekijäksi!

Hämeenlinnan lyseon lukio

Hämeenlinnan lyseon lukio on kouluna kuten opiskelijansa: moni-ilmeinen, värikäs, aikaansa seuraava ja iloinen. Laaja kurssitarjotin, pätevät opettajat ja positiivinen työskentelyilmapiiri luovat oman jäljittelemättömän lyseon hengen. Lyseossa tarjolla on urheilulinja ja luovan yrittäjyyden linja.

Tutustu lyseon lukioon

Hämeenlinnan lyseon lukion aikuislinja

Hämeenlinnan lyseon lukion aikuislinjalla voit suorittaa koko lukiotutkinnon tai osan siitä tai jatkaa aiempia lukio-opintoja. Voit myös opiskella yksittäisiä aineita tai täydentää päivälukion opintojasi.

Tutustu lyseon lukion aikuislinjaan

Kaurialan lukio

Kaurialan lukio on noin 550 opiskelijan vireä, elämänmyönteinen ja nykyaikainen koulu. Toiminnassamme painottuvat matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen, kansainvälisyys sekä vahva kulttuuriaineiden tuntemus.

Tutustu Kaurialan lukioon

Lammin lukio

Lammin lukio on ihmisen kokoinen ja vetovoimainen lähilukio, joka antaa monipuoliset tiedolliset ja taidolliset valmiudet jatko-opintoihin ja elinikäiseen oppimiseen. Valtakunnallisten tavoitteiden lisäksi toiminnassa korostuvat luovuus, yrittäjyys ja kansainvälisyys. Uutena erityislinjana syksyllä 2023 aloittaa Luonto- ja ympäristölinja.

Tutustu Lammin lukioon

Parolan lukio

Parolan lukio Hattulan kunnassa tarjoaa opiskelijalle vankan yleissivistyksen ja perustan, jonka päälle on hyvä rakentaa. Koulussa opiskelee noin 170 nuorta, jotka saavat lukiosta hyvät tiedot ja taidot edetä jatko-opintoihin ja aktiiviseen elämään.

Tutustu Parolan lukioon