Tietoa Tavastiasta

Täältä löydät tietoa Koulutuskuntayhtymä Tavastian talouteen, hallintoon ja toimintaan liittyvistä asioista. Kerromme myös sekä meneillään olevista että kahden viime vuoden aikana päättyneistä projekteistamme.

Projektit

Tutustu Tavastian projekteihin! Meillä on jatkuvasti käynnissä lukuisia erilaisia projekteja, joiden tarkoitus on luoda uusia innovaatioita ja yhteistyöverkostoja sekä muodostaa uusia toimintatapoja hyödynnettäväksi myös projektien päättymisen jälkeen.

Tutustu projektitoimintaan

Urheiluakatemia Tavastia

Urheiluakatemia Tavastia on seudullinen nuoren urheilijan opiskelun ja urheiluvalmennuksen yhdistävä toimintaorganisaatio. Urheiluakatemiatoiminta on Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön alaista, ja Urheiluakatemia Tavastian paikallisesta koordinoinnista vastaa Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Lue lisää Urheiluakatemia Tavastiasta

Kestävä kehitys Tavastiassa

Kestävä kehitys on meille tärkeää! Tavastia on mukana Hiilineutraali Hämeenlinna 2035 -talkoissa ja kaikissa yksiköissämme kiinnitetään huomiota kestävän kehityksen toimintaperiaatteisiin.

Kestävä kehitys Tavastiassa

Ajankohtaista

Tulevaisuuden tekijät Tavastiasta!

Kaikki lähtee strategiasta. Koulutuskuntayhtymä Tavastian strategia päivitetään aina valtuustokauden alkaessa. Strategiatyössä käydään läpi kuntayhtymän visio, toiminta-ajatus, toimintaa ohjaavat arvot ja Tavastian palvelulupaukset.

Tutustu Tavastian strategiaan

Yhtymähallitus

Täältä löydät yhtymähallituksen kokousajat, esityslistat sekä pöytäkirjat.

Yhtymähallituksen tiedot

Tavastian Seniorikilta

Seniorikilta kokoaan yhteen Tavastian ja Tavastiaa edeltäneiden organisaatioiden eläkeläiset.

Tavastian Seniorikilta

Talous ja raportointi

Täältä löydät toiminta- ja taloussuunnitelman sekä talousarvion.

Talous ja raportointi tarkemmin