Tutkinnot ja koulutukset

Tarjoamme sinulle Tavastiassa yksilöllisen polun, johon sisältyy paljon valinnan mahdollisuuksia sekä tarvitsemaasi tukea ja ohjausta. Osaava opetushenkilöstömme ja moniammatillinen opiskelijapalveluhenkilöstömme tukevat sinua matkallasi kohti päämäärääsi.

Tutkinnot

Perustutkinnot

Ammatillinen perustutkinto antaa vahvan pohjan osaamiselle ja työelämään siirtymiselle. Perustutkintojen tarjonta on laaja, tutustu ja löydä oma alasi!

Ammatilliset perustutkinnot

Perustutkinnot, tutkinnon osat

Suorittamalla tutkinnon osan voit saada täsmäosaamista, jolla nostat oman osaamisesi uudelle tasolle.

Perustutkinnot, tutkinnon osat

Ammattitutkinnot

Ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka on hankkinut alan peruskoulutuksen tai vastaavan osaamisen työelämässä. Tutkinto suoritetaan pääsääntöisesti oppisopimuskoulutuksena tai työn ohessa.

Ammattitutkinnot

Erikoisammattitutkinnot

Erikoisammattitutkinnon suorittaminen osoittaa syvällistä osaamista ja ammattitaitoa. Kehitä itseäsi ja työpaikkaasi, erikoisammattitutkintojen kirjo on laaja!

Erikoisammattitutkinnot

Suorita tutkinto ilman koulutusta

Perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon tai niiden osan/osia voi suorittaa ilman tutkintokoulutusta. Jos sinulla on tutkinnossa vaadittava osaaminen, sinun ei tarvitse osallistua koulutukseen.

Tutustu tutkinnon suorittamiseen näytöillä

TUVA-koulutukset

TUVA-koulutus on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat tietää lisää opiskelumahdollisuuksista ja miettiä, mikä on oma opiskeluala. Koulutuksessa saa lisää valmiuksia ammatin opiskeluun ja ohjausta opiskelupaikan etsimiseen.

Tutustu TUVA-koulutuksiin

Aikuisten maahanmuuttajien perusopetus

Aikuisten maahanmuuttajien perusopetus on tarkoitettu yli 17-vuotiaille, jotka eivät ole enää oppivelvollisia ja joiden tavoite on suorittaa suomalainen peruskoulu päästäkseen jatko-opintoihin tai työelämään.

Aikuisten maahanmuuttajien perusopetus

Työvoimakoulutus

Työvoimakoulutukseen opiskelijat valitaan työ- ja elinkeinoviranomaisen toteaman koulutustarpeen perusteella. Työvoimakoulutukseen haetaan TE-toimiston kautta. Katso työvoimakoulutusten tarjonta!

Työvoimakoulutus