Opiskelijoiden tulevaan työllistymiseen kiinnitetään huomiota jo opiskeluaikana.

Työelämässä oppiminen on reitti työhön

Merkittävä osa opiskelijoistamme työllistyy työpaikkaan, jossa hän on opiskellut koulutusaikana. Työnantaja, tutustu tulevaisuuden tekijöihin ja tarjoa opiskelijoillemme mahdollisuutta tulla opiskelemaan yritykseesi opintojensa aikana koulutus- tai oppisopimuksella.   

Opiskelijoillamme on henkilökohtaiset opiskelusuunnitelmat, ja heillä on mahdollisuus opiskella työelämässä joustavasti. Voit hyödyntää myös oppilaitoksemme loma-aikoja ja palkata opiskelijan oppisopimukseen esimerkiksi yrityksesi sesonkiajaksi. Kesätyöpaikassa suoritetaan useimmiten yksi tutkinnon osa ammatillisesta koulutuksesta.

Avoimet työpaikat

Ammattiopisto Tavastiassa on käytössä järjestelmä, jonka kautta viestimme opiskelijoille avoimista työpaikoista. Jos haluat, että yrityksesi työpaikkailmoitus tulee tälle foorumille, lähetä työpaikan tiedot uraohjaajille.

Rekrytointitapahtumat

Järjestämme Ammattiopisto Tavastiassa omia rekrytointitapahtumia ja osallistumme muiden toimijoiden järjestämiin tapahtumiin, kuten Tekijä-tapahtumiin. TAVASTIArekry-tapahtuma on opiskelijoiden, yritysten ja ammattilaisten yhteinen tapahtuma, jonka Ammattiopisto Tavastia järjestää kaksi kertaa vuodesta. Teknologiatiistai järjestetään syksyisin. Lisätietoa saat Tapahtumat-sivulta.

Uraohjaus

Kehitämme jatkuvasti yhteistyömuotoja työnantajien kanssa, ole rohkeasti yhteydessä! 

Ammattiopisto Tavastian uraohjaajina toimii Annika Kuparinen, Tiia Mäkinen, Minna Tuominen ja Taru Vierimaa. He auttavat ja kohtaavat opiskelijoita, jotta opiskelijat pääsisivät hyvään alkuun työurallaan.

Lue lisää Tavastian uraohjauksesta tästä artikkelista.

Lisätietoja antaa

Tiia Mäkinen

Uraohjaaja
Tiia.Makinen@kktavastia.fi
+358504097714

Annika Kuparinen

Uraohjaaja
Annika.Kuparinen@kktavastia.fi
+358505678817

Sivua päivitetty 22.5.2024 kello 14.32