Opiskelijoiden tulevaan työllistymiseen kiinnitetään huomiota jo opiskeluaikana.

Työelämässä oppiminen on reitti työhön

Merkittävä osa opiskelijoistamme työllistyy työpaikkaan, jossa hän on opiskellut koulutusaikana. Työnantaja, tutustu tulevaisuuden tekijöihin ja tarjoa opiskelijoillemme mahdollisuutta tulla opiskelemaan yritykseesi opintojensa aikana koulutus- tai oppisopimuksella.   

Opiskelijoillamme on henkilökohtaiset opiskelusuunnitelmat, ja heillä on mahdollisuus opiskella työelämässä joustavasti. Voit hyödyntää myös oppilaitoksemme loma-aikoja ja palkata opiskelijan oppisopimukseen esimerkiksi yrityksesi sesonkiajaksi. Kesätyöpaikassa suoritetaan useimmiten yksi tutkinnon osa ammatillisesta koulutuksesta.

Avoimet työpaikat

Ammattiopisto Tavastiassa on käytössä järjestelmä, jonka kautta viestimme opiskelijoille avoimista työpaikoista. Jos haluat, että yrityksesi työpaikkailmoitus tulee tälle foorumille, lähetä työpaikan tiedot uraohjaajille.

TAVASTIArekry-palvelu

TAVASTIArekry-palvelu on opiskelijan ja työelämän kohtaamispaikka. Täällä opiskelija voi helposti luoda itsestään profiilin ja etsiä avoinna olevia työ- tai vaikka oppisopimuspaikkoja. Työnantaja puolestaan voi luoda profiilin yritykselleen, ilmoittaa työpaikasta ja etsiä sopivia osaajia töihin.

TAVASTIArekry-palveluun

Rekrytointitapahtumat

Järjestämme Ammattiopisto Tavastiassa omia rekrytointitapahtumia ja osallistumme muiden toimijoiden järjestämiin tapahtumiin, kuten Tekijä-tapahtumiin. TAVASTIArekry-tapahtuma on opiskelijoiden, yritysten ja ammattilaisten yhteinen tapahtuma, jonka Ammattiopisto Tavastia järjestää kaksi kertaa vuodesta. Teknologiatiistai järjestetään syksyisin. Lisätietoa saat Tapahtumat-sivulta.

Uraohjaus

Kehitämme jatkuvasti yhteistyömuotoja työnantajien kanssa, ole rohkeasti yhteydessä! 

Ammattiopisto Tavastian uraohjaajina toimii Annika Kuparinen, Tiia Mäkinen, Minna Tuominen ja Taru Vierimaa. He auttavat ja kohtaavat opiskelijoita, jotta opiskelijat pääsisivät hyvään alkuun työurallaan.

Lue lisää Tavastian uraohjauksesta tästä artikkelista.

Lisätietoja antaa

Tiia Mäkinen

Uraohjaaja
Tiia.Makinen@kktavastia.fi
+358504097714

Minna Tuominen

Uraohjaaja
Minna.Tuominen@kktavastia.fi
+358505625458

Taru Vierimaa

Uraohjaaja
Taru.Vierimaa@kktavastia.fi
+358407229182

Mirva Viitamäki

Uraohjaaja
mirva.viitamaki@kktavastia.fi
+358503066846

Sivua päivitetty 31.5.2023 kello 11.36