Lupakorttikoulutus/Sähkötyöturvallisuus SFS 6002

Koulutus alkaa: 6.11.2024

Koulutukseen voivat hakea ensisijaisesti Kanta-Hämeen alueen työttömät ja työttömyysuhan alaiset sähköalan henkilöt, joilla ei ole sähkötyöturvallisuuskorttia tai se on vanhentunut. Yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS 6002 (3.painos 2015) tulee olla voimassa kaikilla sähkötöitä tekevillä. Työnantajan on huolehdittava, että koulutuksessa annetut tiedot pysyvät ajan tasalla. Tämä koulutus tulee uusia aina viimeistään viiden vuoden kuluttua.

Koulutukseen valitaan ensisijaisesti henkilöitä, joilla on valmiina työpaikka tai henkilöitä, joilla on selkeä työllistymissuunnitelma, jonka toteutumisen esteenä on puuttuva lupakortti.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään sähkövirran ja valokaaren vaikutuksia sekä sähkön aiheuttamia tapaturmia. Lisäksi tutustutaan erilaisiin työskentelytapoihin sähkö- ja käyttötöissä sekä miten työturvallisuusvastuut yrityksessä jaetaan.
Koulutukseen kuuluu koe, jonka perusteella osallistujille annetaan todistus koulutuksen suorittamisesta sekä Sähkötyöturvallisuuskortti (SETI).

Koulutustiedot

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 25, Hämeenlinna.

Hakeminen

Työvoimakoulutus (hakuaika 3.6.—22.10.2024)

Lisätietoja antaa

Päivi Aaltonen

Toimistopäällikkö, johdon sihteeri
Paivi.Aaltonen@kktavastia.fi
+358504400846