Baaritarjoilijan koulutus

Koulutus alkaa: 30.9.2024

Baaritarjoilijan koulutus on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään asiakaspalvelutehtävissä erilaisissa anniskeluravintoloissa, baareissa ja/tai kausi/keikkatyöntekijänä. Olet innostunut opiskelemaan muun muassa juomasekoitusten ja drinkkien valmistamiseen liittyviä tekniikoita ja juomatietouden teoria myös kiinnostaa sinua. Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on vähintään peruskoulu suoritettuna ja riittävä suomen kielen taito.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää monipuolisesti baarityöskentely- ja asiakaspalvelutaitojasi ja antaa sinulle valmiuksia toimia asiakaspalvelutehtävissä. Opiskeluaikana saat käsityksen alan koulutus- ja työmahdollisuuksista sekä työtehtävistä erilaisissa toimintaympäristöissä. Tavoitteena on, että työllistyt alalle asiakaspalvelutehtäviin tai hakeudut jatkokoulutukseen. Baaritarjoilijan koulutuksen aikana suoritetaan Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta Juomien myynti ja tarjoilu -tutkinnon osa

Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 2,5 -3 kuukautta.
Koulutus sisältää lähi-, etä- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta viitenä päivänä viikossa.

Koulutustiedot Te-palvelut sivulla

Koulutuspaikka

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 25, Hämeenlinna

Hakeminen

Työvoimakoulutus (hakuaika 3.6.—15.9.2024)

Lisätietoja antaa

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500