Baaritarjoilijan koulutus

Koulutus alkaa: 30.9.2024

Baaritarjoilijan koulutus

Baaritarjoilijan koulutus on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään asiakaspalvelutehtävissä erilaisissa anniskeluravintoloissa, baareissa tai kausi/keikkatyöntekijänä. Olet innostunut opiskelemaan mm. juomasekoitusten ja drinkkien valmistamiseen liittyviä tekniikoita ja sinua kiinnostaa myös juomatietouden teoria. Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on vähintään peruskoulu suoritettuna ja riittävä suomen kielen taito.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää monipuolisesti baarityöskentely- ja asiakaspalvelutaitojasi ja antaa sinulle valmiuksia toimia asiakaspalvelutehtävissä. Opiskelun aikana saat käsityksen alan koulutus- ja työmahdollisuuksista sekä työtehtävistä erilaisissa toimintaympäristöissä. Tavoitteena on, että työllistyt alalle asiakaspalvelutehtäviin tai hakeudut jatkokoulutukseen. Koulutuksen aikana suoritetaan Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta Juomien myynti ja tarjoilu -tutkinnon osa 25 osp.

Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 2,5 kuukautta. Koulutus sisältää lähi-, etä- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta viitenä päivänä viikossa.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta.
Kustannuksia tulee työvaatteista ja baarityöskentelyyn soveltuvista työkengistä.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.

Hakeminen

Jatkuva haku (hakuaika 5.8.—15.9.2024)

Seuraava koulutus alkaa: 30.9.2024

Lisätietoja antaa

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500