Baaritarjoilijan koulutus

Koulutus alkaa 25.9.2023 | opiskeluaika 25.9.–15.12.2023

Baaritarjoilijan koulutus on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään asiakaspalvelutehtävissä erilaisissa anniskeluravintoloissa, baareissa tai kausi/keikkatyöntekijänä. Olet innostunut opiskelemaan mm. juomasekoitusten ja drinkkien valmistamiseen liittyviä tekniikoita ja sinua kiinnostaa myös juomatietouden teoria. Haastavasta ajasta huolimatta luotamme siihen, että ravitsemisalalla riittää töitä. Nyt on oikea aika hakea koulutukseen. Ehtona on, että sinulla on suoritettuna vähintään peruskoulu ja riittävä suomen kielen taito.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää monipuolisesti baarityöskentely- ja asiakaspalvelutaitojasi ja antaa sinulle valmiuksia toimia asiakaspalvelutehtävissä. Opiskelun aikana saat käsityksen alan koulutus- ja työmahdollisuuksista sekä työtehtävistä erilaisissa toimintaympäristöissä. Tavoitteena on, että työllistyt alalle asiakaspalvelutehtäviin tai hakeudut jatkokoulutukseen. Koulutuksen aikana suoritetaan Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta Juomien myynti ja tarjoilu -tutkinnon osa 25 osp.

Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 3 kuukautta. Koulutus sisältää lähi-, etä- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta viitenä päivänä viikossa.

ePerusteet, Ammattiopisto Tavastia

Kustannukset

Koulutus on maksutonta.
Kustannuksia tulee työvaatteista ja baarityöskentelyyn soveltuvista työkengistä.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.

Hakeminen

Jatkuva haku (hakuaika 1.8.—8.9.2023)

Lisätietoja antaa

Merja Kytöaho

Koulutuspäällikkö, ravintola, catering ja elintarvike
Merja.Kytoaho@kktavastia.fi
+358505504014

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500