Tulevaisuuden tekijät Tavastiasta

Osaa ja onnistu Tavastiassa! Täältä löydät tietoa, miten meillä osataan ja onnistutaan.

Yhteistyö työelämän kanssa sujuu hyvin

Työpaikkakyselyn mukaan yhteistyö Ammattiopisto Tavastian kanssa sujuu hyvin. Tavastian saama työpaikkakyselyn palautteiden keskiarvo oli 4,2/5,0, ja se on kymmenyksen parempi kuin valtakunnallinen (4,1/5,0).

Lue lisää

Opiskelijoiden tyytyväisyys on pysynyt erinomaisella tasolla

Ammatillisen koulutuksen opiskelijoilta pyydetään palautetta valtakunnallisella kyselyllä kaksi kertaa opintojen aikana. Kaikissa kysymysryhmissä Ammattiopisto Tavastian keskiarvo on valtakunnan tasolla. Katso Tavastian aloituskyselyn ja päättökyselyn tulokset.

Lue lisää

Huoltajapalaute on jälleen parantunut

Ammattiopisto Tavastia on pyytänyt huoltajapalautetta neljänä vuonna peräkkäin samanlaisella kyselyllä. Meneillään on tasaisesti nouseva trendi, sillä palautteiden keskiarvo oli 3,9, kun se kahtena aiempana vuonna oli 3,8 ja 3,7. Kyselyyn vastasi 61 prosenttia huoltajista (2023).

Tutustu huoltajapalautteeseen

Työpaikkapalautekyselystä kiitosta

Ensimmäinen valtakunnallinen työpaikkapalaute ajalta 1.7.–31.12.2021 on saatu. Työpaikkapalautteeseen vastaavat työpaikalla järjestettävän koulutuksen yhteyshenkilöt. Työelämäpalautteen keskiarvo oli Ammattiopisto Tavastiassa 4,2/5,0, kun se valtakunnallisesti oli 4,0/5,0.

Lue lisää

Uusia tulevaisuuden tekijöitä

Ammattiopisto Tavastiassa suoritettiin vuoden 2023 ensimmäisen puolen vuoden aikana aikana yhteensä 562 ammatillista tutkintoa. Meillä on lähes 3 000 opiskelijaa, joilla on yhteensä 126 eri kotikuntaa. Kanta-Hämeen lisäksi meille tullaan usein opiskelemaan myös mm. Helsingistä, Vantaalta ja Tampereelta.

Tiesitkö tämän Tavastiasta?