Tulevaisuuden tekijät Tavastiasta

Osaa ja onnistu Tavastiassa! Täältä löydät tietoa, miten meillä osataan ja onnistutaan.

Yhteistyö työelämän kanssa sujuu hyvin

Työpaikkakyselyn mukaan yhteistyö Ammattiopisto Tavastian kanssa sujuu hyvin. Tavastian saama työpaikkakyselyn palautteiden keskiarvo oli 4,2/5,0, ja se on kymmenyksen parempi kuin valtakunnallinen (4,1/5,0).

Lue lisää

Opiskelijoiden tyytyväisyys on pysynyt erinomaisella tasolla

Ammatillisen koulutuksen opiskelijoilta pyydetään palautetta valtakunnallisella kyselyllä kaksi kertaa opintojen aikana.  Tavastian aloituskyselyn keskiarvo parani selvästi edellisestä vuodesta ja päättökyselyn palautteiden keskiarvo oli sama kuin valtakunnallinen taso.

Lue lisää

Huoltajapalaute on parantunut

Ammattiopisto Tavastia on pyytänyt huoltajapalautetta kolmena vuonna peräkkäin samanlaisella kyselyllä. Palautteiden keskiarvo oli 3,8, kun se kahtena aiempana vuonna oli 3,7. Kyselyyn vastasi 63 prosenttia huoltajista.

Tutustu huoltajapalautteeseen

Työpaikkapalautekyselystä kiitosta

Ensimmäinen valtakunnallinen työpaikkapalaute ajalta 1.7.–31.12.2021 on saatu. Työpaikkapalautteeseen vastaavat työpaikalla järjestettävän koulutuksen yhteyshenkilöt. Työelämäpalautteen keskiarvo oli Ammattiopisto Tavastiassa 4,2/5,0, kun se valtakunnallisesti oli 4,0/5,0.

Lue lisää

Uusia tulevaisuuden tekijöitä

Ammattiopisto Tavastiassa suoritettiin vuoden 2021 aikana yhteensä 781 ammatillista tutkintoa. Katso tarkemmat tiedot jutusta!

Suoritetut tutkinnot 2021