Ammattiopisto Tavastiassa suoritettiin vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla 562 tutkintoa! Aiempien vuosien tapaan enemmistö suoritetuista tutkinnoista oli perustutkintoja, mutta joukkoon mahtui myös 91 ammattitutkintoa ja 60 erikoisammattitutkintoa.

Vuonna 2022 tutkintoja tehtiin yhteensä 817 kappaletta. Perustutkintojen, ammattitutkintojen ja erikoisammattitutkintojen lisäksi Tavastiassa voi hakeutua opiskelemaan esimerkiksi tutkintojen osia tai tutkintokoulutukseen valmentavaa koulutusta. Aina tavoitteena ei siis aina ole koko tutkinto vaan Tavastiassa voit suorittaa myös tutkinnon osia eli täydentää omaa osaamistaan tarpeen mukaan. Vuonna 2022 näitä tehtiin 395 kappaletta.

Vuonna 2022 oppisopimuksella opiskeli 1 358 opiskelijaa.

Tiesitkö, että Ammattiopisto Tavastiassa on opiskelijoita ympäri Suomen?

Meillä on lähes 3 000 opiskelijaa, joilla on yhteensä 126 eri kotikuntaa. Yleisimmät kotikunnat ovat Hämeenlinna, Janakkala, Hattula, Riihimäki, Tampere, Akaa, Helsinki, Loppi, Vantaa ja Valkeakoski.

Suurin osa ammattiopiston tiloista sijaitsee Hämeenlinnassa ja Janakkalassa Hattelmalantien, Ratasniityn ja Turengin toimipisteissä. Lisäksi lasialan koulutusta järjestetään Iittalan lasitehtaalla ja Nuutajärven lasikylässä.

Sivua päivitetty 7.12.2023 kello 15.54