Blogit

Tältä sivulta pääset blogeihin, joita kirjoittavat sekä opiskelijat että henkilökunta. Blogeja kirjoitetaan aiheesta riippuen itsenäisesti tai yhdessä. Opiskelijoiden blogit ovat yleensä työssäoppimiseen tai projektioppimiseen liittyviä kun taas henkilökunta kirjoittaa laajemmin Ammattiopisto Tavastian tapahtumista ja opiskelusta.

Koulutuskuntayhtymän yhteiset

Osaamista yhdessä -blogissa Koulutuskuntayhtymä Tavastian henkilöstön kehittäjä Saija Hieta jakaa ajatuksia osaamisen kehittämisestä työyhteisössä.. Mietteitä mm. henkilöstön ja organisaation kehittämisestä, osaamisen johtamisesta, pedagogisesta jakamisesta ja työn vertaistuesta sekä työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitämisestä.

Mental Management Tavastia -blogista ajankohtaista asiaa työssäjaksamisen ja työhyvinvoinnin avuksi. Mental Management Tavastian mallin on kehittänyt FT Rita Ahvenniemi oman väitöskirjatutkimuksensa pohjalta (2014). Mental management on uusi tapa kohdata työelämän vaatimukset. Jotta energiataso ja innostus pysyisivät yllä alituisesti muuttuvissa työtehtävissä, tarvitaan kahta apuvälinettä: rentoutumisen taitoa ja uudelleen määrittämisen taitoa. Blogia seuraamalla saat tietoa myös aiheeseen liittyvistä Tavastian koulutuksista ja tapahtumista.

Ympäristöblogissa koulutuspäällikkö, ympäristöryhmän puheenjohtaja Merja Kytöaho pohtii ympäristöasioita.

Monikulttuurisuudesta monenmoista blogaajana toimii monikulttuurisuuskoordinaattori Tiina Alhainen. Blogin nimikin kertoo, että siinä seurataan Koulutuskuntayhtymä Tavastian eri oppilaitosten maahanmuuttajakoulutuksen tapahtumia ja oppilaitosten arkea.

Yhteinen Ammattiopisto

Ammattiopisto Tavastia kehittyy, rehtori Heini Kujalan mietteitä

Aurinkovoimala rakentuu 
Blogissa seurataan kuinka Ammattiopisto Tavastian F-rakennuksen katolla etenee aurinkovoimalan toisen osan rakentaminen.

Pintakilta
Pintakäsittelijäopiskelijoiden blogeja. Seuraa blogeista opiskelua Ammattiopisto Tavastiassa.

Lasin matkassa
Nuutajärvellä toimivan Ammattiopisto Tavastian lasialan opiskelijoiden ja opettajien blogi lasin maailmasta.

IT-Kilta Original

Ohjaus toimii, opinto-ohjaukseen soveltuvien toiminnallisten menetelmien kehittämisprosessin ja tulosten kuvausten blogi. Tavoitteena, että nuoret löytävät paremmin oman urapolkunsa. Tekijöinä kymmenkunta opoa ja ohjauksen ammattilaista. Somepedia-hanke.

Blogin tekeminen, blogi ammattiin opiskelevan apuna.

Ryhmänohjaajan työkalupakki, keinoja tehostaa läpäisyä.

Ammattiopisto Tavastia

PL 30, Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

Rehtori Heini Kujala
puh. 0400 731 299

Kehitysjohtaja Arto Ruhala
puh. 050 553 3564

Opintotoimisto
puh. 03 658 1900

Ohjauspiste
puh. 03 658 1500

etunimi.sukunimi@kktavastia.fi

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia