4. - 10.10.2021

Oppisopimusviikko

Lokakuussa 4.–10.10.2021 vietetään valtakunnallista oppisopimusviikkoa. Lue nettisivuiltamme, mikä oppisopimus on ja miksi se kannattaa solmia!

Tietoa oppisopimuksesta opiskelijalle ja työelämän edustajille.

Ammattiopisto Tavastian oppisopimusviikon tapahtumia:

Tiistaina 5.10. klo 13–15 Ohjaamo Stage, Turuntie 4, Hämeenlinna

Tule Ohjaamolle juttelemaan ja kyselemään oppisopimuksesta. Paikalla Ammattiopisto Tavastian uraohjaaja Taru Vierimaa ja työelämäkoordinaattori Sinikka Koskiluoto .

Keskiviikkona 6.10. klo 14–16 Työikäisten ohjauspäivä Ammattiopisto Tavastiassa

Tule S-rakennukseen tutustumaan ja kyselemään tutkinnoista, samalla voit tehdä myös hakemuksen! Lue lisää tapahtumasta täältä.

Torstaina 7.10. klo 14–16 Parkki Business Park, Raatihuoneenkatu 21-23, 2 krs., Hämeenlinna

Olisiko oppisopimuksesta hyötyä sinulle tai yrityksellesi? Haluaisitko kouluttaa henkilökuntaasi tai opiskella itse lisää? Tule juttelemaan ja etsitään teille paras ratkaisu! Paikalla Ammattiopisto Tavastian uraohjaaja Taru Vierimaa ja työelämäkoordinaattori Sinikka Koskiluoto.

 

Sivua päivitetty 5.10.2021 kello 18.20

Muita tulevia tapahtumia

25.4.

Kumppanuustapaaminen, terveys- ja hyvinvointiala

Terveys- ja hyvinvointialan työelämäkumppanimme! sosiaali- ja terveysala, kasvatus- ja ohjausala Tervetuloa keskustelemaan seuraavista aiheista: alalla tapahtuvien muutosten ennakointi tarjottavat tutkinnot […]

Lue lisää

26.4.

Kokkisota – Tavastian henkilökunta liekeissä

Tulossa on ainutlaatuinen tilaisuus, jossa kaksi todellista huippukokkia johtaa Tavastian henkilökunnasta koostuvia kilpailujoukkueita. Sinä toimit illan tuomarina! Lue lisää! Paikka: […]

Lue lisää

15.5.

Kumppanuuskahvit

Työelämäkumppanimme, tervetuloa keskustelemaan yhteistyöstä eri alojen opetushenkilöstön kanssa ja nauttimaan yhteisestä kahvihetkestä. Kutsu (pdf)

Lue lisää

26.8.

Kumppanuustapaaminen, tekstiili-, muoti- ja taideteollisuusala

Tekstiili-, muoti- ja taideteollisuusalan työelämäkumppanimme! Tervetuloa keskustelemaan seuraavista aiheista: alalla tapahtuvien muutosten ennakointi tarjottavat tutkinnot ja tutkinnon osat, tutkinnon sisältöjen […]

Lue lisää