Työelämälle

Tulevaisuuden tekijöitä työelämälle

Oppilaitostemme yhteistyö yritysten ja organisaatioiden kanssa on monimuotoista. Haluamme olla kehittämässä työ- ja elinkeinoelämää ja vastata sen osaamistarpeisiin. Teemme sen kouluttamalla tulevaisuuden tekijöitä.

Ammatillisen koulutuksen tarkoituksena on muun muassa kohottaa ja ylläpitää väestön ammatillista osaamista ja edistää työllisyyttä. Ammattiopisto Tavastia ja Vanaja Koulutus Oy haluavat palvella työelämää ja reagoida sen tarpeisiin ennakoiden, luovasti ja joustavasti. Tutustu täydennys- ja tilauskoulutuksiimme.

Opiskelijoiden työelämävalmiuksien kehittäminen on tärkeä osa opintoja. Siihen kuuluvat esimerkiksi opiskelijoiden yrittäjyysosaamisen vahvistaminen sekä käytännön projektitöihin osallistuminen. Myös opiskelijoiden uraohjaukseen panostetaan Tavastiassa monin eri tavoin.

Työelämäyhteistyön muotoja kehitetään työelämän tarpeiden mukaisesti. Toivomme yhteistyökumppaneilta ideoita ja toiveita yhteistyön kehittämiseksi. Ota meihin yhteyttä ja anna palautetta!

Tiitus-palvelussa toimiva TAVASTIArekry yhdistää osaajat ja työnantajat

Me Tavastiassa haluamme palvella sekä työelämää että opiskelijoitamme! Tiitus-palvelussa toimiva TAVASTIArekry on työnhakupalvelu, jossa osaajat ja työnantajat löytävät toisensa. Palvelun kautta liikkuvat niin työ-, oppisopimus- kuin koulutussopimuspaikatkin.

Jos tarvitset projektillesi työntekijää, on TAVASTIArekry siihenkin oikea paikka. Rekisteröidy siis heti työnantajaksi ja löydä osaajasi! Tutustu maksuttomaan palveluumme, joka toimii myös mobiilisovelluksena!

Katso myös TAVASTIArekryn esite.


Työelämälle

Ota meihin yhteyttä:

Rehtori Heini Kujala
Ammattiopisto Tavastia
puh. 0400 731 299

Kehitysjohtaja Arto Ruhala
Toim.joht. Vanaja Koulutus Oy
puh. 050 553 3564

etunimi.sukunimi@kktavastia.fi

© 2021 Koulutuskuntayhtymä Tavastia