Matkailualan perustutkinto

Koulutus alkaa: 5.8.2024 | Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Matkailualan perustutkinto

Matkailun asiakaspalvelija

Koulutuksessa opit palvelemaan asiakkaita matkailualan eri yrityksissä ja toimintaympäristöissä. Opinnoissa suunnitellaan ja toteutetaan tapahtumia ja muita ohjelmapalveluja esimerkiksi kulttuuri-, kaupunki-, hyvinvointi- ja luontomatkailuun. Opit huolehtimaan asiakkaiden turvallisuudesta ja toimimaan ympäristöä ajatellen. Kehität taitojasi markkinoida matkapalveluja sosiaalista mediaa hyödyntäen. Yhtenä ammatillisena oppimisympäristönä toimii Aulangon kulttuurimaisema ja siellä sijaitsevan Aulangon Luontoliikuntakeskuksen Järvikahvila.

Matkailun asiakaspalvelijana työskentelet esimerkiksi ohjelmapalveluyrityksessä, lomakeskuksessa, maaseutumatkailukohteessa, kylpylässä, luontomatkailuyrityksessä tai yrittäjänä. Työpaikkasi voi olla myös ulkomailla.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Muille kuin oppivelvollisille kustannuksia voi tulla oppimateriaaleista, oppikirjoista, työvaatteista ja -kengistä.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 8, I-rakennus, Hämeenlinna. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkaan voit itse vaikuttaa. Jos sinulla on alan työpaikka tai saat sen opiskelun aikana, voit suorittaa tutkintosi loppuun oppisopimuksella.

Hakeminen

Oppisopimus (hakuaika 13.12.2023—31.12.2024)

Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna alan oppisopimustyöpaikka.

Lisätietoja antaa

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500

Maarit Rahkola

Opinto-ohjaaja
maarit.rahkola@kktavastia.fi
+358505882530