Elintarvikealan perustutkinto

Koulutus alkaa: 5.8.2024 | Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Elintarvikealan perustutkinto

Leipuri-kondiittori

Leipomoalan osaamisala

Koulutuksessa saat valmiudet ammattimaiseen leivontaan ja konditoriatuotteiden valmistamiseen. Leipuri-kondiittorin vahvuuksia ovat luovuus, kädentaidot ja hyvä fyysinen kunto. Opiskelussa korostuvat hygieniaosaaminen, asiakaspalvelu ja työturvallisuusasiat.

Oppimisympäristönä toimii oppilaitoksen oma leipomo ja konditoria. Leipuri-kondiittorina työskentelet mm. leipomossa, paistopisteessä, kahvilassa ja ravintolassa.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Muille kuin oppivelvollisille kustannuksia tulee mm. oppimateriaaleista, kuten oppikirjoista sekä työvaatteista ja -kengistä.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 8, A-rakennus ja Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkaan voit itse vaikuttaa. Jos sinulla on alan työpaikka tai saat sen opiskelujen aikana, voit suorittaa tutkintosi loppuun oppisopimuksella.

Hakeminen

Jatkuva haku (hakuaika 19.3.—12.5.2024)

Seuraava koulutus alkaa: 5.8.2024

Oppisopimus (hakuaika 14.12.2023—31.12.2024)

Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna alan oppisopimustyöpaikka.

Lisätietoja antaa

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500

Maarit Rahkola

Opinto-ohjaaja
maarit.rahkola@kktavastia.fi
+358505882530