Yleinen

KÄTEVÄ-osasto loisti magentana Suomen kädentaidot -messuilla

30.11.2023

Ammattiopisto Tavastian KÄTEVÄ-osasto oli näyttävästi mukana Suomen Kädentaidot 2023 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa vuoden pimeimpinä hetkinä. Viikonlopun 17.–19.11 aikana messuilla vieraili 42 000 käsityöalasta kiinnostunutta kävijää.

KÄTEVÄ pitää sisällään taideteollisuusalan sekä tekstiili- ja muotialan koulutuksia sekä lasialaa.

– Esittelimme KÄTEVÄ-koulutuksia magentan värisellä osastolla, jossa messuvieraat saivat ihastella opiskelijoidemme töitä eri aloilta. Osasto oli upea ja erottui joukosta, onnistunut viikonloppu, huokaisi lehtori Laura Peltonen messuviikonlopun jälkeen.

 

Sivua päivitetty 30.11.2023 kello 15.44

Uusimmat uutiset

Taitajien finaalit kisataan toukokuussa Kuopiossa

Tiukat Taitaja ammattitaidon SM-kilpailun semifinaalit ovat takana ja kaikki Tavastian opiskelijat suoriutuivat tehtävistään hienosti. Semifinaalit järjestettiin tammi–helmikuun vaihteessa ympäri Suomea. […]

Lue lisää

20.2.2024

Sisälogistiikan koulutustavat tekivät vaikutuksen vieraisiin

Tavastian sisälogistiikan koulutuksessa Turengissa vieraili tärkeitä alan ammattilaisia toteamassa, että logistiikan koulutus on hyvissä käsissä. Transval, Posti Groupin tytäryhtiö, on […]

Lue lisää

15.2.2024

Logistiikka-alan koulutus maahanmuuttaneille voi olla startti töihin tai alan opintoihin

Ammattiopisto Tavastian Turengin toimipisteessä käynnistyi maahanmuuttaneille suunnattu logistiikka-alan koulutus viime vuoden lopulla. Kolme kuukautta kestävän työvoimakoulutuksen aloitti 27 opiskelijaa, joista […]

Lue lisää

25.1.2024