Ravintola-alan koulutus maahanmuuttaneille

Koulutus alkaa: 19.8.2024

Koulutus on suunnattu sinulle, maahanmuuttanut, joka haluat työskennellä ravitsemisalan monipuolisissa työtehtävissä. Pidät ruoanvalmistuksesta ja asiakkaiden palvelemisesta. Osaat jo vähän suomea. Koulutuksen aikana opit suomea ja saat tukea opiskeluusi samalla, kun opiskelet ammattia.

Ravintola-alan koulutuksen jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä ravintola- ja catering-alalle esim. ravintolaan, kahvilaan, pikaruoka- tai henkilöstöravintolaan. Voit koulutuksen jälkeen hakea suorittamaan koko ravintola- ja catering-alan perustutkintoa.

Koulutustiedot TE-palvelut sivulla

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoite on suorittaa ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa Ravitsemispalveluissa toimiminen. Sen laajuus on 20 osaamispistettä (osp). Voit sisällyttää opintoihin oman henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaisesti myös muita tutkinnon osia, esim. Suomalaisessa työelämässä toimiminen (15 osp). Opiskelet samalla opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja (OPVA) niin, että kielitaitosi kehittyy opintojen aikana.

Koulutuksen suunniteltu kesto on 9,5 kuukautta tai oman henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaan. Koulutus on kokopäiväistä. Se sisältää lähi-, etä- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta viitenä päivänä viikossa.

Koulutuspaikka

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 25, Hämeenlinna

Hakeminen

Työvoimakoulutus (hakuaika 18.6.—4.8.2024)

Lisätietoja antaa

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500