Ravintola-alalle

Koulutus alkaa: 19.8.2025

Koulutus on tarkoitettu henkilöille jotka haluavat työskennellä ravitsemisalan avustavissa tehtävissä tai salin puolella, oppia perusasioita ruoanvalmistuksesta ja asiakaspalvelusta. Koulutuksen jälkeen on mahdollista jatkaa opintoja joko kokiksi tai tarjoilijaksi.

Koulutustiedot Työmarkkinatorilla

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana opit perusasioita kokin ja tarjoilijan työtehtävistä, raaka-aineista, erityisruokavalioista, ruoanvalmistusmenetelmistä ja hygieniaosaamisesta

  • ravitsemisalaan perehtyminen
  • ruokatuotteiden valmistus ja työvälineiden käyttö
  • asiakaspalvelu-, myynti- ja tarjoilutyö
  • hygieniaosaaminen (hygieniapassi)
  • astiahuolto ja puhtaanapito
  • työvuoroon valmistautumiseen ja päättämiseen liittyvät tehtävät

Koulutus toteutetaan 19.8.2025–31.10.2025 ja se sisältää lähi-, etä sekä itsenäistä opiskelua ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista (harjoittelu). Opiskelupäivät sijoittuvat arkipäiville ja työpaikalla tapahtuva oppiminen ma-su, viitenä päivänä viikossa, yrityksen kanssa sovittujen harjoitteluvuorojen mukaisesti.

Koulutuspaikka

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 25, Hämeenlinna

Hakeminen

Työvoimakoulutus (hakuaika 16.5.—3.8.2025)

Lisätietoja antaa

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500