Tarjoamme sinulle Tavastiassa yksilöllisen polun, johon sisältyy paljon valinnan mahdollisuuksia sekä tarvitsemaasi tukea ja ohjausta. Osaava opetushenkilöstömme ja moniammatillinen ohjaus- ja hyvinvointipalveluhenkilöstömme tukevat sinua matkallasi kohti päämäärääsi.
Koulutus on tarkoitettu henkilöille jotka haluavat työskennellä ravitsemisalan avustavissa tehtävissä tai salin puolella, oppia perusasioita ruoanvalmistuksesta ja asiakaspalvelusta. Koulutuksen jälkeen on mahdollista jatkaa opintoja joko kokiksi tai tarjoilijaksi.
Koulutuksen aikana opit perusasioita kokin ja tarjoilijan työtehtävistä, raaka-aineista, erityisruokavalioista, ruoanvalmistusmenetelmistä ja hygieniaosaamisesta
ravitsemisalaan perehtyminen
ruokatuotteiden valmistus ja työvälineiden käyttö
asiakaspalvelu-, myynti- ja tarjoilutyö
hygieniaosaaminen (hygieniapassi)
astiahuolto ja puhtaanapito
työvuoroon valmistautumiseen ja päättämiseen liittyvät tehtävät
Koulutus toteutetaan 19.8.2025–31.10.2025 ja se sisältää lähi-, etä sekä itsenäistä opiskelua ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista (harjoittelu). Opiskelupäivät sijoittuvat arkipäiville ja työpaikalla tapahtuva oppiminen ma-su, viitenä päivänä viikossa, yrityksen kanssa sovittujen harjoitteluvuorojen mukaisesti.