Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Koulutus alkaa: 5.8.2024 | Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Kampaaja

Kampaajatyön osaamisala

Kampaajan koulutuksessa opiskelet asiakkaiden hiusten hoitoa ja muotoilua erilaisten menetelmien, välineiden ja kosmeettisten aineiden avulla. Lisäksi suunnittelet erilaisia tyylejä, ehostat asiakkaita sekä hoidat käsiä ja opastat asiakasta hiusten ja hiuspohjan kotihoidossa.

Kampaajana teet asiakaspalvelua ja ohjausta työntekijänä tai yrittäjänä kampaamoissa. Voit myös työskennellä hiustenhoitotuotteiden myynnin parissa.

Parturi

Parturityön osaamisala

Parturin koulutuksessa opiskelet asiakkaiden hiusten sekä parran hoitoa ja muotoilua erilaisten menetelmien, välineiden ja kosmeettisten aineiden avulla. Osaat erilaisia tyylejä, ehostat asiakkaita sekä hoidat käsiä ja opastat asiakasta hiusten ja hiuspohjan kotihoidossa.

Parturina teet asiakaspalvelua ja ohjausta työntekijänä tai yrittäjänä parturiliikkeessä. Voit työskennellä myös hiusten- ja parranhoitomyynnin parissa.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Muille kuin oppivelvollisille tulee kustannuksia oppimateriaaleista, kuten oppikirjoista, ammattitaidon harjoittamiseen tarvittavista oppimateriaaleista ja opintomatkoista.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 8, A-rakennus, Hämeenlinna Työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkaan voit itse vaikuttaa. Jos sinulla on alan työpaikka tai saat sen opiskelujen aikana, voit suorittaa tutkintosi loppuun oppisopimuksella

Hakeminen

Jatkuva haku (hakuaika 19.3.—14.4.2024)

Seuraava koulutus alkaa: 5.8.2024

Valintakoe: 22.4.2024

Oppisopimus (hakuaika 14.12.2023—31.12.2024)

Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna alan oppisopimustyöpaikka.

Lisätietoja antaa

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500

Marko Salakari

Opinto-ohjaaja
Marko.Salakari@kktavastia.fi
+358504391384