Elintarvikealan perustutkinto

Koulutus alkaa: 5.8.2026

Elintarvikealan perustutkinto

Leipuri-kondiittori

Leipomoalan osaamisala

Koulutuksessa saat valmiudet ammattimaiseen leivontaan ja konditoriatuotteiden valmistamiseen. Leipuri-kondiittorin vahvuuksia ovat luovuus, kädentaidot ja hyvä fyysinen kunto. Opiskelussa korostuvat hygieniaosaaminen, asiakaspalvelu ja työturvallisuusasiat.

Oppimisympäristönä toimii oppilaitoksen oma leipomo ja konditoria. Leipuri-kondiittorina työskentelet mm. leipomossa, paistopisteessä, kahvilassa ja ravintolassa.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Muille kuin oppivelvollisille kustannuksia voi tulla mm. oppimateriaaleista, kuten oppikirjoista sekä työvaatteista ja -kengistä.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 8, A-rakennus ja Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkaan voit itse vaikuttaa. Jos sinulla on alan työpaikka tai saat sen opiskelujen aikana, voit suorittaa tutkintosi loppuun oppisopimuksella.

Hakeminen

Yhteishaku (hakuaika 17.2.—17.3.2026)

Seuraava koulutus alkaa: 5.8.2026

Jatkuva haku (hakuaika 18.3.—10.5.2026)

Seuraava koulutus alkaa: 5.8.2026

Lisätietoja antaa

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500

Maarit Rahkola

Opinto-ohjaaja
maarit.rahkola@kktavastia.fi
+358505882530