Ruokapalvelujen ammattitutkinto

| Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Ravintolakokki

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja päivittää tietojasi ruokapalvelualalla. Sinulla on alan peruskoulutus tai sinulla on alalta työkokemusta. Tutkinto suoritetaan ruokaravintolassa tai tilaus- ja juhlapalveluyrityksessä oppisopimuskoulutuksena.

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.

Suurtalouskokki

Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja päivittää tietojasi ruokapalvelualalla. Sinulla on alan peruskoulutus ja/tai sinulla on alalta työkokemusta. Tutkinto suoritetaan suurtalouden ammattikeittiössä oppisopimuskoulutuksena. Sinulla on myös mahdollisuus opiskella koulutussopimuksella erikseen sovittaessa (maksullinen).

Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut suurtalouskokki työskentelee ammattikeittiössä kokin työtehtävissä eri osa-alueilla, mm. ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä. Saat valmiuksia suunnitelmalliseen, vastuulliseen, laadukkaaseen ja ammattimaiseen toimintaan ammattikeittiön eri tehtävissä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 250 €.
Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.

Hakeminen

Oppisopimus (hakuaika 14.12.2023—31.12.2024)

Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna alan oppisopimustyöpaikka.

Lisätietoja antaa

Tavastia Ohjauspiste

Opinto-ohjaus, opinto-ohjaaja, opo
ohjauspiste@kktavastia.fi
+35836581500