21.11.2023

Avoimet ovet Ammattiopisto Tavastiassa

15:00 - 18:00

Hattelmalantie 8, Hämeenlinna

Tervetuloa tutustumaan Ammattiopisto Tavastian koulutuksiin, tiloihin, opiskelijoihin ja henkilökuntaan!

Tapahtuma on suunnattu koulutuksistamme kiinnostuneille nuorille ja aikuisille sekä nuorten huoltajille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille.

Tapahtumassa voit tulla kysymään myös koulutuksistamme. Ohjauksen ammattilaiset vastaavat kysymyksiin niin nuorten koulutusmahdollisuuksista kuin työikäisten mahdollisuuksista kouluttautua (lyhytkoulutukset, työvoimakoulutukset, perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot, tutkinnon osat, oppisopimus ja erilaiset koulutuskokeilut).

Tänä vuonna tarjoamme myös käsityö- ja verhoilualan yrittäjille mahdollisuuden testata kierrätysmateriaaleja. Ammattiopisto Tavastia on saanut Lounais-Suomen jätehuollolta Paimiosta revittyä kierrätystekstiilimateriaalia eli flokkia (trikoo, villa ja sekakuitu). Oppilaitoksessamme testataan erilaisten flokkimateriaalien käyttöä verhoilupehmusteena korvaamaan ulkomailta tulevia materiaaleja (esim. meriheinä tai keinojouhi). Lahjoitamme ilmaiseksi avoimien ovien päivänä kaikille kävijöille materiaaleja mukaan vietäväksi kotiverstaalle.

Lue lisää kierrätysmateriaaleista:
Käsityö- ja verhoilualan yrittäjille tarjolla kierrätysmateriaaleja 

Avoimet ovet toteutetaan Ammattiopisto Tavastian kampusalueella, Hattelmalantie 8, aluekartat saatavilla A- ja S-rakennuksesta.

Tapahtumaesite (pdf)

Sivua päivitetty 10.11.2023 kello 12.38

Muita tulevia tapahtumia

31.5.

Valmistumisjuhla

Lämpimästi tervetuloa valmistumisjuhlaan Ammattiopisto Tavastiasta 31.5.2024 ammattiin valmistuvat ja heidän läheisensä. Tilaisuus kestää noin tunnin, jonka jälkeen kahvitarjoilu A-rakennuksen opiskelijaravintolassa. […]

Lue lisää

26.8.

Kumppanuustapaaminen, tekstiili-, muoti- ja taideteollisuusala

Tekstiili-, muoti- ja taideteollisuusalan työelämäkumppanimme! Tervetuloa keskustelemaan seuraavista aiheista: alalla tapahtuvien muutosten ennakointi tarjottavat tutkinnot ja tutkinnon osat, tutkinnon sisältöjen […]

Lue lisää