Yleinen

Käsityö- ja verhoilualan yrittäjille tarjolla kierrätysmateriaalia

10.11.2023

Tervetuloa avoimien ovien päivään 21.11. klo 15-18! Tänä vuonna tarjoamme myös käsityö- ja verhoilualan yrittäjille mahdollisuuden testata kierrätysmateriaaleja.

Tänä vuonna tutustumisen teemana on materiaalien kierrätys ja kiertotalous. Ammattiopisto Tavastia on saanut Lounais-Suomen jätehuollolta Paimiosta revittyä kierrätystekstiilimateriaalia eli flokkia (trikoo, villa ja sekakuitu). Oppilaitoksessamme testataan erilaisten flokkimateriaalien käyttöä verhoilupehmusteena korvaamaan ulkomailta tulevia materiaaleja (esim. meriheinä tai keinojouhi). 

Kutsumme myös käsityö- ja verhoilualan yrittäjät testaamaan materiaaleja sekä ideoimaan niiden käyttöä. Lahjoitamme ilmaiseksi avoimien ovien päivänä kaikille kävijöille materiaaleja mukaan vietäväksi kotiverstaalle.  

Ota mukaasi jätesäkkejä ja halutessasi hengityssuoja pölyämisen takia. Keräämme teiltä myöhemmin keväällä flokin käyttökokemuksia ja teemme niistä yhteenvedon, joka toimitetaan kaikille osallistujille sekä julkaistaan verhoilijafoorumeilla.  

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden omien vaahtomuovien rouhimiseen vaahtomuovirouhekoneella. Aikaa varataan käyttäjää kohti noin puoli tuntia, minkä aikana ehtii rouhia n.3 jätesäkillistä.  

Lisätiedot:

Verhoilualalla ovet avoinna jo klo 13 alkaen.

Kahvitarjoilu 

PAIKKA: Hattelmalantie 25, H-rakennus 

AJO-OHJE: Punaportin kahvila-ravintola rakennuksen takana oleva rakennus. Aja parkkipaikan vasenta reunaa H-rakennuksen taakse. Keskimmäinen nosto-ovi verhoilualalle. 

Lue lisää avoimien ovien päivästä:

Avoimet ovet Ammattiopisto Tavastiassa

Sivua päivitetty 10.11.2023 kello 12.34

Uusimmat uutiset

Onnea ammattiin valmistuneille!

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 22.12.2023.–5.4.2024 välisenä aikana 215 uutta ammattilaista. Heistä 30 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Lämpimät onnittelut […]

Lue lisää

5.4.2024

Kansainvälisyys on tärkeä osa ammattiopiston toimintaa

Kansainväliset vierailut ovat tärkeä tapa mm. kasvattaa oppilaitoksen verkostoja ja kehittää toimintatapoja. Tavastiassa on käy vuosittain lukuisa määrä ulkomaalaisia vieraita […]

Lue lisää

28.3.2024

Yritysyhteistyö: Patria kävi kylässä

Ammattiopisto Tavastia tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa eri aloilla. Opiskelijat näkevät ja kokevat aitoa työelämää monella eri tapaa, vierailut ovat […]

Lue lisää

27.3.2024