Yleinen

Käsityö- ja verhoilualan yrittäjille tarjolla kierrätysmateriaalia

10.11.2023

Tervetuloa avoimien ovien päivään 21.11. klo 15-18! Tänä vuonna tarjoamme myös käsityö- ja verhoilualan yrittäjille mahdollisuuden testata kierrätysmateriaaleja.

Tänä vuonna tutustumisen teemana on materiaalien kierrätys ja kiertotalous. Ammattiopisto Tavastia on saanut Lounais-Suomen jätehuollolta Paimiosta revittyä kierrätystekstiilimateriaalia eli flokkia (trikoo, villa ja sekakuitu). Oppilaitoksessamme testataan erilaisten flokkimateriaalien käyttöä verhoilupehmusteena korvaamaan ulkomailta tulevia materiaaleja (esim. meriheinä tai keinojouhi). 

Kutsumme myös käsityö- ja verhoilualan yrittäjät testaamaan materiaaleja sekä ideoimaan niiden käyttöä. Lahjoitamme ilmaiseksi avoimien ovien päivänä kaikille kävijöille materiaaleja mukaan vietäväksi kotiverstaalle.  

Ota mukaasi jätesäkkejä ja halutessasi hengityssuoja pölyämisen takia. Keräämme teiltä myöhemmin keväällä flokin käyttökokemuksia ja teemme niistä yhteenvedon, joka toimitetaan kaikille osallistujille sekä julkaistaan verhoilijafoorumeilla.  

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden omien vaahtomuovien rouhimiseen vaahtomuovirouhekoneella. Aikaa varataan käyttäjää kohti noin puoli tuntia, minkä aikana ehtii rouhia n.3 jätesäkillistä.  

Lisätiedot:

Verhoilualalla ovet avoinna jo klo 13 alkaen.

Kahvitarjoilu 

PAIKKA: Hattelmalantie 25, H-rakennus 

AJO-OHJE: Punaportin kahvila-ravintola rakennuksen takana oleva rakennus. Aja parkkipaikan vasenta reunaa H-rakennuksen taakse. Keskimmäinen nosto-ovi verhoilualalle. 

Lue lisää avoimien ovien päivästä:

Avoimet ovet Ammattiopisto Tavastiassa

Sivua päivitetty 10.11.2023 kello 12.34

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastian maahanmuuttajaopiskelijat palkittiin stipendein 

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on valinnut kaksi Ammattiopisto Tavastian opiskelijaa maahanmuuttajastipendien saajiksi. Valinnassa painotettiin kansainvälisyyttä, suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta Suomessa ja […]

Lue lisää

1.12.2023

KÄTEVÄ-osasto loisti magentana Suomen kädentaidot -messuilla

Ammattiopisto Tavastian KÄTEVÄ-osasto oli näyttävästi mukana Suomen Kädentaidot 2023 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa […]

Lue lisää

30.11.2023

Opiskelijasta ammatilliseksi ohjaajaksi

Emily Thompson opiskeli Ammattiopisto Tavastiassa leipuri-kondiittoriksi. Opintojensa aikana hän ehti osallistumaan tv-kilpailuun ja tekemään harjoitteluja ulkomailla. Nyt hän työskentelee ammatillisena […]

Lue lisää

30.11.2023