Elintarvikealan perustutkinto
Koulutus alkaa: 4.8.2025 | Oppisopimuskoulutuksen aloitus sovitaan tapauskohtaisesti.
Leipuri-kondiittori
Leipomoalan osaamisala
Koulutuksessa saat valmiudet ammattimaiseen leivontaan ja konditoriatuotteiden valmistamiseen. Leipuri-kondiittorin vahvuuksia ovat luovuus, kädentaidot ja hyvä fyysinen kunto. Opiskelussa korostuvat hygieniaosaaminen, asiakaspalvelu ja työturvallisuusasiat.
Oppimisympäristönä toimii oppilaitoksen oma leipomo ja konditoria. Leipuri-kondiittorina työskentelet mm. leipomossa, paistopisteessä, kahvilassa ja ravintolassa.
Kustannukset
Koulutus on maksutonta. Muille kuin oppivelvollisille kustannuksia tulee mm. oppimateriaaleista, kuten oppikirjoista sekä työvaatteista ja -kengistä.
Koulutuspaikka
Hattelmalantie 8, A-rakennus ja Hattelmalantie 25, I-rakennus, Hämeenlinna.
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkaan voit itse vaikuttaa. Jos sinulla on alan työpaikka tai saat sen opiskelujen aikana, voit suorittaa tutkintosi loppuun oppisopimuksella.