Yleinen

Puhtausala on siistein ala ikinä!

26.4.2024

TE-live Hämeessä kerrotaan, millaista on työskennellä puhtaanapitoalalla ja miten alalle voi kouluttautua. Videolla pyyhitään pölyt vanhentuneesta käsityksestä alasta, jossa työvälineinä olisivat ämpäri ja moppi. Studiossa vierailevat Ammattiopisto Tavastian lehtorit Sanna Rantanen ja Pia Jylhä-Ollila. Näemme myös opiskelijatarinoita alanvaihtajasta sekä pitempään alalla viihtyneestä työntekijästä. Mukana on myös Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa työskentelevä Tuija, joka todella viihtyy työssään.

Toimitilahuoltajan koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat työskennellä puhtauspalvelualan monipuolisissa työtehtävissä. Työskentelet päivittäin erilaisissa asiakaskohteissa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Puhtauspalveluala on merkittävä työllistäjä. Tuleva työpaikkasi voi löytyä vaikkapa päiväkodista, koulusta, palvelutalosta tai sairaalasta.

Koulutuksen kesto ja opiskeltavat tutkinnon osat määräytyvät henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan, mutta yleensä koulutus kestää noin 10 kuukautta. Alalla on paljon töitä tarjolla, joten sekin on hyvä syy hakeutua koulutukseen.

Kiinnostuitko? Katso lisää alan työvoimakoulutuksista:

Toimitila-/laitoshuoltajan perustutkinto

Toimitila-/laitoshuoltajan ammattitutkinto

Voit hakea koulutukseen myös jatkuvassa haussa:

Toimitila-/laitoshuoltajan perustutkinto

Toimitilahuoltajan ammattitutkinto

Sivua päivitetty 26.4.2024 kello 12.21

Uusimmat uutiset

Onnea ammattiin valmistuneille

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut/valmistuu 6.4–31.5.2024 välisenä aikana yhteensä 263 opiskelijaa. Heistä 26 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Päivämäärä nimen […]

Lue lisää

28.5.2024

Huoltajapalaute 2024

Vuosittaiseen huoltajapalautteeseen vastasi tänä keväänä 420 huoltajaa. Vastausprosentti oli 60. Palautteet ovat tärkeä keino toiminnan kehittämiseksi ja ne käydään tarkasti […]

Lue lisää

2.5.2024

Puhtausala on siistein ala ikinä!

TE-live Hämeessä kerrotaan, millaista on työskennellä puhtaanapitoalalla ja miten alalle voi kouluttautua. Videolla pyyhitään pölyt vanhentuneesta käsityksestä alasta, jossa työvälineinä […]

Lue lisää

26.4.2024