Yleinen

Kokkisota Punaportilla – nyt on liekeissä talon oma henkilökunta!

19.3.2024

Tulossa on ainutlaatuinen tilaisuus, jossa kaksi todellista huippukokkia johtaa Tavastian henkilökunnasta koostuvia kilpailujoukkueita.

Molemmat joukkueet valmistavat kolme ruokalajia, ja jotta sinä, arvoisa asiakas, voit toimia kokkisodan tuomarina, tarjoilemme sinulle kuusi ruokalajia eli molempien joukkueiden menut.

Mielenkiintoiseksi kilpailun tekee se, että joukkueille on määrätty samat pääraaka-aineet.

Menu tulee sisältämään hienoja keväisiä raaka-aineita. Joukkueet valmistavat alkuruoan kotimaisesta kirjolohesta, jonka kanssa tarjoillaan esimerkiksi tuoretta piparjuurta, soijaa ja inkivääriä.

Pääruuan ankanrinta saa kaverikseen muun muassa viismaustetta, belugalinssejä, appelsiiniä ja kevätkaalia.

Jälkiruuan päätähti on raparperi, joka maustetaan vaniljalla ja kardemummalla sekä tarjoillaan jogurtin ja jäätelön kanssa.

Kapteeneina toimivat huippukokit, katso linkistä esittelyt:

Heikki Liekola

Pasi Pärssinen

Paikka: Ammattiopisto Tavastian Ravintola Punaportissa Hattelmalantie 25
Aika: pe 26.4. klo 17.45 (alkumaljat klo 18.00)
Hinta: Peräti kuuden ruokalajin menun hinta on 60 €, sisältäen alkumaljan (alkoholiton). Menulle suunniteltu viinipaketti 28 €, saatavana myös alkoholiton juomapaketti 28€ (mainitse jo varauksen yhteydessä).

Pöytävaraukset ja mahdolliset ruoka-aine-allergiat ravintolat@kktavastia.fi tai puhelimitse 050 440 0960. Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään varausjärjestyksessä.

Huom! Tässä tilaisuudessa ei valitettavasti voida huomioida kaikkia erityisruokavaliotoiveita, kysythän asian etukäteen.

Sivua päivitetty 19.3.2024 kello 11.17

Uusimmat uutiset

Puhtausala on siistein ala ikinä!

TE-live Hämeessä kerrotaan, millaista on työskennellä puhtaanapitoalalla ja miten alalle voi kouluttautua. Videolla pyyhitään pölyt vanhentuneesta käsityksestä alasta, jossa työvälineinä […]

Lue lisää

26.4.2024

Käsityön lumoa ja historian henkeä

Tavastian kudonnan opinnoissa panostetaan tekemisen ohella erilaisien materiaalien, aikakausien ja tyylisuuntauksien tuntemukseen. Perinteisten taitojen vaaliminen osoittautuu tärkeäksi erityisesti silloin, kun […]

Lue lisää

23.4.2024

Onnea ammattiin valmistuneille!

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 22.12.2023.–5.4.2024 välisenä aikana 215 uutta ammattilaista. Heistä 30 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Lämpimät onnittelut […]

Lue lisää

5.4.2024