Yleinen

Vuoden 2023 tunnustukset työelämäkumppaneille on jaettu

20.12.2023

Vuoden 2023 tunnustukset työelämäyhteistyökumppaneille on myönnetty yhdelle oppisopimustyöpaikalle ja yhdelle koulutussopimustyöpaikalle. Diplomi on myönnetty Ammattiopisto Tavastian henkilökunnan ehdotuksesta työpaikalle, jossa ollaan opiskelijalähtöisiä ja panostetaan opiskelijoiden ohjaamiseen.

Tunnustusten saajiksi tänä vuonna valittiin seuraavat työpaikat:

Vuoden 2023 oppisopimustyöpaikka on Jukolan koulu.

” Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon opiskelijat ovat saaneet upeita työmahdollisuuksia, kokemusta, kannustusta sekä myös työllistyneet Jukolan kouluun. Maahanmuuttajaopiskelijoiden kulttuurinen- ja kielitietoinen osaaminen huomioidaan työssä ja ohjauksessa. Opiskelijoiden mukaan työpaikalla on kannustava, huomioiva ja arvostava ilmapiiri. Työn arkea sujuvoittaa yhdessä tekemisen meininki.”

Vuoden 2023 koulutussopimustyöpaikka on HUB logistics Hämeenlinna, Jere Kortemaa.

“HUB ja Jere ovat merkittävästi edistäneet sisälogistiikan alalla harjoittelumahdollisuuksia. Heidän poikkeuksellinen kykynsä ottaa kerralla useita harjoittelijoita on harvinaista ja arvokasta alallamme. Lisäksi he ovat osoittaneet erityistä osaamista ja tukea opiskelijoille, jotka tarvitsevat lisäohjausta tai ovat S2-opiskelijoita. Heidän joustavuutensa ja mukautuvuutensa työtehtävien suhteen mahdollistaa opiskelijoiden ammattitaidon kehittymisen tutkinnon vaatimusten mukaisesti.”

Onnea valituille ja suuri kiitos kaikille Tavastian yritysyhteistyökumppaneille menneestä vuodesta!

Sivua päivitetty 22.12.2023 kello 15.06

Uusimmat uutiset

Taitajien finaalit kisataan toukokuussa Kuopiossa

Tiukat Taitaja ammattitaidon SM-kilpailun semifinaalit ovat takana ja kaikki Tavastian opiskelijat suoriutuivat tehtävistään hienosti. Semifinaalit järjestettiin tammi–helmikuun vaihteessa ympäri Suomea. […]

Lue lisää

20.2.2024

Sisälogistiikan koulutustavat tekivät vaikutuksen vieraisiin

Tavastian sisälogistiikan koulutuksessa Turengissa vieraili tärkeitä alan ammattilaisia toteamassa, että logistiikan koulutus on hyvissä käsissä. Transval, Posti Groupin tytäryhtiö, on […]

Lue lisää

15.2.2024

Logistiikka-alan koulutus maahanmuuttaneille voi olla startti töihin tai alan opintoihin

Ammattiopisto Tavastian Turengin toimipisteessä käynnistyi maahanmuuttaneille suunnattu logistiikka-alan koulutus viime vuoden lopulla. Kolme kuukautta kestävän työvoimakoulutuksen aloitti 27 opiskelijaa, joista […]

Lue lisää

25.1.2024