Yleinen

Vuoden 2023 tunnustukset työelämäkumppaneille on jaettu

20.12.2023

Vuoden 2023 tunnustukset työelämäyhteistyökumppaneille on myönnetty yhdelle oppisopimustyöpaikalle ja yhdelle koulutussopimustyöpaikalle. Diplomi on myönnetty Ammattiopisto Tavastian henkilökunnan ehdotuksesta työpaikalle, jossa ollaan opiskelijalähtöisiä ja panostetaan opiskelijoiden ohjaamiseen.

Tunnustusten saajiksi tänä vuonna valittiin seuraavat työpaikat:

Vuoden 2023 oppisopimustyöpaikka on Jukolan koulu.

” Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon opiskelijat ovat saaneet upeita työmahdollisuuksia, kokemusta, kannustusta sekä myös työllistyneet Jukolan kouluun. Maahanmuuttajaopiskelijoiden kulttuurinen- ja kielitietoinen osaaminen huomioidaan työssä ja ohjauksessa. Opiskelijoiden mukaan työpaikalla on kannustava, huomioiva ja arvostava ilmapiiri. Työn arkea sujuvoittaa yhdessä tekemisen meininki.”

Vuoden 2023 koulutussopimustyöpaikka on HUB logistics Hämeenlinna, Jere Kortemaa.

“HUB ja Jere ovat merkittävästi edistäneet sisälogistiikan alalla harjoittelumahdollisuuksia. Heidän poikkeuksellinen kykynsä ottaa kerralla useita harjoittelijoita on harvinaista ja arvokasta alallamme. Lisäksi he ovat osoittaneet erityistä osaamista ja tukea opiskelijoille, jotka tarvitsevat lisäohjausta tai ovat S2-opiskelijoita. Heidän joustavuutensa ja mukautuvuutensa työtehtävien suhteen mahdollistaa opiskelijoiden ammattitaidon kehittymisen tutkinnon vaatimusten mukaisesti.”

Onnea valituille ja suuri kiitos kaikille Tavastian yritysyhteistyökumppaneille menneestä vuodesta!

Sivua päivitetty 22.12.2023 kello 15.06

Uusimmat uutiset

Kevään yhteishaussa Ammattiopisto Tavastiaan valitut opiskelijat

Ammattiopisto Tavastiaan on kevään 2024 yhteishaussa valittu 561 uutta opiskelijaa. Alta löydät uusien opiskelijoiden nimet 13.6. tilanteen mukaisesti. Oppilaitos ei […]

Lue lisää

13.6.2024

Tavastiaan hopeaa Taitajista

Taitaja2024-finaali järjestettiin Kuopiossa toukokuussa. Tavastian opiskelija Henri Murtonen kilpaili logistiikan P5-sarjassa ja palasi kotiin hopeamitalistina. Taitaja2024-kilpailu järjestettiin toukokuussa Kuopiossa.  Taitaja-kilpailussa […]

Lue lisää

29.5.2024

Onnea ammattiin valmistuneille

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 6.4.–31.5.2024 välisenä aikana yhteensä 263 opiskelijaa. Heistä 26 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Päivämäärä nimen […]

Lue lisää

28.5.2024