Yleinen

Vuoden 2022 koulutus- ja oppisopimustyöpaikat on valittu

20.12.2022

Tämän vuoden työelämäyhteistyökumppanit on valittu. Valinnat tehtiin Tavastian henkilökunnan ehdotusten perusteella.

Marin Kahvilan yrittäjä Mari Linna.

Vuoden koulutussopimustyöpaikaksi valittiin Marin Kahvila Hämeenlinnasta. Perustelujen mukaan Marin Kahvila on opiskelijalähtöinen ja kahvilassa panostetaan opiskelijan omien vahvuuksien mukaiseen ohjaukseen. Diplomin vastaanotti yrittäjä Mari Linna.

Vuoden oppisopimustyöpaikaksi valittiin teollisen pintakäsittelyalan yritys FSP, joka tarjoaa teollisen pintakäsittelyn lisäksi siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita, kuten alalle täysin uudenlaisia teknologiaratkaisuja. Diplomi luovutettiin FSP:n johtoryhmälle ja samalla luovutettiin FSP:n Kristjan Gildenillle pintakäsittelymestarin mestaritakki.

Jari Välkkynen luovutti diplomin ja pintakäsittelymestarin takin FSP:n Kristjan Gildenille.

– Kristjan Gildenin ja FSP:n yhteistyö Ammattiopisto Tavastian kanssa on molemmille osapuolille hedelmällistä, sillä suuri osa teollisen pintakäsittelyalan opiskelijoista saa ensimmäisen työpaikkakokemuksensa FSP:n Hämeenlinnan yksikön maalaamossa. Noin 80 prosenttia nykyisistä FSP:n pintakäsittelijöistä on lähtöisin Ammattiopisto Tavastian koulutus- ja oppisopimusjaksoista. Käymme kuukausittain opettamassa yrityksen sisällä. Myös ohjaajamme ylläpitävät osaamistaan tekemällä työelämäjaksoja FSP:n maalaamossa. Tulevaisuudessa kehitämme ja kasvatamme yhteistyötä FSP:n kanssa koskettamaan muitakin yksiköitä, mm. Turun ja Raision yksiköiden kanssa on aloitettu yhteistyö, kertoo Jari Välkkynen Tavastian KiltaPro-yrityskoulutusyksiköstä.

Sivua päivitetty 20.12.2022 kello 10.26

Uusimmat uutiset

Taitajien finaalit kisataan toukokuussa Kuopiossa

Tiukat Taitaja ammattitaidon SM-kilpailun semifinaalit ovat takana ja kaikki Tavastian opiskelijat suoriutuivat tehtävistään hienosti. Semifinaalit järjestettiin tammi–helmikuun vaihteessa ympäri Suomea. […]

Lue lisää

20.2.2024

Sisälogistiikan koulutustavat tekivät vaikutuksen vieraisiin

Tavastian sisälogistiikan koulutuksessa Turengissa vieraili tärkeitä alan ammattilaisia toteamassa, että logistiikan koulutus on hyvissä käsissä. Transval, Posti Groupin tytäryhtiö, on […]

Lue lisää

15.2.2024

Logistiikka-alan koulutus maahanmuuttaneille voi olla startti töihin tai alan opintoihin

Ammattiopisto Tavastian Turengin toimipisteessä käynnistyi maahanmuuttaneille suunnattu logistiikka-alan koulutus viime vuoden lopulla. Kolme kuukautta kestävän työvoimakoulutuksen aloitti 27 opiskelijaa, joista […]

Lue lisää

25.1.2024