Yleinen

Vuoden 2022 koulutus- ja oppisopimustyöpaikat on valittu

20.12.2022

Tämän vuoden työelämäyhteistyökumppanit on valittu. Valinnat tehtiin Tavastian henkilökunnan ehdotusten perusteella.

Marin Kahvilan yrittäjä Mari Linna.

Vuoden koulutussopimustyöpaikaksi valittiin Marin Kahvila Hämeenlinnasta. Perustelujen mukaan Marin Kahvila on opiskelijalähtöinen ja kahvilassa panostetaan opiskelijan omien vahvuuksien mukaiseen ohjaukseen. Diplomin vastaanotti yrittäjä Mari Linna.

Vuoden oppisopimustyöpaikaksi valittiin teollisen pintakäsittelyalan yritys FSP, joka tarjoaa teollisen pintakäsittelyn lisäksi siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita, kuten alalle täysin uudenlaisia teknologiaratkaisuja. Diplomi luovutettiin FSP:n johtoryhmälle ja samalla luovutettiin FSP:n Kristjan Gildenillle pintakäsittelymestarin mestaritakki.

Jari Välkkynen luovutti diplomin ja pintakäsittelymestarin takin FSP:n Kristjan Gildenille.

– Kristjan Gildenin ja FSP:n yhteistyö Ammattiopisto Tavastian kanssa on molemmille osapuolille hedelmällistä, sillä suuri osa teollisen pintakäsittelyalan opiskelijoista saa ensimmäisen työpaikkakokemuksensa FSP:n Hämeenlinnan yksikön maalaamossa. Noin 80 prosenttia nykyisistä FSP:n pintakäsittelijöistä on lähtöisin Ammattiopisto Tavastian koulutus- ja oppisopimusjaksoista. Käymme kuukausittain opettamassa yrityksen sisällä. Myös ohjaajamme ylläpitävät osaamistaan tekemällä työelämäjaksoja FSP:n maalaamossa. Tulevaisuudessa kehitämme ja kasvatamme yhteistyötä FSP:n kanssa koskettamaan muitakin yksiköitä, mm. Turun ja Raision yksiköiden kanssa on aloitettu yhteistyö, kertoo Jari Välkkynen Tavastian KiltaPro-yrityskoulutusyksiköstä.

Sivua päivitetty 20.12.2022 kello 10.26

Uusimmat uutiset

Kevään yhteishaussa Ammattiopisto Tavastiaan valitut opiskelijat

Ammattiopisto Tavastiaan on kevään 2024 yhteishaussa valittu 561 uutta opiskelijaa. Alta löydät uusien opiskelijoiden nimet 13.6. tilanteen mukaisesti. Oppilaitos ei […]

Lue lisää

13.6.2024

Tavastiaan hopeaa Taitajista

Taitaja2024-finaali järjestettiin Kuopiossa toukokuussa. Tavastian opiskelija Henri Murtonen kilpaili logistiikan P5-sarjassa ja palasi kotiin hopeamitalistina. Taitaja2024-kilpailu järjestettiin toukokuussa Kuopiossa.  Taitaja-kilpailussa […]

Lue lisää

29.5.2024

Onnea ammattiin valmistuneille

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 6.4.–31.5.2024 välisenä aikana yhteensä 263 opiskelijaa. Heistä 26 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Päivämäärä nimen […]

Lue lisää

28.5.2024