Yleinen

Vuoden 2022 koulutus- ja oppisopimustyöpaikat on valittu

20.12.2022

Tämän vuoden työelämäyhteistyökumppanit on valittu. Valinnat tehtiin Tavastian henkilökunnan ehdotusten perusteella.

Marin Kahvilan yrittäjä Mari Linna.

Vuoden koulutussopimustyöpaikaksi valittiin Marin Kahvila Hämeenlinnasta. Perustelujen mukaan Marin Kahvila on opiskelijalähtöinen ja kahvilassa panostetaan opiskelijan omien vahvuuksien mukaiseen ohjaukseen. Diplomin vastaanotti yrittäjä Mari Linna.

Vuoden oppisopimustyöpaikaksi valittiin teollisen pintakäsittelyalan yritys FSP, joka tarjoaa teollisen pintakäsittelyn lisäksi siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita, kuten alalle täysin uudenlaisia teknologiaratkaisuja. Diplomi luovutettiin FSP:n johtoryhmälle ja samalla luovutettiin FSP:n Kristjan Gildenillle pintakäsittelymestarin mestaritakki.

Jari Välkkynen luovutti diplomin ja pintakäsittelymestarin takin FSP:n Kristjan Gildenille.

– Kristjan Gildenin ja FSP:n yhteistyö Ammattiopisto Tavastian kanssa on molemmille osapuolille hedelmällistä, sillä suuri osa teollisen pintakäsittelyalan opiskelijoista saa ensimmäisen työpaikkakokemuksensa FSP:n Hämeenlinnan yksikön maalaamossa. Noin 80 prosenttia nykyisistä FSP:n pintakäsittelijöistä on lähtöisin Ammattiopisto Tavastian koulutus- ja oppisopimusjaksoista. Käymme kuukausittain opettamassa yrityksen sisällä. Myös ohjaajamme ylläpitävät osaamistaan tekemällä työelämäjaksoja FSP:n maalaamossa. Tulevaisuudessa kehitämme ja kasvatamme yhteistyötä FSP:n kanssa koskettamaan muitakin yksiköitä, mm. Turun ja Raision yksiköiden kanssa on aloitettu yhteistyö, kertoo Jari Välkkynen Tavastian KiltaPro-yrityskoulutusyksiköstä.

Sivua päivitetty 20.12.2022 kello 10.26

Uusimmat uutiset

Ravintola- ja catering-alan koulutus tarjoaa useita uramahdollisuuksia

Ammattiopisto Tavastian ensimmäisen vuoden ravintola- ja catering-alan opiskelijat Abdu, Niko ja Manta ovat viihtyneet opinnoissaan. Ensimmäisen vuoden opiskelijat uuden edessä […]

Lue lisää

28.9.2023

Ohjauspiste palvelee syyslomaviikolla etänä

Tavastian Ohjauspisteen ovet A-rakennuksessa ovat syyslomaviikon (vko 42) kiinni, mutta palvelua saa puhelimitse ja sähköpostilla. Tapaamiset ja niihin saapuminen sovitaan […]

Lue lisää

25.9.2023

Tervetuloa Suomen kokkimaajoukkueen loihtimalle illalliselle!

Ammattiopisto Tavastian Ravintola Punaportti toimii kokkimaajoukkueen harjoitusnäyttämönä 24.10.2023. Tällaista mahdollisuutta nauttia olympiatason illallinen Hämeenlinnassa on harvoin tarjolla. Tule herkuttelemaan todellisen […]

Lue lisää

19.9.2023