Yleinen

Vuoden 2022 koulutus- ja oppisopimustyöpaikat on valittu

20.12.2022

Tämän vuoden työelämäyhteistyökumppanit on valittu. Valinnat tehtiin Tavastian henkilökunnan ehdotusten perusteella.

Marin Kahvilan yrittäjä Mari Linna.

Vuoden koulutussopimustyöpaikaksi valittiin Marin Kahvila Hämeenlinnasta. Perustelujen mukaan Marin Kahvila on opiskelijalähtöinen ja kahvilassa panostetaan opiskelijan omien vahvuuksien mukaiseen ohjaukseen. Diplomin vastaanotti yrittäjä Mari Linna.

Vuoden oppisopimustyöpaikaksi valittiin teollisen pintakäsittelyalan yritys FSP, joka tarjoaa teollisen pintakäsittelyn lisäksi siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita, kuten alalle täysin uudenlaisia teknologiaratkaisuja. Diplomi luovutettiin FSP:n johtoryhmälle ja samalla luovutettiin FSP:n Kristjan Gildenillle pintakäsittelymestarin mestaritakki.

Jari Välkkynen luovutti diplomin ja pintakäsittelymestarin takin FSP:n Kristjan Gildenille.

– Kristjan Gildenin ja FSP:n yhteistyö Ammattiopisto Tavastian kanssa on molemmille osapuolille hedelmällistä, sillä suuri osa teollisen pintakäsittelyalan opiskelijoista saa ensimmäisen työpaikkakokemuksensa FSP:n Hämeenlinnan yksikön maalaamossa. Noin 80 prosenttia nykyisistä FSP:n pintakäsittelijöistä on lähtöisin Ammattiopisto Tavastian koulutus- ja oppisopimusjaksoista. Käymme kuukausittain opettamassa yrityksen sisällä. Myös ohjaajamme ylläpitävät osaamistaan tekemällä työelämäjaksoja FSP:n maalaamossa. Tulevaisuudessa kehitämme ja kasvatamme yhteistyötä FSP:n kanssa koskettamaan muitakin yksiköitä, mm. Turun ja Raision yksiköiden kanssa on aloitettu yhteistyö, kertoo Jari Välkkynen Tavastian KiltaPro-yrityskoulutusyksiköstä.

Sivua päivitetty 20.12.2022 kello 10.26

Uusimmat uutiset

Selvät sotesävelet jo 15-vuotiaana

Henna Sorri, 27, on jo alansa kokenut ammattilainen nuoresta iästään huolimatta. Kun sote-kärpänen puraisi häntä 15-vuotiaana, ei mikään pidätellyt häntä […]

Lue lisää

2.2.2023

Yrittäjäkin voi opiskella oppisopimuksella – Riikka suoritti lähiesimiestyön ammattitutkinnon

Kokemäellä asuva Riikka Jalonen on sosiaali- ja terveysalan hoitotyön monipuolinen ammattilainen. Koulutukseltaan hän on lähihoitaja, sairaanhoitaja, kätilö, ensiapukouluttaja ja sotedigitalisaation […]

Lue lisää

25.1.2023

Onnea ammattiin valmistuneille!

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 15.10.–22.12.2022 välisenä aikana 140 uutta ammattilaista. Heistä 17 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Lämpimät onnittelut […]

Lue lisää

21.12.2022