Yleinen

Opiskelijapalvelut ja opiskeluterveydenhuolto etäopetusaikana

16.3.2021

Tavastian opiskelijapalvelut palvelevat opiskelijoita, huoltajia ja opettajia myös etäopetusaikana. Noudatamme suosituksia ja vältämme henkilökohtaisia kontakteja. Yksittäisiä, välttämättömiä tapaamisia voidaan kuitenkin järjestää harkitusti turvallisuusohjeita noudattaen.

Opiskelijapalveluihin saa yhteyden etäopetusaikana pääsääntöisesti puhelimitse, sähköpostilla tai ohessa kerrotuilla kanavilla. Työntekijät ovat myös aktiivisesti yhteydessä mm. omiin asiakkaisiinsa.

Opinto- ja uraohjaus

  • Tavastian Ohjauspiste palvelee ma–pe klo 8–16 puhelimitse ja sähköpostilla.
  • puh. 03 6581 500 ja sähköposti ohjauspiste@kktavastia.fi
  • Opinto-ohjaajat ja uraohjaaja neuvovat mm. hakuasioissa ja opiskeluun liittyvissä asioissa. Opinto-ohjaajiin ja uraohjaajaan saa yhteyden puhelimitse, Wilman kautta tai sähköpostitse.

Kuraattori-, psykologi- ja nuoriso-ohjauspalvelut

Pääsääntöisesti asiakkaat kohdataan etänä. Tilanteen niin vaatiessa myös välttämättömät henkilökohtaiset tapaamiset ovat mahdollisia etukäteen sovitusti.

Kuraattorit ja nuoriso-ohjaaja ovat tavattavissa eri kanavien kautta:

  • Puhelut, tekstiviestit, sähköposti, Wilma, Teams, Whatsapp
  • Kuraattori Janne Snapchatissa: kuraattorijanne
  • Kuraattori Janne Instassa: @kuraattorijanne
  • Kuraattori Eerika Instassa: @kuraattorieerika
  • Nuoriso-ohjaaja Sini Instassa: @tavastianuorisoohjaaja
  • Nuoriso-ohjaaja Sini Discordissa: tavastiasini#0439

Opiskelijoiden kahvihuone TEAMSissa torstaisin klo 13–16. Opiskelijat ovat saaneet tästä Wilma-viestin, jossa on linkki kahvihuoneeseen. Kahvihuoneeseen saa tulla kertomaan kuulumisia ja juttelemaan vapaasti. Luvassa on myös pelejä, visoja, yhteistä tekemistä, vaihtuvia teemoja ja vieraita.

Opiskeluhuollon psykologeille ohjaus tapahtuu samalla tavalla kuin yleensäkin eli kuraattoreiden tai terveydenhoitajien kautta.

Opiskelijan Ohjaus- ja tuki-chat

Chat palvelu toimii ma–pe klo 12–15. Vastaajina toimivat opinto-ohjaajat, koulukuraattorit ja uravalmentaja. Palvelu löytyy Ammattiopisto Tavastian verkkosivuilta.

Asuntolapalvelut

Asuntolaohjaajien luvalla saa asua asuntolassa työpaikalla järjestettävän koulutuksen (TJK) aikana, jos TJK ei onnistu kotoa käsin. Muun painavan syyn vuoksi asuntolassa voi asua, jos lupa on saatu asuntolaohjaajilta.

Yhteydenotot tarvittaessa asuntolan.toimisto@kktavastia.fi

Opiskeluterveydenhuolto

Terveydenhoitajat ja lääkäri palvelevat lähes normaalisti ja kaikki sovitut ajanvaraukset toteutetaan. Terveydenhoitajien vastaanotolle ei pidä tulla vähääkään oireisena. Ota tarvittaessa yhteyttä terveydenhoitajiin puhelimitse tai Wilman kautta. Yksittäisiä poissaolopäiviä opiskeluterveydenhoitajilla on koronarokotusten vuoksi, mutta kaikkina muina aikoina he ovat käytettävissä.

Katso myös tarkempia tietoja Tavastian hyvinvointipalveluiden, opiskeluterveydenhuollon ja ohjauksen palveluista.

Sivua päivitetty 16.3.2021 kello 12.41

Uusimmat uutiset

Kansainvälisyys on tärkeä osa ammattiopiston toimintaa

Kansainväliset vierailut ovat tärkeä tapa mm. kasvattaa oppilaitoksen verkostoja ja kehittää toimintatapoja. Tavastiassa on käy vuosittain lukuisa määrä ulkomaalaisia vieraita […]

Lue lisää

28.3.2024

Yritysyhteistyö: Patria kävi kylässä

Ammattiopisto Tavastia tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa eri aloilla. Opiskelijat näkevät ja kokevat aitoa työelämää monella eri tapaa, vierailut ovat […]

Lue lisää

27.3.2024

Vaikka arvot ovat erilaiset, silti ystävyys voi olla yhtä syvää

Rasismin vastaiseen viikkoon liittyen opiskelijoilta kerättiin tiistaina 19.3. keskustellen ja anonyymillä kyselyllä ajatuksia rasismiin puuttumisesta, eri kulttuureista olevista kavereista ja […]

Lue lisää

27.3.2024