Yleinen

Yhteishaku on alkanut – tarjolla 17 perustutkintoa

23.2.2021

Valtakunnallinen yhteishaku on alkanut tänään 23.2.2021 ja kestää 23.3.2021 saakka. Yhteishaussa haetaan ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen.

Tänä vuonna kaikki ysiluokkalaiset ovat ensimmäistä kertaa hakuvelvollisia yhteishaussa, sillä oppivelvollisuusikä nousee 18 vuoteen 1.8.2021.

Ammattiopisto Tavastia tarjoaa yhteishaussa valittavaksi 17 ammatillista perustutkintoa, joista voi valmistua 34:llä eri tutkintonimikkeellä. Valinnanvaraa siis riittää – mikä on sinun valintasi? Katso kaikki tarjolla olevat ammatilliset perustutkintomme täältä.

Peruskoulun jälkeen voi hakea suorittamaan myös ammatilliseen koulutukseen valmentavaa koulutusta eli VALMA-koulutusta. VALMA-koulutus on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat tietää lisää opiskelumahdollisuuksista ja miettiä, mikä on oma opiskeluala. Koulutuksessa saa lisää valmiuksia ammatin opiskeluun ja ohjausta opiskelupaikan etsimiseen. Katso lisätietoa VALMAsta täällä. VALMA-koulutuksen hakuaika on myös 23.2.–23.3.2021.

Ammattiopisto Tavastiassa on mahdollista suorittaa myös kaksoistutkinto eli ammatillinen tutkinto ja ylioppilastutkinto. Tavastiassa on tarjolla myös valmiiksi mietittyjä polkuja, joita opiskelija voi hyödyntää tehdessään valintoja HOKSiin eli henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelmaan.

Lue lisää yhteishausta ja koulutustarjonnastamme nettisivuiltamme. Tervetuloa tavastialaiseksi!

Sivua päivitetty 23.2.2021 kello 14.11

Uusimmat uutiset

Kansainvälisyys on tärkeä osa ammattiopiston toimintaa

Kansainväliset vierailut ovat tärkeä tapa mm. kasvattaa oppilaitoksen verkostoja ja kehittää toimintatapoja. Tavastiassa on käy vuosittain lukuisa määrä ulkomaalaisia vieraita […]

Lue lisää

28.3.2024

Yritysyhteistyö: Patria kävi kylässä

Ammattiopisto Tavastia tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa eri aloilla. Opiskelijat näkevät ja kokevat aitoa työelämää monella eri tapaa, vierailut ovat […]

Lue lisää

27.3.2024

Vaikka arvot ovat erilaiset, silti ystävyys voi olla yhtä syvää

Rasismin vastaiseen viikkoon liittyen opiskelijoilta kerättiin tiistaina 19.3. keskustellen ja anonyymillä kyselyllä ajatuksia rasismiin puuttumisesta, eri kulttuureista olevista kavereista ja […]

Lue lisää

27.3.2024