Yleinen

Opiskelijapalvelut saatavilla myös poikkeusolojen aikana

19.3.2020

Tavastian opiskelijapalvelut palvelevat opiskelijoita, huoltajia ja opettajia myös poikkeusolojen aikana. Noudatamme suosituksia ja vältämme henkilökohtaisia tapaamisia. Opiskelijapalveluihin saa kuitenkin yhteyden, ja työntekijät ovat myös aktiivisesti yhteydessä muun muassa omiin asiakkaisiinsa.

Opinto- ja uraohjaus

Tavastian Ohjauspiste palvelee ma–pe klo 8–16 puhelimitse ja sähköpostilla.

Opinto-ohjaajat ja uraohjaaja neuvovat mm. hakuasioissa (esim. AMK-haku, jatkuva haku) ja opiskeluun liittyvissä asioissa. Opinto-ohjaajiin ja uraohjaajaan saat yhteyden puhelimitse, Wilman kautta tai sähköpostitse.

Kuraattori-, psykologi- ja nuoriso-ohjauspalvelut

Pääsääntöisesti asiakkaat kohdataan etänä. Tilanteen niin vaatiessa myös henkilökohtaiset tapaamiset ovat mahdollisia etukäteen sovitusti, jos se on välttämätöntä.

Kuraattorit ja nuoriso-ohjaajat ovat tavattavissa eri kanavien kautta:

  • Puhelut, tekstiviestit, sähköposti, Wilma, Teams, WhatsApp
  • Kuraattorilla ja nuoriso-ohjaajalla on käytössä myös Snapchat
    • Nuoriso-ohjaaja: annirahkonen
    • Kuraattori: kuraattorijanne
  • Koulukuraattorit Instagramissa: @kuraattorijanne ja @kuraattorieerika
  • Facebook: Koulukuraattori Eerika Ketonen ja Koulukuraattori Janne Väinölä

Opiskeluhuollon psykologeille ohjaus tapahtuu samalla tavalla kuin yleensäkin eli kuraattoreiden tai terveydenhoitajien kautta.

HUOM! Kuraattoreiden ja psykologien palvelut koskevat myös lukiolaisia!

Asuntolapalvelut

Asuntola on poikkeusaikana suljettu. Asuntolassa saa erityisluvalla asua muutama työpaikalla järjestettävän koulutuksen (TJK) opiskelija, joiden TJK-jakso olisi muuten keskeytynyt. Heidän kanssaan asia on jo sovittu ja myös huoltajien suostumus kysytty.

Yhteydenotot tarvittaessa asuntolan.toimisto@kktavastia.fi

Opiskeluterveydenhuolto

Pandemian vuoksi opiskeluterveydenhuollon toimintaa on supistettu.

Ensisijaisesti toisen asteen opiskelijoita varten on yksi terveydenhoitaja tavoitettavissa puhelimitse vielä huhtikuun ajan.

Yhteydenotot: terveydenhoitaja Anu Halinen, p. 050 382 4579.
Poikien kutsuntaterveystarkastukset jatkuvat sovitusti.

Nuorten terveysneuvontapiste palvelee kaikkia nuoria tarvittaessa. Nuorten terveysneuvontapiste palvelee puhelimitse ma-pe klo 8-15. Tavoitat terveydenhoitajat numeroista 050 546 1389 ja 050 466 0324. Heidän kauttaan lääkäri- ja psykologipalveluita on saatavilla myös pandemian aikana.

Sivua päivitetty 19.3.2020 kello 15.44

Uusimmat uutiset

Onnea ammattiin valmistuneille!

Ammattiopisto Tavastiasta on valmistunut 22.12.2023.–5.4.2024 välisenä aikana 215 uutta ammattilaista. Heistä 30 ei ole antanut lupaa julkaista nimeään. Lämpimät onnittelut […]

Lue lisää

5.4.2024

Kansainvälisyys on tärkeä osa ammattiopiston toimintaa

Kansainväliset vierailut ovat tärkeä tapa mm. kasvattaa oppilaitoksen verkostoja ja kehittää toimintatapoja. Tavastiassa on käy vuosittain lukuisa määrä ulkomaalaisia vieraita […]

Lue lisää

28.3.2024

Yritysyhteistyö: Patria kävi kylässä

Ammattiopisto Tavastia tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa eri aloilla. Opiskelijat näkevät ja kokevat aitoa työelämää monella eri tapaa, vierailut ovat […]

Lue lisää

27.3.2024