Yleinen

Tule tutustumaan ammattiopiston arkeen 25.9.

5.9.2019

Tavastia tutuksi työelämälle -päivää vietetään Ammattiopisto Tavastiassa keskiviikkona 25.9.2019. Aamupäivällä klo 8-11.30 on mahdollisuus tutustua Hattelmalantien kampusalueeseen sekä Ratasniityn yksikköön. Iltapäivällä on vuorossa logistiikka-alan koulutus Turengin yksikössä klo 13-15.

Päivä aloitetaan Hattelmalantien kampuksella aamukahvilla A-rakennuksessa. Kahvin lomassa voi tutustua ammattiopiston Ohjauspisteeseen, saada tietoa oppisopimuskoulutuksesta ja Vanaja Koulutus Oy:n kurssitarjonnasta sekä keskustella TE-toimiston edustajan kanssa työnantajan tukimahdollisuuksista erilaisissa työllistämistoimissa.

Kahvin jälkeen ammattiopiston rehtori Heini Kujala kertoo lyhyesti ammatillisesta koulutuksesta tänään. Tämän jälkeen lähdemme matkailuopiskelijoiden opastuksella parin tunnin tutustumiskierroksille. Kierroksilla nähdään ammatillisen opiskelun arkea teoriaopetuksessa ja työsaleissa. Opiskelijat ja opettajat ovat valmistautuneet vastaamaan esitettyihin kysymyksiin.

Iltapäivällä on sama ohjelma Turengin yksikössä. Siellä tutustumiskohteena ovat kuljettajakoulutus ja varastoalan koulutus.

Ilmoittaudu mukaan!

Oletpa yrittäjä, työpaikkaohjaaja, työnjohtaja, esimies, HR-henkilö tai muuten vaan ammatillisesta koulutuksesta kiinnostunut, tule tutustumaan Tavastiaan! Oikaistaan väärinkäsityksiä ammatillisen koulutuksen nykytilasta ja reformista. Tutustutaan toisiimme. Tule kysymään, me vastaamme.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta. Ilmoittautuessasi valitset reitin, jonka haluat ammattiopistolla kiertää. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.9.

Tervetuloa mukaan!

Sivua päivitetty 5.9.2019 kello 10.20

Uusimmat uutiset

Kansainvälisyys on tärkeä osa ammattiopiston toimintaa

Kansainväliset vierailut ovat tärkeä tapa mm. kasvattaa oppilaitoksen verkostoja ja kehittää toimintatapoja. Tavastiassa on käy vuosittain lukuisa määrä ulkomaalaisia vieraita […]

Lue lisää

28.3.2024

Yritysyhteistyö: Patria kävi kylässä

Ammattiopisto Tavastia tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa eri aloilla. Opiskelijat näkevät ja kokevat aitoa työelämää monella eri tapaa, vierailut ovat […]

Lue lisää

27.3.2024

Vaikka arvot ovat erilaiset, silti ystävyys voi olla yhtä syvää

Rasismin vastaiseen viikkoon liittyen opiskelijoilta kerättiin tiistaina 19.3. keskustellen ja anonyymillä kyselyllä ajatuksia rasismiin puuttumisesta, eri kulttuureista olevista kavereista ja […]

Lue lisää

27.3.2024