Yleinen

Tulossa myyntityön, markkinoinnin ja tuotteistamisen uusia tehokoulutuspäiviä

18.4.2019

Modernisti työmarkkinoille
Työnhakuun on tullut uusia tapoja, ja lukuisien hakijoiden joukosta ei enää erotu värikkäälle paperille printatulla hakemuksella. Ei, koska hakemukset tehdään sähköisesti. Sähköisessä työnhaussa on myös omat jujunsa. Työnhaussa on hyvä olla pitkäjänteinen, ja siihen liittyvää työtä kannattaa tehdä silloinkin, kun ei töitä varsinaisesti edes hae.

Henkilöbrändäämisen taidot nostavat sinut muiden hakijoiden joukossa korkealle. Olipa tilanteesi millainen tahansa – haetpa ensimmäisiä kertoja töitä, olet alanvaihtaja tai muutoin aktiivinen kehittämään työnhaun tapojasi, niin osallistuthan ”Varmempana töihin – työnhaun uusia tuulia” -koulutuspäiväämme. Yksi pidetään syksyllä 2019, toinen keväällä 2020, ja laitetaan toki tarvittaessa enemmänkin tällaisia päiviä pystyyn!

Sinäkö myyntitykkinä?
Miten olet löytänyt myyntitykin ominaisuutesi? Onko sinulla jo tiedossa tuote/tuotteita tai palveluita, joita haluat myydä ahkerammin? Vai haluaisitko kenties oppia myymään omia ajatuksiasi paremmin jäämättä alakynteen? Me kaikki myymme päivittäin jotain, ihan totta! Jos emme muuta, niin ajatuksiamme ja mielipiteitämme toinen toisillemme.

”Mainioksi myyjäksi – Aktiivisen myyntityön perusteita” on kahden päivän kokonaisuus tömäkkää sisältöä myymisestä ja persoonallisuuden vaikutuksesta siihen, digitaalisten kanavien valtauksesta, kysymisen ja kuuntelemisen taidoista sekä asiakkaan todellisten tarpeiden selvittämisestä ja tuon tiedon hyödyntämisestä. Ja ennen kaikkea muistutus siitä, että jokainen myyjä muistaa rohkeasti pyytää kauppaa. Jätetään turha kainous vaatekaappiin, ja vaihdetaan sen tilalle kaupantekijän asukokonaisuus! Tutustu oheiseen ohjelmaan tarkemmin, ja hyppää kyytiin!

EI turhille alennuksille, kiitos
Saadessamme potkua tuotteiden ja palveluiden myymiseen, tulee tarvetta ymmärtää myös hieman numeroita. ”Kannattavan bisneksen avaimet” -päivästä saat näkemyksiä kannattavuuslaskennan perusteista sekä ajatuksia, minkä verran myyntiä tulisi saada aikaan eri tilanteissa. Jos annat alennuksia, tulee niistä normaalihintaan verrattuna syntyvä aukko kuroa umpeen. Milläpä muulla kuin lisää myymällä! Arvosta itseäsi, osaamistasi ja edustamiasi tuotteita, äläkä suotta haksahda ensimmäisenä haalimaan asiakkaita halvoilla hinnoilla. Kilpailuun on olemassa muitakin tekijöitä.

(Kouluttaja mahdollisesti vielä avoin)

Tuotteistamalla selkoa omaan projektiisi
Joko tiedonjanosi on valtava? Oletko ihan pro työssäsi? Kehitätkö uusia kokonaisuuksia? Haluaisitko saada hyödyn siitä, mitä teet jo muutenkin?  Tule mukaan Tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa -koulutuspäiviimme – yhteen tai vaikka kaikkiin kolmeen.

Tuotteistamalla tulokseen! -päivä vastaa kysymykseen, millainen voisi olla sinun hittituotteesi ja siihen liittyvät luovat materiaalit. Pohditaan porukalla erilaisia tilanteita.

Mehukkaasti Markkinoille! -päivästä irtoaa tämän päivän digitaalisia markkinointiratkaisuja ja hyvinkin yksinkertaisia ja edullisia tapoja nostaa omaa toimintaa uusiin sfääreihin, lukuisia case-esimerkkejä unohtamatta.

Tuloksellisesti tulilinjalle! -päivä antaa sinulle avaimet tulokselliseen oman työn tai palvelun tuotteistamiseen, ansaintakeinoihin ja tapoihin pitää oman työn arvostus korkealla, ja olla sortumatta alennuksiin. Suunnitellaan samalla ripaus juuri sinun tulevaisuuttasi tuotteistamisprojektisi osalta!

 

Kouluttajana toimii Satu Vuori, lehtori, Kauppa ja tietojenkäsittely, matkailu ja puhtauspalvelut
Puh. 050 4400 426 tai satu.vuori(at)kktavastia.fi

Koulutukset järjestetään Vanaja Koulutus Oy:n kautta.

Sivua päivitetty 18.4.2019 kello 11.58

Uusimmat uutiset

Suomessa on hyvä – ja Tavastiassa vielä parempi

Suomen Punaisen Ristin Rasisminvastaista viikkoa vietetään 20.3.–26.3. Yhdessä opettaja Liisa Turtiaisen TUVA-ryhmän ja Kati Paulinin hoiva-avustajaopiskelijoiden kanssa pohdimme muun muassa […]

Lue lisää

21.3.2023

TAVASTIArekry tarjoili tietoa kesätöistä

Tiistaina 21.3.2023 Ammattiopisto Tavastiassa järjestettiin jo perinteinen TAVASTIArekry-tapahtuma. Rekryssä noin kolmisenkymmentä yritystä ja yhteisöä esitteli työpaikkatarjontaansa ja etsi työvoimaa kesäksi, […]

Lue lisää

21.3.2023

Suomalaista koulujärjestelmää tutkimassa

Lounais-Ranskasta Bordeauxista saapunut viiden opettajan tiimi tutustui helmikuussa yli viikon ajan Ammattiopisto Tavastiaan ja suomalaiseen koulujärjestelmään laajemmin. Heidän erityinen kiinnostuksen […]

Lue lisää

6.3.2023