Yleinen

Tavastialla vietetään hyvinvointiviikkoa

20.2.2019

Tavastialla vietetään viikolla 8 Yhteinen Tavastia -teemaviikkoa, jonka aiheena on hyvinvointi. Viikon jokaisena päivänä on tarjolla erilaista ohjelmaa ja toimintaa sekä opiskelijoille että opettajille.

Maanantaina opiskelijoita opastettiin hyviin ruokailutapoihin ja tiistaina S-rakennuksen hyvinvointipalveluilla oli tosi avoimet ovet. Tiistaina pidettiin myös Pedamessut.

Keskiviikkona pääsi rentoutumaan tennispallohieronnassa ja testaamaan reaktiokykyjään reaktiopöydän avulla. Torstaina luvassa on muun muassa nuuskainfoa ja perjantaina tietoa kesätöistä A-rakennuksen kakkoskerroksen aulassa.

Tule mukaan viikon tapahtumiin!

Sivua päivitetty 20.2.2019 kello 15.32

Uusimmat uutiset

Taitaja9-kilpailun tulokset

Ammattiopisto Tavastiassa pidettiin 29.11.–30.11.2022 Taitaja9-paikalliskilpailu. Kilpailutiimi on nyt saanut laskettua tulokset. Tehtävärasteja oli tänä vuonna 15. Rastin suorittamiseen meni joukkueilta […]

Lue lisää

2.12.2022

Ammattiopistossa tapahtuu – syksyn kohokohtia ja ennakkotietoa tulevasta

Ammattiopisto Tavastiassa on syksyn mittaan järjestetty useita erilaisia tutustumispäiviä niin sisäisesti kuin avoimestikin. Parhaillaan kampusalueella viilettävät alueen ysiluokkalaiset Taitaja9-kilpailujen merkeissä. […]

Lue lisää

30.11.2022

Ammattiopisto Tavastia sai merkittävän kunniamaininnan laatukilpailussa

Ammattiopisto Tavastia on saanut merkittävän kunnianmaininnan Opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallisessa laatupalkintokilpailussa. Palkintosumma on 50 000 euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää ammatillisen […]

Lue lisää

15.11.2022