Yleinen

Tavastialla vietetään hyvinvointiviikkoa

20.2.2019

Tavastialla vietetään viikolla 8 Yhteinen Tavastia -teemaviikkoa, jonka aiheena on hyvinvointi. Viikon jokaisena päivänä on tarjolla erilaista ohjelmaa ja toimintaa sekä opiskelijoille että opettajille.

Maanantaina opiskelijoita opastettiin hyviin ruokailutapoihin ja tiistaina S-rakennuksen hyvinvointipalveluilla oli tosi avoimet ovet. Tiistaina pidettiin myös Pedamessut.

Keskiviikkona pääsi rentoutumaan tennispallohieronnassa ja testaamaan reaktiokykyjään reaktiopöydän avulla. Torstaina luvassa on muun muassa nuuskainfoa ja perjantaina tietoa kesätöistä A-rakennuksen kakkoskerroksen aulassa.

Tule mukaan viikon tapahtumiin!

Sivua päivitetty 20.2.2019 kello 15.32

Uusimmat uutiset

Suomessa on hyvä – ja Tavastiassa vielä parempi

Suomen Punaisen Ristin Rasisminvastaista viikkoa vietetään 20.3.–26.3. Yhdessä opettaja Liisa Turtiaisen TUVA-ryhmän ja Kati Paulinin hoiva-avustajaopiskelijoiden kanssa pohdimme muun muassa […]

Lue lisää

21.3.2023

TAVASTIArekry tarjoili tietoa kesätöistä

Tiistaina 21.3.2023 Ammattiopisto Tavastiassa järjestettiin jo perinteinen TAVASTIArekry-tapahtuma. Rekryssä noin kolmisenkymmentä yritystä ja yhteisöä esitteli työpaikkatarjontaansa ja etsi työvoimaa kesäksi, […]

Lue lisää

21.3.2023

Suomalaista koulujärjestelmää tutkimassa

Lounais-Ranskasta Bordeauxista saapunut viiden opettajan tiimi tutustui helmikuussa yli viikon ajan Ammattiopisto Tavastiaan ja suomalaiseen koulujärjestelmään laajemmin. Heidän erityinen kiinnostuksen […]

Lue lisää

6.3.2023