Yleinen

Tavastialla vietetään hyvinvointiviikkoa

20.2.2019

Tavastialla vietetään viikolla 8 Yhteinen Tavastia -teemaviikkoa, jonka aiheena on hyvinvointi. Viikon jokaisena päivänä on tarjolla erilaista ohjelmaa ja toimintaa sekä opiskelijoille että opettajille.

Maanantaina opiskelijoita opastettiin hyviin ruokailutapoihin ja tiistaina S-rakennuksen hyvinvointipalveluilla oli tosi avoimet ovet. Tiistaina pidettiin myös Pedamessut.

Keskiviikkona pääsi rentoutumaan tennispallohieronnassa ja testaamaan reaktiokykyjään reaktiopöydän avulla. Torstaina luvassa on muun muassa nuuskainfoa ja perjantaina tietoa kesätöistä A-rakennuksen kakkoskerroksen aulassa.

Tule mukaan viikon tapahtumiin!

Sivua päivitetty 20.2.2019 kello 15.32

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastiaan yhteishaussa valitut opiskelijat

Ammattiopisto Tavastiaan on kevään 2022 yhteishaussa valittu 577 uutta opiskelijaa. Alta löydät uusien opiskelijoiden nimet 16.6. tilanteen mukaisesti (valintatietoja ei […]

Lue lisää

16.6.2022

Ammattiopisto Tavastia uusi kestävän kehityksen sertifikaattinsa

OKKA-säätiö on myöntänyt Ammattiopisto Tavastian kestävän kehityksen sertifikaatille jatkon seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Sertifikaatti on osoitus kestävän kehityksen ja tulevaisuuden huomioimisesta oppilaitoksen […]

Lue lisää

13.6.2022

Hiusalan opiskelijoiden hyväntekeväisyystapahtuma tarjosi irtioton arjesta

Ammattiopisto Tavastian hiusalan opiskelijat järjestivät vähävaraisille ja Finfamin Kanta-Hämeen mielenterveysomaisille suunnatun hyväntekeväisyystapahtuman. Hyväntekeväisyystapahtuman idea lähti Tavastian opiskelija Heidi Kallioisen ajatuksesta […]

Lue lisää

6.6.2022