Yleinen

Italialaiset opiskelijat vaihdossa Hämeenlinnassa

6.11.2018

Italialaiset yhteistyökoulumme kolme opiskelijaa ja rehtori olivat tutustumassa Ammattiopisto Tavastiaan ja opiskleijat olivat Ravintola Le Blasonissa työssäoppimassa 12 viikkoa.

May we introduce restaurant-team Italy 🇮🇹 Italian students are working 12 weeks in Le Blason restaurant Hämeenlinna. The Head master of the college Enzo Casarotto visited in our college and met the students. Last time when he visited in our school was almost 10 years ago, so we have many new buildings and learning environments to show! Tavastia Vocational College & Restraurant-, catering and food processing-department is receiving college in Finland and the students come from Istituto Professionale di Stato per i Servizi Alberghieri e della Ristorazione G. Pastore college from Gattinara. Our cooperation begin 15 years ago when our department visited in Gattinara area. We are very happy about this long lasting cooperation and friendship. Very professional students with good attitude.

 

Sivua päivitetty 6.11.2018 kello 12.07

Uusimmat uutiset

Suomessa on hyvä – ja Tavastiassa vielä parempi

Suomen Punaisen Ristin Rasisminvastaista viikkoa vietetään 20.3.–26.3. Yhdessä opettaja Liisa Turtiaisen TUVA-ryhmän ja Kati Paulinin hoiva-avustajaopiskelijoiden kanssa pohdimme muun muassa […]

Lue lisää

21.3.2023

TAVASTIArekry tarjoili tietoa kesätöistä

Tiistaina 21.3.2023 Ammattiopisto Tavastiassa järjestettiin jo perinteinen TAVASTIArekry-tapahtuma. Rekryssä noin kolmisenkymmentä yritystä ja yhteisöä esitteli työpaikkatarjontaansa ja etsi työvoimaa kesäksi, […]

Lue lisää

21.3.2023

Suomalaista koulujärjestelmää tutkimassa

Lounais-Ranskasta Bordeauxista saapunut viiden opettajan tiimi tutustui helmikuussa yli viikon ajan Ammattiopisto Tavastiaan ja suomalaiseen koulujärjestelmään laajemmin. Heidän erityinen kiinnostuksen […]

Lue lisää

6.3.2023