Yleinen

Italialaiset opiskelijat vaihdossa Hämeenlinnassa

6.11.2018

Italialaiset yhteistyökoulumme kolme opiskelijaa ja rehtori olivat tutustumassa Ammattiopisto Tavastiaan ja opiskleijat olivat Ravintola Le Blasonissa työssäoppimassa 12 viikkoa.

May we introduce restaurant-team Italy 🇮🇹 Italian students are working 12 weeks in Le Blason restaurant Hämeenlinna. The Head master of the college Enzo Casarotto visited in our college and met the students. Last time when he visited in our school was almost 10 years ago, so we have many new buildings and learning environments to show! Tavastia Vocational College & Restraurant-, catering and food processing-department is receiving college in Finland and the students come from Istituto Professionale di Stato per i Servizi Alberghieri e della Ristorazione G. Pastore college from Gattinara. Our cooperation begin 15 years ago when our department visited in Gattinara area. We are very happy about this long lasting cooperation and friendship. Very professional students with good attitude.

 

Sivua päivitetty 6.11.2018 kello 12.07

Uusimmat uutiset

Huoltajapalaute 2024

Vuosittaiseen huoltajapalautteeseen vastasi tänä keväänä 420 huoltajaa. Vastausprosentti oli 60. Palautteet ovat tärkeä keino toiminnan kehittämiseksi ja ne käydään tarkasti […]

Lue lisää

2.5.2024

Puhtausala on siistein ala ikinä!

TE-live Hämeessä kerrotaan, millaista on työskennellä puhtaanapitoalalla ja miten alalle voi kouluttautua. Videolla pyyhitään pölyt vanhentuneesta käsityksestä alasta, jossa työvälineinä […]

Lue lisää

26.4.2024

Käsityön lumoa ja historian henkeä

Tavastian kudonnan opinnoissa panostetaan tekemisen ohella erilaisien materiaalien, aikakausien ja tyylisuuntauksien tuntemukseen. Perinteisten taitojen vaaliminen osoittautuu tärkeäksi erityisesti silloin, kun […]

Lue lisää

23.4.2024