Yleinen

Italialaiset opiskelijat vaihdossa Hämeenlinnassa

6.11.2018

Italialaiset yhteistyökoulumme kolme opiskelijaa ja rehtori olivat tutustumassa Ammattiopisto Tavastiaan ja opiskleijat olivat Ravintola Le Blasonissa työssäoppimassa 12 viikkoa.

May we introduce restaurant-team Italy 🇮🇹 Italian students are working 12 weeks in Le Blason restaurant Hämeenlinna. The Head master of the college Enzo Casarotto visited in our college and met the students. Last time when he visited in our school was almost 10 years ago, so we have many new buildings and learning environments to show! Tavastia Vocational College & Restraurant-, catering and food processing-department is receiving college in Finland and the students come from Istituto Professionale di Stato per i Servizi Alberghieri e della Ristorazione G. Pastore college from Gattinara. Our cooperation begin 15 years ago when our department visited in Gattinara area. We are very happy about this long lasting cooperation and friendship. Very professional students with good attitude.

 

Sivua päivitetty 6.11.2018 kello 12.07

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastia sai merkittävän kunniamaininnan laatukilpailussa

Ammattiopisto Tavastia on saanut merkittävän kunnianmaininnan Opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallisessa laatupalkintokilpailussa. Palkintosumma on 50 000 euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää ammatillisen […]

Lue lisää

15.11.2022

Hämeenlinna toivottaa filippiiniläiset hoitajat tervetulleiksi   

Kanta-Hämeeseen tulee ikäihmisten palveluihin ja vammaisten asumispalveluihin yhteensä 30 työntekijää Filippiineiltä. He sijoittuvat hoiva-avustajan tehtäviin eri yksiköihin Hämeenlinnassa ja Forssan […]

Lue lisää

8.11.2022

Alex löysi oman alansa konetekniikasta

Alex Lund on 23-vuotiaaksi ehtinyt kokeilla ja opiskella montaa alaa. Peruskoulun jälkeen hän päätti ensiksi hakea lukioon pohtimaan mitä haluaisi […]

Lue lisää

26.10.2022