Yleinen

Italialaiset opiskelijat vaihdossa Hämeenlinnassa

6.11.2018

Italialaiset yhteistyökoulumme kolme opiskelijaa ja rehtori olivat tutustumassa Ammattiopisto Tavastiaan ja opiskleijat olivat Ravintola Le Blasonissa työssäoppimassa 12 viikkoa.

May we introduce restaurant-team Italy 🇮🇹 Italian students are working 12 weeks in Le Blason restaurant Hämeenlinna. The Head master of the college Enzo Casarotto visited in our college and met the students. Last time when he visited in our school was almost 10 years ago, so we have many new buildings and learning environments to show! Tavastia Vocational College & Restraurant-, catering and food processing-department is receiving college in Finland and the students come from Istituto Professionale di Stato per i Servizi Alberghieri e della Ristorazione G. Pastore college from Gattinara. Our cooperation begin 15 years ago when our department visited in Gattinara area. We are very happy about this long lasting cooperation and friendship. Very professional students with good attitude.

 

Sivua päivitetty 6.11.2018 kello 12.07

Uusimmat uutiset

Ohjauspiste palvelee syyslomaviikolla etänä

Tavastian Ohjauspisteen ovet A-rakennuksessa ovat syyslomaviikon (vko 42) kiinni, mutta palvelua saa puhelimitse ja sähköpostilla. Tapaamiset ja niihin saapuminen sovitaan […]

Lue lisää

25.9.2023

Tervetuloa Suomen kokkimaajoukkueen loihtimalle illalliselle!

Ammattiopisto Tavastian Ravintola Punaportti toimii kokkimaajoukkueen harjoitusnäyttämönä 24.10.2023. Tällaista mahdollisuutta nauttia olympiatason illallinen Hämeenlinnassa on harvoin tarjolla. Tule herkuttelemaan todellisen […]

Lue lisää

19.9.2023

Tavastia Goes Business -kisassa haettiin ideoita nuorten houkuttelemiseksi keskustaan

Yrittäjän päivänä 5.9. Business Park Parkissa saatiin kuulla uusista innovaatioista, kun nuoret päästettiin kehittelemään ratkaisuja Hämeenlinnan keskustan elävöittämiseen.   Mun Hämptonin […]

Lue lisää

6.9.2023