Yleinen

Italialaiset opiskelijat vaihdossa Hämeenlinnassa

6.11.2018

Italialaiset yhteistyökoulumme kolme opiskelijaa ja rehtori olivat tutustumassa Ammattiopisto Tavastiaan ja opiskleijat olivat Ravintola Le Blasonissa työssäoppimassa 12 viikkoa.

May we introduce restaurant-team Italy 🇮🇹 Italian students are working 12 weeks in Le Blason restaurant Hämeenlinna. The Head master of the college Enzo Casarotto visited in our college and met the students. Last time when he visited in our school was almost 10 years ago, so we have many new buildings and learning environments to show! Tavastia Vocational College & Restraurant-, catering and food processing-department is receiving college in Finland and the students come from Istituto Professionale di Stato per i Servizi Alberghieri e della Ristorazione G. Pastore college from Gattinara. Our cooperation begin 15 years ago when our department visited in Gattinara area. We are very happy about this long lasting cooperation and friendship. Very professional students with good attitude.

 

Sivua päivitetty 6.11.2018 kello 12.07

Uusimmat uutiset

Ammattiopisto Tavastiaan yhteishaussa valitut opiskelijat

Ammattiopisto Tavastiaan on kevään 2022 yhteishaussa valittu 577 uutta opiskelijaa. Alta löydät uusien opiskelijoiden nimet 16.6. tilanteen mukaisesti (valintatietoja ei […]

Lue lisää

16.6.2022

Ammattiopisto Tavastia uusi kestävän kehityksen sertifikaattinsa

OKKA-säätiö on myöntänyt Ammattiopisto Tavastian kestävän kehityksen sertifikaatille jatkon seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Sertifikaatti on osoitus kestävän kehityksen ja tulevaisuuden huomioimisesta oppilaitoksen […]

Lue lisää

13.6.2022

Hiusalan opiskelijoiden hyväntekeväisyystapahtuma tarjosi irtioton arjesta

Ammattiopisto Tavastian hiusalan opiskelijat järjestivät vähävaraisille ja Finfamin Kanta-Hämeen mielenterveysomaisille suunnatun hyväntekeväisyystapahtuman. Hyväntekeväisyystapahtuman idea lähti Tavastian opiskelija Heidi Kallioisen ajatuksesta […]

Lue lisää

6.6.2022