Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto

Koulutus alkaa sopimuksen mukaan

HAE MEILLE

Katso hakuajat ja -ohjeet nettisivuiltamme www.kktavastia.fi/ammattiopisto-tavastia/hakijalle

Talonrakennusalan erikoisammattitutkintoa suorittavana olet erittäin kokenut talonrakennusalan ammattilainen (esim. kirvesmies, muurari, laattamies, sementtimies, elementtiasentaja, torninosturinkuljettaja, telineasentaja, monipuolinen rakennusmies, kosteus- ja homevaurioiden korjaaja). Koulutus soveltuu sinulle myös työn oheen sillä edellytyksellä, että sinulla on mahdollisuus osallistua lähiopetukseen arkipäivisin (korkeintaan 4 pv/kk) ja suorittaa alan työpaikalla järjestettävää koulutusta. Vois suorittaa tutkinnon myös oppisopimuksella, jos sinulla on alan työpaikka.

TUTKINNON TAVOITE
Talonrakennusalan erikoisammattitutkinnon tutkinnon suorittaneena olet suuntautunut työryhmän- ja ammatinohjaukseen tai työtehtäväsi ovat spesialisoituneet oman ammatin syvälliseen hallintaan tai työtehtävät edellyttävät vahvaa laaja-alaista ja monitaitoista talonrakentamisen osaamista. Voit olla myös erikoistunut kosteus- ja homevauriokorjauksiin.

Erikoisammattitutkinnon suorittaneena teet muuttuvissa toimintaympäristöissä uudis- tai korjausrakennustyömaalla töitä, jotka vaativat erityistä ammatti-, suunnittelu- ja soveltamistaitoa ja joihin liittyy suuri vastuu.

TUTKINNON SUORITTAMINEN
Voit suorittaa tutkintokoulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena. Opiskelupäiväsi määräytyvät sinulle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Voit suorittaa tutkinnon myös näytöissä osoittamalla osaamisesi.

Tutkintokoulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Suunniteltu kesto on noin 2 vuotta.

TUTKINNON SISÄLTÖ

Pakolliset tutkinnon osat

  • Talonrakennusalan ammattityöt
  • Rakentamisen turvallisuuden ja talouden hallinta

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti

Lue lisää valinnaisista tutkinnon osista eperusteissa.

KUSTANNUKSET
Koulutuksen hinta on 450 € (voidaan maksaa erissä).

KOULUTUSPAIKKA
Ammattiopisto Tavastia, Asentajantie 8-10, Ratasniitty, Hämeenlinna

LISÄTIEDOT

  • Koulutuspäällikkö Tero Tuominen, puh. 050 517 1551, tero.tuominen@kktavastia.fi
  • Lehtori Elina Kanerva, puh. 050 443 7969, elina.kanerva@kktavastia.fi
Tulosta
© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia