Seuraava koulutus alkaa 3.8.2021 tai sopimuksen mukaan
Kokit ovat erikoistuneet ruokaravintoloiden ruokatuotantoon, kuten ruoka-annosten valmistukseen ja esillelaittoon. Kokki opiskelee ruoanvalmistuksessa tarvittavat kädentaidot ja estetiikan sekä taloudellisen ajattelun ja asiakaspalvelun perusteet. Hänellä on halu tehdä hyvänmakuisia ja kauniita annoskokonaisuuksia. Kokilta edellytetään myönteistä palveluasennetta, yhteistyökykyä, omatoimisuutta, joustavuutta ja hyvää käytöstä sekä siisteyttä. Osaamisala antaa erikoisosaamisen erityyppisten ruokaravintoloiden ruokatuotannon tehtäviin. Työpaikkoina voivat olla ruokaravintolat, juhla- ja pitopalveluyritykset, matkustaja- ja rahtialukset, henkilöstöravintolat, kahvilat ja hotellit sekä julkishallinnon ravitsemispalvelut.
Tutkintoesite
Tutkinnon perusteet
Mahdollisuus kahden tutkinnon suorittamiseen
Tiedätkö miten haet? Katso tästä.
Tuoksuu, maistuu ja työllistää (Hämeen Sanomat)
PL 30, Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna
Rehtori Heini Kujala
puh. 0400 731 299
Kehitysjohtaja Arto Ruhala
puh. 050 553 3564
Opintotoimisto
puh. 03 658 1900
Ohjauspiste
puh. 03 658 1500
etunimi.sukunimi@kktavastia.fi