Kokki

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

  • Ruokapalvelun osaamisala

Kokit ovat erikoistuneet ruokaravintoloiden ruokatuotantoon, kuten ruoka-annosten valmistukseen ja esillelaittoon. Kokki opiskelee ruoanvalmistuksessa tarvittavat kädentaidot ja estetiikan sekä taloudellisen ajattelun ja asiakaspalvelun perusteet. Hänellä on halu tehdä hyvänmakuisia ja kauniita annoskokonaisuuksia. Kokilta edellytetään myönteistä palveluasennetta, yhteistyökykyä, omatoimisuutta, joustavuutta ja hyvää käytöstä sekä siisteyttä. Osaamisala antaa erikoisosaamisen erityyppisten ruokaravintoloiden ruokatuotannon tehtäviin. Työpaikkoina voivat olla ruokaravintolat, juhla- ja pitopalveluyritykset, matkustaja- ja rahtialukset, henkilöstöravintolat, kahvilat ja hotellit sekä julkishallinnon ravitsemispalvelut.

Tutkintoesite
Tutkinnon perusteet
Mahdollisuus kahden tutkinnon suorittamiseen

HAKEMINEN

  • YHTEISHAKU
    www.opintopolku.fi (hakuaika 19.2.-12.3.2019)
  • JATKUVA HAKU
    Hakulomake (hakuaika 13.3.-21.4.2019)
    Oppisopimus: Mikäli sinulla on sovittuna oppisopimustyöpaikka, voit hakea oppisopimuskoulutukseen, Hakulomake
  • OHJATTU HAKU
    Haku Ohjauspisteen kautta.

Tiedätkö miten haet? Katso tästä.

LISÄTIEDOT


Tuoksuu, maistuu ja työllistää (Hämeen Sanomat)

Ammattiopisto Tavastia

PL 30, Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

Rehtori Heini Kujala
puh. 0400 731 299

Kehitysjohtaja Arto Ruhala
puh. 050 553 3564

Opintotoimisto
puh. 03 658 1900

Ohjauspiste
puh. 03 658 1500

etunimi.sukunimi@kktavastia.fi

© 2018 Koulutuskuntayhtymä Tavastia