Tavastiassa tapahtuu

Yhteistoimintaneuvottelut Ammattiopisto Tavastiassa ja Kuntayhtymäpalveluissa

YHTEISTOIMINTANEUVOTTELUJEN KÄYNNISTYMINEN JA PERUSTEET Koulutuskuntayhtymä Tavastian yhtymähallitus on 16.2.2016 päättänyt käynnistää työnantajan ja henkilöstön välisestä yhteistoiminnasta kunnissa annetun lain mukaiset … Lue lisää »

Tuuli III-projekti aloitettiin Suomen Ilmailumuseon ja Pintakillan yhteistyönä

Pintakillan tähän asti suurin projekti alkoi 11.2.2016, kun Tuuli III -prototyyppikoneen siivet ja pikkuosat siirrettiin logistiikkaosaston opiskelijoiden ja lehtori Matti Hirvosen toimesta Vantaalta … Lue lisää »

Kuulumisia koulutuskuntayhtymästä!

Tavastia Tapetilla -lehti on ilmestynyt. Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan mitä kaikkea mahtui syyslukukauteen! Alla olevan näköislehden kautta pääset myös tutustumaan … Lue lisää »

Ammattiopiston Kone-, metalli- ja sähköosasto palkittiin työ- ja opiskeluolojen kehittämisestä

Ammattiopisto Tavastian Kone-, metalli- ja sähköosasto palkittiin tämän vuoden huipputyöpaikkana Teknologiateollisuuden järjestämässä Haastamme-kisan kutsukilpailussa Oppilaitosten sarjassa. Teknologiateollisuus järjesti Haastamme-kisan tänä … Lue lisää »

Koulutuskuntayhtymä Tavastian uusi yhtiö on Vanaja Koulutus Oy

Koulutuskuntayhtymä Tavastian uusi yhtiö aloittaa toimintansa virallisesti 1.1.2016 ja sen nimi on Vanaja Koulutus Oy. Katso virallinen Mediatiedote Henkilökunnalle järjestetyn nimikilpailun voitti työelämäkoordinaattori Jari … Lue lisää »

Vuoden Artesaani 2015 -tittelin sai Ammattiopistosta valmistunut Arttu Åfeldt

Vuoden Artesaani 2015 -kilpailun voittajaksi valittiin Ammattiopistosta vaatetusalan artesaaniksi valmistunut Arttu Åfeldt. Kilpailu on tarkoitettu kuluvan vuoden aikana käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksista … Lue lisää »

Instagram-kilpailu on ratkennut

Koulutuskuntayhtymä Tavastian Instagram-kilpailu on päättynyt. Saimme uusia seuraajia 112 ja arvoimme heidän kesken 10 leffalippua. Liput on toimitettu niille voittajille, … Lue lisää »

Menestystä Ammattiopisto Tavastian Pintakillalle Digiamis Hackathonissa

Ammattiopisto Tavastian Pintakäsittelyalan opiskelijat saavuttivat 21.-22.10.2015 järjestetyssä Digiamis Hackathonissa jaetun ykkössijan Salon seudun ammattiopiston Team Yläfemman kanssa. Myös toinen voittajajoukkue … Lue lisää »

Kaurialan lukiolaiset tutustuivat tekniikkaan kokemalla ja tekemällä KesäHAMK2015-kurssilla

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla Hämeen ammattikorkeakoulussa koettiin jännityksen hetkiä ja onnistumisen riemua, kun joukko opiskelijoita ja opettajia Hämeenlinnan Kaurialan lukiosta ja … Lue lisää »

Kunniakirjoja Tavastian omille ja yhteistyötoimijoille

Vuoden 2015 alueellisina toimijoina maakuntajohtaja Timo Reina palkitsi Elomessuilla Koulutuskuntayhtymä Tavastian omia ja yhteistyötoimijoita. Vuoden aikuisopiskelija Rainer Lehtinen, Vanajaveden opisto … Lue lisää »

Kanta-Hämeenlinnan lukiokoulutus

Tästä linkistä löytyvät Hämeenlinnan kaupungin tiedotteet Kanta-Hämeenlinnan lukiokoulutuksesta.

Kaurialan lukion vuoden 2015 alumni on valittu

Kaurialan lukion vuoden 2015 alumni on tekniikan tohtori Viljo Petäjä. Kaurialan lukiossa käynnistyi lukuvuonna 2011-2012 alumnitoiminta. Nykyiset ja tulevat Kaurialan lukiolaiset haluavat … Lue lisää »

© 2020 Koulutuskuntayhtymä Tavastia