Uncategorized

Vuoden 2023 tunnustukset henkilökunnalle on jaettu

21.12.2023

Vuoden lopussa oli jälleen aika antaa tunnustusta tavastialaisille kollegoille ja työelämäyhteistyökumppaneille.  

Tavastian henkilökunta sai ehdottaa koko Koulutuskuntayhtymä Tavastian työyhteisöstä seuraavia:

Ehdotuksia kerättiin marraskuussa 30.11.2023 asti lomakkeella, joka julkaistiin Teamsissa sekä henkilökunnan viikkokirjeessä Viikkiksessä. Ehdotuksen sai antaa vain yhteen tunnustukseen tai kaikkiin neljään.

”Vuoden kehittäjä”: Tunnustuksen saaja on tehnyt hienoa työtä tänä vuonna kehittääkseen opetuskäytäntöjä, toimintamalleja, yhteistyötä tms. Tarkkoja reunaehtoja ei ole ja ehdotukseen toivottiin perusteluja.

”Toisten onnistumista tukeva työkaveri”: Jokainen voi omalla toiminnallaan edesauttaa sitä, että työyhteisössä meillä on sellainen olo, että työkaverit toivovat meidän onnistuvan työssämme ja omalla toiminnallaan auttavat siinä. Tähän kategoriaan nimettiin työkaveri, joka työn arjessa tukee toisia, nostaa pystyyn ennemmin kuin kampittaa ja iloitsee toisen onnistumisesta siinä missä omastaankin.

”Vuoden oppisopimustyöpaikka ja koulutussopimuspaikka”: Ansioituneen oppisopimustyöpaikan ja koulutussopimustyöpaikan kohdalle toivottiin myös perusteluja; miksi juuri tämä työpaikka on ansainnut kyseisen tunnustuksen.

– Saimme todella paljon hyviä ehdotuksia ja päätimmekin tänä vuonna palkita kaksi vuoden kehittäjää ja kaksi kuluvana vuonna erityisen hyvin toisten onnistumista tukenutta työkaveria. Valinnat perustuivat annettujen ehdotusten perusteluihin, joista kävi ilmi tehty kehitystyö tai erityisesti korostui toisten auttaminen ja kannustaminen, kertoo henkilöstön kehittäjä Saija Hieta.   

VUODEN 2023 TUNNUSTUSTEN SAAJAT

Vuoden 2023 kehittäjiksi valittiin Jenna Salakari Ammattiopisto Tavastian Kruuppi-osastolta ja Janne Taanila Lammin lukiosta. Kiitos hienosta kehittämistyöstä, jota olette tehneet!

Tässä otteita perusteluista:

”Jenna on käynnistänyt ja kehittänyt Kruuppi-osastolla aktiivisesti tutortoimintaa ja saanut sen pyörimään todella hienosti. Tutortoiminta osastollamme on tavoitteellista ja organisoitua, koska Jenna on hoitanut tutoreiden rekrytoinnin ja perehdytyksen niin hyvin, että kaikki tietävät mitä tehdä. Jenna myös viestii opiskelijoille hyvin kannustavasti ja muistaa kiittää hyvästä työstä.”

“Janne Taanila on tehnyt upeaa työtä Erasmus+ Model UN -isännöinnissä. Janne teki valtavasti töitä, jotta asiaan vihkiytymättömät ulkomaalaiset pystyivät täysipainoisesti osallistumaan: hän muun muassa piti neuvontaklinikkaa ja teki opetusvideoita Lammin lukiolle ja kahdelle ulkomaiselle koululle. Erasmus-tapaaminen pidettiin Lammilla 23.–29.11. ja se oli menestys.”

Vuoden 2023 toisten onnistumista tukeviksi työkavereiksi valittiin Riitta Grönqvist Ammattiopisto Tavastian  Race-osastolta ja Riikka Ingström taloushallinnosta. Kiitos, kun osaltanne edistätte myönteistä, onnistumista tukevaa työkulttuuria!

”Riitta muistaa aina kehua ja kannustaa toisia työssä. Arvostaa kollegan mielipidettä ja kysyy, vaikka omaa rautaisen ammattitaidon ja tiedon alalta. Varsinainen tsemppaaja. Muistaa kysyä, mitä kuuluu tai onko kaikki ok kiireisen työpäivänkin lomassa. Wau! Onneksi on minun työkaveri.”

”Aina auttavainen ja osaava Riikka neuvoo ja auttaa iloisin mielin. Ei ole ikinä tyhmää kysymystä, kun Riikalta kysyy.”

Hyviä ehdokkaita jäi palkitsematta. Kiitos kaikille ehdotuksen jättäneille! Ehdotus kannattaa uusia ensi vuonna, jos tällä kertaa tunnustus ei mennyt ehdottamallesi kollegalle, joka olisi tunnustuksen ansainnut. Kaikille tänä vuonna ehdotetuille välitetään tieto siitä, että heitä on ehdotettu ja millaisin perusteluin.

Sivua päivitetty 21.12.2023 kello 10.40

Uusimmat uutiset

Ilmoittautuminen Urheiluakatemia Tavastian yläkoulutoimintaan aukeaa pääsiäisen jälkeen

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2024-2025 yläkoulujen urheiluakatemiavalmennukseen on avoinna 2.4.-15.6.2024. Mikäli oppilas on ollut tämän lukuvuoden ajan toiminnassa mukana, uutta ilmoittautumista ei […]

Lue lisää

28.3.2024

Yhteishaku päättyi – Tavastian oppilaitokset jatkavat suosiotaan

Tämän vuoden yhteishaku toisen asteen koulutukseen päättyi 19.3.2024. Koulutuskuntayhtymä Tavastian oppilaitokset jatkoivat hakukohteina tasaisessa suosiossa. Hakukohteisiin vaikuttavat yleiset trendit ja […]

Lue lisää

21.3.2024

Lukiolaiset pohtivat Laatuapilan aamiaisella koulutuksen tulevaisuutta

Tavastian lukioiden opiskelijoiden ja opettajien edustajat kokoontuivat tammikuisena pakkasaamuna hotelli Vaakunaan pohtimaan lukiokoulutuksen nykytilaa ja etenkin sen tulevaisuutta. Tulevaisuusaamiaiseksi nimetty […]

Lue lisää

15.2.2024