Jäseneksi liittyminen

Seniorikilta on rekisteröimätön eläkeläisten tapaamisyhteisö, jonka toimintaan kaikki Koulutuskuntayhtymä Tavastian muodostavien oppilaitosten henkilöstö eläköidyttyään ovat tervetulleita.

Seniorikillan jäsenyyteen vaaditaan, että palvelussuhteen on pitänyt olla päätoimisen luonteista ja kestää vähintään 1 vuoden ajan. Lisäksi killan hallitus voi kutsua ja hyväksyä sen jäseneksi aikanaan Tavastian palveluksessa pidempään olleita henkilöitä, vaikka he olisivatkin jääneet eläkkeelle toisen työnantajan palveluksesta, samoin kuin pidempiaikaisia kuntayhtymän luottamushenkilöitä tai muutoin Tavastian kannalta ansioituneita henkilöitä.

Killan tärkein tehtävä on huolehtia jäsentensä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja virikkeellisestä toiminnasta vuosisuunnitelmansa mukaisesti ja saada ajantasaista tietoa killan ja Tavastian edustajien tapaamisissa.  Lisäksi kilta huolehtii omalta osaltaan Koulutuskuntayhtymä Tavastian myönteisen imagon säilymisestä.

Seniorikillan jäsenmaksu määritellään vuosittain. Vuonna 2019 seniorikillan jäsenmaksu oli 10€/hlö ja sen myötä saa oikeuden osallistua killan vuotuiseen toimintaan ja saada kirje- ja/tai sähköpostin kautta tietoa sen toiminnasta. Retkien- ja matkojen maksut /omavastuut ovat jäsenille edullisia.

Toimittamalla seniorikillalle yhteystietosi pääset kaikille eläkeläisille tarkoitetun kirje- ja/tai sähköpostijakelun piiriin. Maksamalla jäsenmaksun voit liittyä jäseneksi.

Seniorikillan kulloisenkin hallituksen kokoonpanon ja yhteystiedot näet täältä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

PL 30, Hattelmalantie 25
13101 Hämeenlinna

Kuntayhtymän johtaja Jouni Haajanen
puh. 040 0505 388

Talousjohtaja Reijo Lehtonen
puh. 050 4437 943

Kuntayhtymän toimisto
puh. 03 6581 600

etunimi.sukunimi@kktavastia.fi

© 2021 Koulutuskuntayhtymä Tavastia