Verhoilun koulutus

Koulutus alkaa: 9.9.2024

Verhoilun koulutus

Haluatko oppia verhoilun ammattimaisia perustekniikoita tai oletko jo alan ammattilainen ja haluat syventää jo olemassa olevaa taitoasi? Koulutuksessa joko perehdytään verhoilun alkeisiin tai räätälöidään jokin yksittäinen syventävä opintokokonaisuus perinteisen, teollisen tai ajoneuvoverhoilun kentältä opintotarjonnan mahdollisuuksien mukaan. Koulutuksessa hankitaan perusosaamista tekniikkaharjoituksia ja asiakastöitä tehden. Myös omien verhoilutöiden tekeminen on mahdollista sovitusti.

Aikataulu ja toteutustapa 

Kaksi toteutustapaa:

  • Päiväopinnot; Koulutus alkaa 9.9.2024 ja päättyy 8.11.2024. Viikolla 42 ei ole lähiopetusta. Seuraava toteutus alkaa tammikuussa 2025.
  • Monimuoto-opinnot; Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma ja aikataulu

Lähiopetusta on tarjolla pääsääntöisesti kolmena tai neljänä päivänä viikossa maanantaista torstaihin klo 8.10–14.30. Oppilaitoksen tiloissa voi työskennellä sovitusti myös muina aikoina. Kaikille opiskelijoille laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOKS). Opinnot voi suorittaa kokonaan tai osittain työharjoittelussa (työpaikalla järjestettävänä koulutuksena) ja opintoihin voidaan sisällyttää itsenäisesti suoritettavia etäopintoja riippuen käytettävissä olevista koneista ja laitteista.

Monimuoto-opinnoissa opintojen sisältö ja aikataulu voidaan räätälöidä vastaamaan hakijan tarpeita ja toiveita opintotarjonnan ja työssäoppimispaikkojen mahdollisuuksien mukaan.

Opintojen lopussa osaaminen osoitetaan ja arvioidaan näytössä. Suoritetusta tutkinnon osasta saa todistuksen. Tutkinnon osa on hyväksi luettavissa (tunnustettavissa) ammatillisiin perustutkintoihin. Halutessaan opintoja voi jatkaa tutkinnon muilla opinnoilla.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta. Ennen opiskelun aloittamista opiskelijan tulee hankkia turvakengät naulaanastumissuojalla ja turvakärjellä. Muita kustannuksia voi muodostua omien tuotteiden materiaaleista. 

Koulutuspaikka

Hattelmalantie 25, H-rakennus, Hämeenlinna. 

Hakeminen

Jatkuva haku (hakuaika 15.5.—4.8.2024)

Seuraava koulutus alkaa: 9.9.2024

Lisätietoja antaa

Virve Juola

Opettaja, verhoilu
Virve.Juola@kktavastia.fi
+358504400485

Minna Ylieskola

Lehtori, verhoilu
Minna.Ylieskola@kktavastia.fi
+358504391379